Loading…

Golden Triangle deluxe

Bliv fortryllet af fascinerende kultur, arkitektur og natur på denne udvidede Golden Triangle tur i det fantastiske Indien.
Er du vild med at udforske nye kulturer og deres religiøse traditioner, så er denne tur lige noget for dig. I skal opleve alt fra den travle hverdag i Delhi og det rige dyreliv i Ranthambore National Park til det ikoniske Taj Mahal i Agra og Jaipurs smukke paladser.

Fra Old Delhi til New Delhi. I skal opleve den store forskel, der findes når man tager fra en bydel til en anden. Der er som om, man forlader en verden og træder ind i en ny. Det er både fascinerende og inspirerende. Fordyb og forelsk jer i storslået arkitektur, de gamle religiøse traditioner og de majestætiske dyr – denne tur byder på en perfekt kombination af det hele.

Dag 1: Ankomst Delhi
Dag 1: Byrundtur i Delhi
Dag 2: Delhi - Mandawa
Dag 3: Sightseeing i Mandawa
Dag 4: Mandawa - Jaipur
Dag 5: Sightseeing i Jaipur
Dag 6: Fridag i Jaipur
Dag 7: Jaipur - Ranthambore
Dag 8: Safari i Ranthambore
Dag 9: Ranthambore - Fatehpur Sikri - Agra
Dag 10: Udflugt til Taj Mahal og Agra Fort
Dag 11: Agra - Delhi
Dag 12: Udforsk Delhi på egen hånd
Dag 13: Afgang mod Danmark

Se detaljeret program under rejseplan


Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst + Old og New Delhi rundtur
5 Rundtur ved Amber fort
6 Sightseeing på egen hånd
7 Ankomst i Ranthambore
8 Safari dag i Ranthambore
9 Udflugt til Agra
10 Sightseeing i Agra
11 Ankomst i Delhi
12 Fridag til sightseeing
13 Afgang fra Delhi

Dag 1 : Ankomst + Old og New Delhi rundtur

Når I ankommer til Delhi, og efter alle formaliteterne i lufthavnen er overstået, vil vores repræsentant køre jer til hotellet. Herefter kan i opleve alt, hvad Delhi har at byde på. Jeres tur starter i det gamle Delhi, hvor I først skal besøge Raj Ghat, et mindesmærke for Mahatma Gandhi, hvorefter I kører til det spektakulære Røde Fort, inden I når til en af Asiens største og mest fascinerende moskéer Jama Masjid. Nyd derefter en tur med rickshaw gennem Chandani chowks basarer. Med smalle gader og boder i massevis får I et helt specielt indblik i Old Delhi hverdagen.

Herefter tager I til New Delhi, hvor I vil opleve den store kontrast fra det gamle til det nye. Med brede boulevarder og moderne kvarterer er det som at komme til en anden verden. Her skal I besøge Indiens højeste tårn, Qutub Minar, samt Humayun's tomb, som er et enestående monument i indo-persisk stil og en forløber til det majestætiske Taj Mahal. På hjemturen kører I forbi India Gate, parlamentsbygningen og præsidentens bolig, Rastrapati Bhawan.

Dag 2 : New Delhi - Mandawa

I dag bliver I hentet på hotellet i New Delhi og kørt mod Mandawa. Ved ankomst kan I slappe af på hotellet i Mandawa eller udforske området.

Dag 3 : Sightseeing i Mandawa

Når I har spist morgenmad, bevæger i jer ud på sightseeing til fods. Imens I nyder den smukke by, vil en guide fortælle jer om historien bag byen. På turen oplever I blandt andet byens fort samt de kendte og farvestrålende freskomalerier.

Dag 4 : Ankomst i Jaipur

Rejsen fortsætter til Jaipur. Her skal I bo på et majestætisk hotel også kendt som en Haveli, der er en traditionel indkvartering i Indien. Efter check-in er der en udflugt til Birla Temple, som er et af de kendte hindu templer. Derefter udforsker I Jaipur by på en elektrisk riskshaw, som er ikonisk i Indien. Om aftenen har I frit program.

Dag 5 : Rundtur ved Amber fort

Efter morgenmaden begynder jeres tur til Amber Fort. I stopper først ved Hawa Mahal, hvorefter I fortsætter til Jaipur by, hvor I skal se City Palace. City Palace er en overvældende blanding af paladser, gårdhaver, haver og kunst. Der vil også være mulighed for at gå på opdagelse på de lokale markeder.Turen fører jer derefter lidt uden for Jaipur for at se det smukke Amber Fort. Fortet er omringet af befæstede slagmarker, og man kan se ruiner spredt over Aravali-bakkerne. Til sidst kører en jeep jer op til fæstningen, og når I ankommer, kan I frit udforske det vidtstrakte område med smukke gårdhaver og halls.

Dag 6 : Sightseeing på egen hånd

Dagen vil være helt fri til at udforske Jaipur på egen hånd. I kan blandt andet tage på souvenir-shopping hos de lokale basarer eller tage på sightseeing i nogle af byens mange historiske områder.

Dag 7 : Ankomst i Ranthambore

Efter I har spist morgenmad, kører I mod Ranthambore national park. Efter check-in bevæger I jer ud på en eftermiddagssafari, så I kan nyde parkens flora og fauna. I skal specielt holde øje med den mægtige tiger, som er mulig at spotte, hvis man er heldig. I vil både få serveret frokost og aftensmad på hotellet.

Dag 8 : Safari dag i Ranthambore

I starter dagen med en morgensafari. At tage på flere safari giver jer mulighed for at se alt, hvad parken har at byde på. Dyrene lever i deres naturlige omgivelser, så der er aldrig garanti for, hvad man oplever. Både område og tid på døgnet har indflydelse på, hvad man ser. Efter safarien har I formiddagen til at slappe af, inden I tager på en eftermiddagssafari. Der vil både blive serveret frokost og aftensmad på hotellet.

Dag 9 : Udflugt til Agra

På turen fra Ranthambore til Agra bliver der gjort stop i Fatehpur Sikri. Fatehpur Sikri er en øde sandstensby, som blev bygget af kejser Akbar som sin hovedstad og sit palads i det 16. århundrede. Ved ankomst i Agra tjekker I ind på jeres hotel, som kun ligger et kort stykke fra Taj Mahal. I vil få serveret aftensmad på hotellet.

Dag 10 : Sightseeing i Agra

Efter morgenmaden besøger I noget af det mest ikoniske i Indien - Taj Mahal og Agra Fort. I starter ved Taj Mahal, som er alt man har hørt, og så meget mere. I vil have rigelig med tid til at udforske og blive fortryllet af den smukke bygning. Turen fortsætter derefter til Agra Fort. Fortet er et smukt eksempel på arkitektur fra Mogulriget, som herskede netop herfra. Efter jeres tur vil der blive serveret aftensmad på hotellet.

Dag 11 : Ankomst i Delhi

Morgenen starter med morgenmad på hotellet, hvorefter turen går til Delhi. Ved anomst tjekker I ind på hotellet, og derefter bestemmer I helt selv programmet.

Dag 12 : Fridag til sightseeing

I kan frit benytte dagen som I ønsker. Det kan være, at de sidste souvinirs mangler at blive købt, eller at I ikke synes, i nåede at se alt det, I ønskede ved jeres første besøg.

Dag 13 : Afgang fra Delhi

I bliver kørt fra hotellet til lufthavnen, hvor der vil være afgang mod Danmark.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 9.980,00 pr. person

Varighed: 14 dage / 13 nætter

Inkluderet

* 4 overnatninger i Delhi
* 2 overnatninger i Mandawa
* 3 overnatninger i Jaipur
* 2 overnatninger i Ranthambore
* 2 overnatninger i Agra
* Morgenmad og aftensmad i Ranthambore National Park
* Alt transport på land mellem byerne, udflugter og sightseeing
* Indgang til alle inkluderede monumenter (til et besøg)
* 1 rickshawtur i Delhi
* 1 elektrisk rickshawtur i Jaipur
* 3 jeep safariture i Ranthambore

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Flybilletter
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visa udgifter
* Forsikringer

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

15176 130220 S

Andre rejseforslag

Det nordlige Indien

Ta på eventyr i Indien, og oplev nogle af de helt store højdepunkter. Det er en rundrejse fyldt med…

Indisk tiger safari

Fantastisk tur, hvor man kommer helt tæt på det rige dyreliv i Indiens fascinerende og smukke nation…

Rundrejse i Indien og Nepal

Kombiner to enestående lande på en fantastisk rejse. Indien byder på en fascinerende storby og relig…