FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

14 dage / 13 nætter | Priser fra: kr. 12.839,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Grønne Namibia, Namibia

Tag på en spændende kør-selv tur gennem Namibias forunderlige og varierede landskaber og slut af med spændende safari i Etosha nationalpark.

Namibia virker ved første øjekast gold og ubeboelig, men når man først kommer rundt i landets mange kroge, vil man opleve, at der er utrolig mange dyrearter, der har tilpasset sig de hårde levesteder og overlever på naturligste vis. Der overnattes undervejs på hoteller, der enten allerede er eco-certificerede eller afventer bekræftelse. Hotellerne fokuserer på bæredygtighed indenfor lokale samfund samt med fokus på miljø og dyreliv.

Det er naturligvis muligt at opgradere hotellerne. Vi har eco-certificerede hoteller af højere standarder som alternativ.

Se hele programmet her

Dag 1: Ankomst Windhoek
Dag 2: Windhoek – Namib ørkenen
Dag 3: Sossusvlei – Dead Vlei – Sesriem kløften
Dag 4: Namib ørkenen – Namib Naukluft Pak
Dag 5: Namib Naukluft Pak - Swakopmund
Dag 6: Swakopmund
Dag 7: Swakopmund - Erongo
Dag 8: Erongo
Dag 9: Erongo - Damaraland
Dag 10: Damaraland
Dag 11: Damaraland – Etosha Nationalpark
Dag 12: Etosha Nationalpark
Dag 13: Etosha Nationalpark
Dag 14: Etosha Nationalpark - Windhoek


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 12.839,00 pr. person
Varighed:14 dage / 13 nætter
Inkluderet:* 14 dages Billeje Toyota Hilux 4x4
* GPS
* Meet & Greet ved ankomsten
* 13 nætter med morgenmad
* 7 x aftensmad
* Nævnte udflugter
* Turistskat
* Travel Planner
* Genbrugs eco metal vandflaske

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly
* Øvrige måltider
* Øvrige udflugter
* Visum
* Drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

Dag 1 : Ankomst Windhoek - afhentning af bilen

Efter ankomst til Windhoek lufthavn hentes lejebilen, og I kører til den rolige forstad tæt på Windhoek centrum. På hotellet bliver I mødt af en repræsentant, der udleverer rejseprogrammet og gennemgår ruten med jer. Det er værd at tage ind og nyde en af de gode restauranter inde i byen om aftenen.

Dag 2 : Windhoek – Namib

Der køres mod syd til hjertet af Namib ørkenen - et område med fantastiske landskaber og majestætiske sandklitter. Ankomst til jeres lodge nær Sesriem. Resten af dagen bruges på egen hånd. Det er muligt med vandreture eller natur/sandklit safari, som kan arrangeres på lodgen.

Dag 3 : Namib ørkenen

I dag bør I stå tidligt op, så I kan opleve den smukke solopgang over de store sandklitter i Namib ørkenen. Det gule lys, der rammer de røde sandklitter og de enorme sorte skygger, det kaster, giver stedet et helt særligt udtryk. Fra Sossusvlei besøges Dead Vlei, en surrealistisk hvid saltslette, der er strøet med gamle kameltorne træer og omgivet af høje sandklitter. Turen fortsætter til Sesriem kløften, som er 18 millioner år gammel. Det er tid til at slappe af ved poolen, mens det er varmest og inden I kører til næste camp. Denne camp ligger ude i ørkenen, og det vil være muligt at sove under stjernehimmelen, da sengene kan trilles ud på terrassen! Om eftermiddagen kan man deltage i en guidet aften vandretur for at lære mere om det unikke område.

Dag 4 : Namib ørkenen – Namib Naukluft Park

Efter morgenmad er det tid til at køre mod Namib Naukluft Park, hvor jeres næste lodge er beliggende nær Kuiseb og Gaub kløfterne. Der vil være mulighed for at tage på forskellige vandrestier på egen hånd, så I kan opleve ørkenens ro og dyrearter, især fuglelivet er alsidigt.

Dag 5 : Namib Naukluft Park – Swakopmund

Turen til Swakopmund går via grusvej gennem to geologisk fascinerende kløfter ind til endnu en sektion af Namib Naukluft nationalparken, som har forladte miner, ældgamle Welwitschia mirabilis planter og flere dyrearter omkring den såkaldte Zebra slette. Kuiseb floden danner en naturlig grænse mellem Namib sandbæltet og Namib ørkenens grusslette. Efter at have udforsket området til fods er det tid til at nå kysten og Swakopmund, hvor der overnattes to nætter.

Dagen i morgen er fri på egen hånd, men har I lyst, så kan I tilføje flere udflugter. Swakopmund er kendt som Namibias hovedstad for aktiviteter og adrenalin - blandt andet kan man vælge en eco marine kajak tur for at opleve søløver, delfiner og måske hvaler, hvis sæsonen er den rette. Ellers kan man tage på delfincruise, sandboarde i sandklitterne, tage på historisk tur gennem Swakopmund eller opleve dyrelivet i ørkenen. Det er især reptiler og insekter, man finder her.

Dag 7 : Swakopmund – Erongo

Det er tid til at tage afsked med byen og køre ud til den pittoreske Erongo bjergkæde. Ruten fører jer forbi Spitzkoppe, hvor det er muligt at stoppe og besøge det levende museum i form af San-stammens landsby. Ved lodgen er der tid til en dukkert i poolen, men det er også muligt at udforske den nærliggende landsby Omaruru og dets omgivelser. Nyd den flotte solnedgang omkring ildstedet og nyd stjernehimmelen.

Erongo naturen byder på unikke miljøer med mange sjældne og endemiske dyrearter inklusiv fugle ligesom plantelivet er et af Namibias mest alsidige. Den naturlige og kulturelle historie kan opleves på en guidet tur til klippen med Bushman vægmalerier, eller man kan vælge at vandre gennem bjergkløften med en af de vidende guider. Det er selvfølgelig også muligt at vandre ud på egen hånd eller bare nyde atmosfæren fra jeres kanvastelts terrasse.

Dag 9 : Erongo – Damaraland

Det er blevet tid til at bevæge jer ind i Damaraland, hvor I kan besøge Twyfelfontein, som er World Heritage Site, og kaldes for et åbent kunstgalleri med over 2500 Bushman klipperistninger, indgraveringer og malerier. Tæt derved er det muligt at besøge en Damara landsby, som er de oprindelige indbyggere i Damaraland. Ved foden af Grootberg massifen byder landskabet på ældgamle Etendeka lavablomster og enorme kampesten, som er spredt ud over området og flade bjergtoppe. Endnu en gang er naturen virkelig i højsædet!

Basaltbjerge danner baggrund for flodbredden med skyggende mopanitræer og et ørkentilpasset dyreliv. Selvom landskabet kan virke ganske uindbydende, er det faktisk hjemsted for flere plante- og dyrearter. Ørkenelefanter og næsehorn deler dalen og sletterne med geparder på jagt efter eland antiloper. Er man heldig kan man spotte sporene efter bjergzebraer og løver. Her det naturen, der råder. Der vil være mulighed for på lodgen at tilvælge vandreture eller elefant- og næsehorns-ture.

Dag 11 : Damaraland – Etosha nationalpark

Dagen slutter i den fantastiske Etosha nationalpark, men inden da kører I forbi Kamanjab, hvor I kan stoppe og besøge det levende museum i form af Himba folkets landsby. Himba stammen lever stadig efter traditionelle værdier og kulturer og er en af verdens sidste nomadiske stammefolk. Etosha nationalpark er dog endemålet, hvor I overnatter de kommende tre nætter og afhængig af ankomst, er det værd at tage på den første safari køretur i nationalparken.

I morgen er det værd at stå tidligt op, så I kan køre på safari, mens dyrelivet er aktivt. Når solen står højt på himmelen går alle levende væsener i middagsdvale. Nationalparken byder nok på græssletter men er især berømt for den store hvide saltslette, Etosha Pan. Man skulle ikke tro dyrelivet kan overleve i dette golde landskab, men her er rigeligt at opleve – lige fra elefanter, impalaer, gnuer, løver, zebraer, hyæner, giraffer, næsehorn og leoparder. Vandingshullerne er samlingssted for dyrene, og det kan give selv den mest hårdføre rejsende gåsehud på armene, når løvens brøl får alle til at stivne et øjeblik. I kan bruge så meget af dagen, som I ønsker i nationalparken, inden mørket falder på.

Dag 14 : Etosha – Windhoek

Det er tid til at tage afsked med dyrelivet og begive jer retur til hovedstaden Windhoek. På vejen kan I gøre stop ved Okahandja markedet, som især er kendt for sine håndudskårne trædyr og meget meget mere. Bilen afleveres i Windhoek lufthavn.

Bestil rejsen.
Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.