FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

7 dage / 6 nætter | Priser fra: kr. 17.684,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Grønne Luksus Nicaragua, Nicaragua

Kombiner Granadas kulturelle og koloniale charme med tropisk regnskov på en privat ø i Nicaragua søen, inden I slutter af ved en privat strand ud til Stillehavet.

I bliver i sandhed forkælet med fantastiske oplevelser overalt i den omgivende flora og fauna. Undervejs bor I på lækre og helt unikke eco-lodges, der alle har formået at kombinere omtanke for miljøet og lokale samfund og samtidig leverer et højt forkælelsesniveau omgivet af utrolige naturscenarier.

Dag 1: Managua ankomst. Transport til Granada
Dag 2: Fugleudflugt
Dag 3: Granada byrundtur
Dag 4: Granada – San Juan del Sur
Dag 5: Kajaktur i mangroven
Dag 6: Solnedgangstur
Dag 7: San Juan del Sur – Managua. Afrejse

Se detaljeret program under rejseplan


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 17.684,00 pr. person
Varighed:7 dage / 6 nætter
Inkluderet:* Al landtransfer
* 3 nætter på eco-lodge med helpension
* 3 nætter på eco-lodge med morgenmad
* Alle nævnte udflugter
* Lokale skatter

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Fly
* Øvrige måltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12146 041219 CT

Dag 1 : Ankomst Granada

Ved ankomst til Managua lufthavn bliver I modtaget af jeres chauffør, som kører jer til Granadas havn. Fra Granada havn sejler I videre til jeres eco-lodge. Lodgen er beliggende på en privat lille ø i Nicaragua søen. Der er 9 toetagers hytter, som alle har udsigt til regnskoven og den majestætiske sø. Her er mulighed for morgenyoga og svømmeture i poolen, ligesom her er flere vandrestier. I bor i en deluxe hytte med helpension.

Dag 2 : Fugleudflugt i kajak

I dag er det frem med kikkerten, så I kan opleve de mange spændende fuglearter i deres naturlige habitat. I sejler i kajak gennem Nicaraguas søens vand til små øer og halvøer på fotojagt efter de farverige fugle, som lever i området.

Dag 3 : Granada byrundtur

I sejler den korte tur tilbage til fastlandet for at udforske smukke koloniale Granadas centrum. I starter med at gå op ad de stejle trin til klokketårnet i den næsten 500 år gamle La Merced kirke, hvorfra I får en skøn udsigt over Granadas centrale plads, historiske distrikt og den pittoreske Mombacho vulkan. Derefter fortsætter I til det farverige marked, hvor I kan besøge skoproducenter, som arbejder i hånden, piñata kreatører og en hængekøje produktion. Guiden kan føre jer gennem Granada efter jeres interesser og ønsker.

Dag 4 : Granada – San Juan del Sur

Det er tid til at tage afsked med den smukt placerede eco-lodge og bevæge jer til San Juan til Sur. Først venter en kort sejltur til Granada, hvorfra I køres til endnu en fantastisk eco-lodge beliggende lige ud til en privat strand. Der er 15 deluxe bungalows, som har udsigt til Stillehavet og ligger omgivet af frodig jungle. For at komme til hotellet skal I krydse en hængebro over en skovbevokset kløft. Sådan ankommer I til jeres eget tropeparadis! Bungalower med stråtag med udsigt til skoven eller havet - og nogle endda med plunge-pool. Slap i infinity poolen eller gå langs stranden, som i sæsoner besøges af skildpadder for at lægge æg. Der er mulighed for Spa og yoga. I bor i en bungalow med udsigt til skoven med egen plunge-pool.

Dag 5 : Kajaktur i mangroven

Dagen starter først ved hotellets økologiske gård, hvor I får en rundtur og kan hjælpe til med at samle ind til jeres morgenmad ved køerne og hønsene. Prøv kræfter med at lave regionale tortillas og nyd et sundt og lækkert morgenmåltid.
Hop i kajakken og udforsk mangroveskoven og den omgivende frodige natur, som også er hjemsted for flere fuglearter. I kan sejle for jer selv, såfremt I ønsker det, men ellers følger en guide med, så I kan lære om flora og fauna.

Dag 6 : Solnedgangstur

Det meste af dagen er til rådighed til at nyde den skønne lodge. Sidst på dagen går I fra hotellet langs stranden til en bakke, hvorfra I kan nyde den smukke solnedgang over Stillehavet og opleve farverne danse på himlen.

Dag 7 : San Juan del Sur – Managua. Afrejse

Efter morgenmaden går det til Managuas lufthavn.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.