FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

11 dage / 10 nætter | Priser fra: kr. 18.850,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Grønne Chile, Chile

På denne grønne rejse oplever i Chile til fods, på cykel og i kajak. Turen går til Santiagos pulserende byliv, Atacama ørkenens fascinerende saltlandskab, Huili Huilo reservatest temperede regnskov, den tætte jungle ved Maullin floden og det imponerende landskab omkring Puero Varas. Hvis man er interesseret i at være aktiv på sin ferie, er dette den perfekte måde at opleve Chile. Der overnattes på bæredygtige hoteller, og udflugterne er valgt ud fra et bæredygtigt fokus.

Dag 1: Ankomst til Santiago
Dag 2: Santiago på cykel og til fods
Dag 3: Santiago – San Pedro de Atacama, Måne- & Dødens dal
Dag 4: Cykeltur, en alternativ svømmetur og stjernehimlen
Dag 5: Trekking i Atacama
Dag 6: San Pedro de Atacama – Temuco, kør selv til Huilo Huilo
Dag 7:Fridag i Huilo Huilo reservatet
Dag 8: Huilo Huilo – Puerto Varas, trekkingtur
Dag 9: Cykeltur til Frutillars lokale bryggerier
Dag 10: Kajak på Reloncavi fjorden
Dag 11: Afgang fra Chile

Ønsker I at opleve mere af Chiles fantastiske natur, vil vi anbefale Torrres del Paine nationalpark, hvor I overnatter på en øko-camp i store kanvas telte med udsigt til himlen og daglige udflugter til fods i den smukke Patagonske natur.

Se detaljeret program under rejseplan


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@hannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 18.850,00 pr. person
Varighed:11 dage / 10 nætter
Inkluderet:* 10 nætter på bæredygtige hoteller med morgenmad
* Alle ovennævnte udflugter med engelsktalende guide
* 1 x frokost eller middag på udflugt dag 8
* 1 x frokost på udflugt dag 10
* 2 dages billeje inkl. drop off fee

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet:* Fly
* Øvrige måltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.


12357 151119 PT

Dag 1: Ankomst til Santiago

Velkommen til Chile! Når I er ankommet til lufthavnen, bliver i afhentet af en chauffør i lufthavnen, som kører jer til jeres hotel i Santiago.

Dag 2: Santiago på cykel og til fods

Dagen starter med en cykeltur rundt i den chilenske hovedstad. Her vil en lokal guide introducere jer til livet i den pulserende hovedstad og vise byens kulturelle diversitet. Blandt andet kommer I forbi det altid sydende La Vega Marked, Santiagos hovedtorv Plaza de Armas, det berømte Bellavista kvarter og det imponerende Bellas Artes museum. Eftermiddagen er reserveret til en guidet tur til fods, hvor fokus er på Santiagos historiske bygninger og byens kunstnere. Der vil være tid til at gå i dybden og lære om Chiles kultur.

Dag 3: Santiago – Calama – San Pedro de Atacama – udflugt til Dødens Dal & Månedalen

I dag går turen mod San Pedro. I bliver afhentet ved jeres hotel og kørt til lufthavnen, hvor i flyver nordpå til Calama. Ved ankomst bliver I hentet af jeres chauffør, der kører jer til San Pedro, hvor I bliver indlogeret på jeres hotel. Til aften er der arrangeret en udflugt til den golde, men betagende Death Valley og til solnedgang ved Moon Valley. På vejen dertil gør i stop ved Andes bjergkæden, Atacama saltsøen, den aktive Lascar vulkan og Licancabur vulkanen, der tårner op i landskabet. Fremme ved Death Valley udforsker I det golde landskab, hvor alternative stenformationer er dannet gennem tusind års erosioner. I fortsætter til Moon Valley, der ikke overraskende har fået sit navn pga. det månelignende landskab. Her ser I saltgrotter, og der er mulighed for at tage et kort hike til en af de enorme sandbakker. Ved udflugtens afslutning bliver I kørt tilbage til jeres hotel i San Pedro.

Dag 4: Cykeltur, en alternativ svømmetur og stjernehimlen

I dag skal I cykle til den nordlige del af Atacamaørkenens saltlandskab. Turen er en fantastisk naturoplevelse, hvor i får en betagende udsigt til Andesbjergene. Ved Cejar Lake gør I holdt ved det turkisblå vand, og der er mulighed for at svømme eller måske nærmere flyde på søen. Det høje saltindhold gør nemlig, at man næsten føler, at man kan gå på vandet – hvis man altså kan holde balancen. Til aften skal I opleve stjernehimlen fra Atacamas observatorium. En astronom vil fortælle jer om månekratere, Saturns ringe, galakser og andre af universets vidundere. Udflugten slutter med et glas varmt kakao, hvorefter I vender tilbage til San Pedro.

Dag 5: Trekking i Atacama

Dagen er afsat til trekking i området omkring San Pedro. Husk gode sko og solcreme og bered jer på en fascinerende vandretur.

Dag 6: San Pedro de Atacama – Temuco, kør selv til Huilo Huilo

I bliver hentet ved jeres hotel og kørt til Calama lufthavn, hvorfra I flyver via Santiago til Temuco. Ved ankomsten får I udleveret jeres bil og kører til det fantastiske Huilo Huilo-reservat, hvor I overnatter omgivet af den tempererede regnskov på Huilo Huilo-reservatets imponerende træhotel.

Dag 7: Fridag i Huilo Huilo

Huilo Huilo har fokus på økoturisme og er et imponerende stort privat reservat. Reservatet har en utrolig biodiversitet med patagonsk regnskov, floder, vandfald, gletsjersøen Pirehueico og udsigt til Mocho-Choshuenco vulkanen. Området byder på et væld af spændende aktiviteter såsom rideture, vandreture, zipline samt fordybelse i skoven og de smukke vandfald. I har bilen til rådighed denne dag.

Dag 8: Huilo Huilo – Puerto Varas

Kør selv til Puerto Varas, hvor I afleverer bilen og derefter tjekker ind på jeres hotel i byen.

Dag 9: Trekking, bådtur og cykeltur

Dagens udflugt starter i junglen ved Maullin floden. Biodiversiteten er enorm i dette stykke uberørte land, og I bliver sandsynligvis akkompagneret af Chucao fuglens sang, når I bevæger jer igennem junglen mod floden. Efter I har trekket jer gennem junglen, bliver I klogere på, hvad man gør for at beskytte dyrelivet i området, når I besøger Wild Animals Conservation Centre. Udflugten slutter med et lækkert måltid mad tilberedt på lokale råvarer. Senere kører i til en naboby til Puerto Varas ved navn Frutillar. Her hopper I på cyklerne og begiver jer syd om Llanquihue søen. Dagens første stop bliver ved Colonos bryggeriet, hvor der er mulighed for at se produktionen, smage en kold øl og et stykke hjemmelavet ost. Derefter fortsætter i gennem egnen til det anerkendte Chester bryggeri. Her får I igen mulighed for at nyde en kold øl med snacks. I begiver jer nu tilbage og slutter udflugten i Puerto Varas.

Dag 10: Kajak I Reloncavi Fjorden

Dagen begynder med en køretur rundt om Llanquihue søen til byen Ensenada. Her modtager I udstyr til dagens udflugt og bliver eskorteret til Ralun bugten ved Reloncavi fjorden, hvor I hopper i kajak. Der er flere nationalparker i området, og det er derfor en glimrende mulighed for at få et indblik i områdets natur. Fra vandet får I udsigt til Yates og Hornopiren vulkanerne, der tårner op i området. Efter nogen tids sejlads, går i på land for at nyde en frokost. Inden I igen skal i kajakken, er der tid til at vandre en tur i den smukke natur. Tilbage i kajakken sejler I til Cochamo, hvorfra I bliver kørt tilbage til jeres hotel.

Dag 11: Afgang fra Chile

Det er tid til at tage afsked med Chile, og I vil blive kørt til lufthavnen, hvorfra jeres fly letter mod Danmark.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.