FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

12 dage / 11 nætter | Priser fra: kr. 12.096,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Glamping og øhop i Thailand, Thailand

Derfor skal du tage på denne rejse til Thailand:

* Du har stop i Bangkok både ved ankomst og afrejse (= fine shoppingmuligheder)
* Du får et godt indblik i den thailandske historie ved Broen Over Floden Kwai
* Du overnatter i et pragtfuldt luksustelt og oplever den skønneste natur omkring River Kwai
* Du kommer på den ultimative øhop-tur i det sydlige Thailand til små, berørte paradisøer

Dag 1: Ankomst Bangkok
Dag 2: Bangkok – River Kwai med besøg ved Broen Over Floden Kwai
Dag 3: Hin Tok River Camp. Udflugter
Dag 4: Hin Tok – Bangkok. På tur med Dødens Jernbane. Med nat bus til Trang
Dag 5: Ankomst Trang – Koh Lanta
Dag 6: Afslapning på Koh Lanta
Dag 7: Koh Lanta – Koh Ngai
Dag 8: Udflugt til småøerne omkring Koh Ngai
Dag 9: Koh Ngai – Koh Moo
Dag 10: Tur til lokal landsby på Koh Mook og afslapning
Dag 11: Koh Mook – Koh Lanta – Bangkok
Dag 12: Afrejse Bangkok

Se detaljeret program under rejseplan


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 12.096,00 pr. person
Varighed:12 dage / 11 nætter
Inkluderet:* Alle transporter som beskrevet
* Alle udflugter som beskrevet
* Alle overnatninger på gode 3* hoteller
* Morgenmad alle dage undtagen på dag 5, 7 X frokost, 6 X middag

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Nationalpark entréer
* Transfer til lufthavnen ved afrejse fra Koh Lanta (prisen afhænger af hvilken lufthavn, I flyver fra – og det afhænger igen af, hvor vi kan finde den billigste billet til jer!)
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12036 190118 DA

Dag 1 : Ankomst Bangkok

Ved ankomsten til Bangkok bliver I mødt af vores lokale samarbejdspartner og kørt til jeres hotel. I har en enkelt overnatning i Bangkok og resten af dagen er til rådighed til at slappe af eller udforske byen.

Dag 2 : Bangkok Til Riwer Kwai

Tidligt om morgenen er der afgang fra hotellet i Bangkok. Turen går mod Kanchanaburi, hvor der er besøg på Thailand-Burma Railway Centre. Her kan man lære mere om opførelsen af Dødens Jernbane og besøge kirkegården, som blev sidste hvilested for mere end 6000 krigsfanger. I besøger naturligvis også selve broen over floden Kwai. I forsætter til den fabelagtige Hin Tok River Camp, som er “glamping”, når det er bedst. Her tilbringer I to nætter i jeres eget pragtfulde luksustelt med fast gulv, egen veranda, eget bad og toilet og en blød, lækker dobbeltseng. Personalet står sikkert klar med frokosten, når I kommer – nyd den i ro og mag med udsigt til floden akkompagneret af de puslende lyde fra regnskoven. Om eftermiddagen besøger I Hell Fire Pass og Hell Fire Pass Memorial Museum og der er typisk også lidt tid til bare at slappe af. Om aftenen spiser man middag på den hyggelige fællesplads og der tændes op i bålet. I falder i søvn til lydene fra regnskoven – sikkert godt trætte efter en oplevelsesrig dag!

Dag 3 : Hin Tok River Camp

Man vågner tidligt, når man sover i telt. Efter morgenmaden venter en sejltur op ad floden til Saiyoke Yai Waterfall & National Park. Tag evt. badetøjet på og hop i vandet ved vandfaldet. Strømmen i floden er stærk, og det er sjovt at lade sig flyde afsted. Guiden skal nok samle jer op igen! Efter frokost i campen går turen til Lawa Cave - en stor hule, man sejler til. Her kommer ikke mange besøgende og stalaktitterne er meget imponerende! Igen middag i campen - I får en lille introduktion til nogle af hemmelighederne bag thai-madlavning.....

Dag 4 : Hin Tok - Bangkok

Hvis I har lyst, kan I stå tidligt op og cykle ned til det lokale temple, hvor munkene samler mad. I kan også vælge at sove indtil den officielle vækning omkring kl. 07.00. Hvis der er tid, besøger I en lokal Mon landsby, inden der er afgang fra campen tilbage mod Bangkok. Inden I ender i Bangkok skal I dog først på tur med Dødens Jernbane. Dette er et højdepunkt for mange rejsende, der besøger River Kwai! I Bangkok bliver I kørt til busstationen og guiden hjælper jer med at finde den rette bus. I skal nemlig med natbussen sydpå. Turen foregår på 1. klasse og det er meget komfortabelt! Læn jer tilbage i sæderne og nyd turen.

Dag 5 : Ankomst Trang – Koh Lanta

Bussen ankommer til Trang i det sydlige Thailand først på morgenen. På busstationen bliver I hentet og kørt til færgen mod Koh Lanta, I har to nætter på Koh Lanta. Resten af dagen er fri til at slappe af og nyde stranden.

Dag 6 : Koh Lanta

Dagen er til fri disposition til at nyde stranden og vandet.

Dag 7 : Koh Lanta - Koh Ngai

Rundt omkring Koh Lanta ligger et hav af små paradisøer. Hvad er mere nærliggende end at tage på øhop i dette smukke farvand? Det er netop, hvad I skal de kommende dage. Første stop er den lille ø, Koh Ngai. Man sejler herover, og der er ikke meget andet at lave en bade, snorkel, gå ture og slappe af!

Dag 8 : Udflugt til Koh Kradan og Koh Chuek

Efter morgenmaden tager I med en typisk thailandsk “long-tail-boat” til de to små øer Kho Ma og Koh Chuek. Husk endelig badetøjet – her er gode snorklemuligheder! I nyder en skøn frokost på stranden, inden I besøger den berømte Emerald Cave, som man kun kan komme ind til ved at svømme gennem en mørk grotte. Det er både lidt uhyggeligt og utrolig spændende på én gang! Koh Kradan med det kridhvide sand er også på programmet i dag, inden I returnerer til Koh Ngai og slapper af resten af dagen.

Dag 9 : Koh Ngai - Koh Mook

Fra morgenstunden sejler I i dag til Koh Mook, hvor resten af dagen bruges på stranden eller på at snorkle. I overnatter to nætter på Koh Mook.

Dag 10 : Koh Mook

I dag venter en guidet rundtur på øen, hvor I besøger nogle af de lokale strande og et par af de små landsbyer. I spiser frokost på en lokal restaurant, inden I vender tilbage til jeres egen strand, hvor resten af dagen er til rådighed.

Dag 11 : Koh Mook - Koh Lanta - Bangkok

kørt til lufthavnen i enten Krabi eller Phuket, hvorfra I flyver retur til Bangkok. I lufthavnen i Bangkok bliver I hentet og kørt til jeres hotel til den sidste nat i denne skønne by. Det vil sikkert føles ret overvældende at komme tilbage til alle bilerne og det store menneskemylder efter jeres øhop. Til gengæld er udbuddet af souvenirs væsentligt bedre her i Bangkok!

Dag 12 : Afrejse Bagkok

I bliver hentet på hotellet i god tid før afrejse og kørt til lufthavnen.

Bestil rejsen.
Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.