Loading…

Green Season Safari

"Green Season" er regntid i Botswana. Men det betyder på ingen måde, at der ikke venter fantastiske oplevelser!
"Green Season" er regntid i Botswana. Men det betyder på ingen måde, at der ikke venter fantastiske oplevelser! Der er grønt og frodigt overalt, fuglene er i tusindtal og fuld vigør, mens de græsædende dyr får unger. Og samtidig er turisterne få og priserne lave.
Regnen falder gerne i kraftige morgen- eller eftermiddagsbyger, der renser luften og danner dramatiske kontraster på himlen, perfekt til foto-entusiasterne.

Dag 1: Ankomst til Victoria Falls, Zimbabwe
I bliver mødt af vores lokale samarbejdspartner og kørt til jeres hotel.

Dag 1-4: Victoria Falls, Zimbabwe
Victoria Falls vandfaldet behøver næppe nogen større introduktion. Det er en ufattelig oplevelse, som man bør unde sig selv, for jorden åbner sig og sluger ganske enkelt den mægtige Zambesi, som er en af Afrikas største floder. Når vandet rammer bunden i Batoka-kløften, så kastes en kæmpe tåget sky mod himlen og giver faldene sit lokale navn ’mosi-oa-tunya’. Det betyder 'røg, der tordner'. Når Zambesi er på sit højeste, så hænger tågen som en permanent regnsky over vandfaldene og regner på besøgende, selvom solen skinner fra en skyfri himmel.
Udover at være på en del af UNESCOs verdensarv og et naturligt vidunder, så danner Victoria Falls også en naturlig grænse mellem Zimbabwe og Zambia.

Dag 4-7: Chobe National Park, Botswana
Chobe National Park er en god introduktion til Botswana og et mekka for elefant-elskere og hjemsted for den største koncentration af afrikanske elefanter i verden. Man løber hurtigt tør for fingre og tæer, mens du tæller dem drikke ved flodbredderne og socialisere ude på flodsletterne. Chobe får dig til at føle dig lille, når kæmpe elefant tyre spadserer langs dit køretøj. Man taber sit hjerte til Afrika når hundredvis af flodheste og bøfler omringer dig ude på flodsletterne. Man taber pusten når løverne jager antiloper i vandkanten og sletten efterlader dig med dine tanker og et fjollet smil, mens den klassiske røde solnedgang smelter sammen med floden til soundtracket af fløjtende fiskeørne.

Dag 7-9: Khwai, Botswana
Når man ser på et kort over Botswana, ville man savne Khwai fuldstændigt, hvis man ikke vidste, at det var der. Kilet mellem de store attraktioner i Chobe National Park mod øst og Moremi Game Reserve mod syd, eksisterer Khwai som et betydeligt storvildtsområde for sig selv.
Khwai ligger i den østlige kant af Okavango -deltaet med en rig vildtbefolkning og ingen grænser trukket rundt om det på kortet, men overses ofte til fordel for sine mere berømte naboer, selvom det i vintermånederne nemt holder kvaliteten af storvildt visning.
I løbet af din tid her vil du bruge de fleste dage på at udforske den smalle Khwai -flod, som danner den naturlige grænse til Moremi Game Reserve i syd. Khwai -floden er et fyrtårn for dyreliv, så som leoparder, der forfølger sumpantiloper i det lange græs, løver, der svømmer fra bredderne for at redde deres unger under territoriale stridigheder og krokodiller, der konkurrerer med vilde hunde om en impala som middagsmåltid.
Da Khwai ligger uden for parkerne, tilbyder den frihed og fleksibilitet, der normalt kun er mulig i de dyrere private områder. Man kan både tage off-road finde udkigspunkter, tage på natkørsel for at finde nattens dyr, og vildtvandringer til fods for at spore dyrelivet.

Dag 9-10: Maun, Botswana
Langs breden af Thamalakane-floden ligger Maun, som det administrative centrum i Ngamiland. Ordet Maun stammer fra San-sproget og betyder "sivets sted". Maun er notorisk kendt som en "grænse" -by og omtales som "porten" til Okavango -deltaet og Moremi Game Reserve, da de fleste turister kommer ind på disse destinationer gennem denne summende by. Maun er en landsby, der har vokset sig stor og blander derfor sin traditioner, bl.a. den gamle domstol for høvdinge, der stadig er aktiv, med et moderne liv med f.eks. en af Sydafrikas travleste lufthavne. Rundt om i byen ses rør- og mudderhytter, æseltrukne vogne og husdyr side om side med hoteller, indkøbscentre, posthuse, museum og et stort hospital.
Inden jeres hjemrejse kan I slappe af på jeres lodge lidt udenfor byen og tage med på en tur til den lokale landsby.

Dag 10: Hjemrejse fra Maun, Botswana
I bliver hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen.
Dag Beliggenhed Vis alle
1 Victoria Falls
2 Victoria Falls
3 Victoria Falls
4 Victoria Falls - Chobe Nationalpark
5 Chobe Nationalpark
6 Chobe Nationalpark
7 Chobe Nationalpark - Moremi Game Reserve
8 Moremi Game Reserve
9 Moremi Game Reserve
10 Moremi Game Reserve - Maun
11 Maun

Dag 1 : Victoria Falls

I køres fra lufthavnen til hotellet.

Hotel Pioneers Victoria Falls

Pioneers Victoria Falls ligger i en rolig forstad i Victoria Falls, bare 2,5 kilometer fra vandfaldene. Hotellet tilbyder 50 elegante, lyse, rummelige værelser med eget badeværelse, aircondition og WiFi, alle designet til at omfavne den zimbabwiske pionerånd. Der er private verandaer med udsigt over haven og poolen.

I hjertet af Pioneers er en hyggelig lounge, mulighed for at spise indenfor og udenfor og en afslappende terrase, der åbner ud mod haven og poolen.

Dag 2 : Victoria Falls

Dagen er til fri disposition. Victoria Falls vandfaldet behøver næppe nogen større introduktion. Det er en ufattelig oplevelse, som man bør unde sig selv, for jorden åbner sig og sluger ganske enkelt den mægtige Zambesi, som er en af Afrikas største floder. Når vandet rammer bunden i Batoka-kløften, så kastes en kæmpe tåget sky mod himlen og giver faldene sit lokale navn ’mosi-oa-tunya’. Det betyder 'røg, der tordner'. Når Zambesi er på sit højeste, så hænger tågen som en permanent regnsky over vandfaldene og regner på besøgende, selvom solen skinner fra en skyfri himmel.

Udover at være på en del af UNESCOs verdensarv og et naturligt vidunder, så danner Victoria Falls også en naturlig grænse mellem Zimbabwe og Zambia.

Dag 3 : Victoria Falls

Dagen er til fri disposition

Brug fx. dagen på en tur på markedet og et "sunset" cruise på Zambezi-floden.

Dag 4 : Victoria Falls - Chobe Nationalpark

I køres fra Pioneers Victoria Falls til Chobe Elephant Camp.

Chobe Elephant Camp

En rigtig hyggelig ny lodge, beliggende på en bakketop med fantastisk udsigt til Chobe River og flodsletterne. Fra lodgen køres der på game drives i åbne jeeps i Chobe Nationalpark og dyrelivet langs floden kan opleves fra båd - og på et sunset cruise får man den fantastiske solnedgang med. Udover safarioplevelserne kan man også komme på besøg i den nærliggende landsby, hvor Sibuya-stammen holder til.

Chobe Elephant Camp har kun 10 værelser, der alle er bygget med respekt for de naturlige omgivelser. Værelserne har både indendørs og udendørs bruser og en dejlig veranda med udsigt over floden.

Når man ikke er ude på eventyr i "bushen" kan man slappe af med en bog i lodgens lounge, nyde en kølig drik i bare eller dase ved poolen - hele tiden med udsigt til Chobe River.

Dag 5 : Chobe Nationalpark

Safarioplevelser i Chobe

Se det spektakulære dyreliv fra åbne jeeps og med båd på Chobe-floden. Chobe Elephant Camps bådebro ligger cirka en times kørsel fra lejren, tæt på Ihaha i hjertet af Chobe National Park.

Oplev en uforglemmelig kanotur på Chobe-floden. Den ledes af erfarne guider og bringer dig tættere på naturen end en sejladsoplevelse. Alle vandaktiviteter forudsætter en passende vandstand.

Dag 6 : Chobe Nationalpark

Safarioplevelser i Chobe

Der venter flere fantastiske dyreoplevelser til lands og til vands.

Dag 7 : Chobe Nationalpark - Moremi Game Reserve

Flytransfer Til Sango Safari Camp ved Moremi Game Reserve.

Sango Safari Camp

Sango Safari Camp er beliggende på grænsen til Moremi Game Reserve i udkanten af en traditionel Khwai landsby under træernes skygge ned til Khwai floden. Der er plads til 12 gæster på camp'en fordelt i 6 kanvas-telte designet efter tidligere tiders telt safari. De lokale møbler, udendørs bruser og klassisk indretning mikses det rustikke perfekt med komfort og kvalitet. Hver har en veranda hvorfra man kan nyde udsigten til de naturlige omgivelser. Hovedteltet byde på lounge område med sofaer, mini bibliotek, bar samt spiseafdeling. Herfra kan man nyde udsigten til floden og det dyreliv det tiltrækker. Der er en lille pool med solstole med udsigt til sletterne samt endnu en udsigtterrasse.

Dag 8 : Moremi Game Reserve

Safarioplevelser i Khwai-området og Moremi Game Reserve.

F.eks. Game Drive både dag og aften. Mokoro-kano tur (sæsonbestemt og vandstandsafhængig). Vandring på forespørgsel.

Dag 9 : Moremi Game Reserve

Safarioplevelser i Khwai-området og Moremi Game Reserve.

F.eks. Game Drive både dag og nat. Mokoro-kano tur (sæsonbestemt og vandstandsafhængig). Vandring på forespørgsel.

Dag 10 : Moremi Game Reserve - Maun

Flytransfer til Maun

I har en overnatning i Maun inden I rejser hjem dagen efter.

Dag 11 : Maun

I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen.


Priser og varighed

Priser fra: : 25.977,00 kr. pr. person

Varighed: 11 dage / 10 nætter

Inkluderet

* 3 nætter på Pioneers Lodge i Victoria Falls
* 3 nætter på Chobe Elefant Camp ved Chobe National Park
* 3 nætter på Sango Safari Camp i Khwai ved Moremi Game Reserve
* 1 nat på Mochaba Crossing i Maun
* Transfers i bil og fly
* Nævnte overnatninger i standard værelse/ telt
* Lokale engelsktalende guider
* Alle måltider og snacks på safari camps
* Morgenmad i Victoria Falls og Maun
* Udvalgte drikkevarer på camps (øl,vin,vand,drinks)
* Safariture i åben jeep morgen og eftermiddag (i Chobe og Moremi)
* Parkskatter

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.
18054 191021 SD

Andre rejseforslag

Det Bedste Af Botswana & Zimbabwe

Lad Afrika vise sin absolutte skønhed frem på denne rejse til Botswana og Zimbabwe! Bliv væltet bago…

Autentisk Botswana Safari

Den bedste måde at opleve Botswana og dets dyreliv på, er ved at komme helt tæt på. Og det gør man b…

Autentisk lodge- & campingsafari i Botswana

Autentisk lodge- og campingsafari i nogle af de mest interessante nationalparker i Botswana. I oplev…