Loading…

Gennem Centrale Mexico Til Stillehavet

Kom med på en unik og kulturel rejse fra Mexico City ud til det smukke Stillehav - med afslutning ved stranden i hyggelige Sayulita.
Her kommer en anderledes og autentisk rundrejse til den mere ukendte og historiske del af Mexico. Hjertet af kolonitiden, maleriske byer og smuk arkitektur – krydret med masser af folklore og kultur. Den spændende rundrejse her er kun et forslag. Den kan selvfølgelig udvides med flere fridage hvert sted, laves med privat chauffør, mere luksuriøse hoteller og meget mere.

Turen slutter med en dejlig strandferie ved Stillehavet. Smukkere solnedgange findes nok ikke end netop her.

Dag 1: Ankomst Mexico City
Dag 2: Mexico City byrundtur
Dag 3: Transport til San Miguel de Allende
Dag 4: San Miguel de Allende byrundtur
Dag 5: Fridag
Dag 6: Transport til Guanajuato og byrundtur
Dag 7: Transport til Morelia
Dag 8: Morelia byrundtur
Dag 9: Transport til Guadalajara og byrundtur
Dag 10: Udflugt til Tequila
Dag 11: Transport til Sayulita
Dag 12-13: Fridage ved stranden
Dag 14: Hjemrejse fra Puerto Vallarta via Mexico City

Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Mexico City
2 Byrundtur i Mexico City
3 Mexico City til San Miguel de Allende
4 San Miguel de Allende byrundtur
5 San Miguel de Allende
6 San Miguel de Allende til Guanajuato
7 Guanajuato til Morelia
8 Byrundtur Morelia
9 Morelia til Guadalajara
10 Dagstur til Tequila
11 Guadalajara til Sayulita
12 Sayulita fridage
14 Hjemrejse

Dag 1 : Mexico City

Ankomst og modtagelse af vores lokale chauffør i lufthavnen og transport til hotel i den historiske bydel. Hotellet har udsigt over den enorme Zocalo – hovedtorvet med regeringspaladset, katedralen og masser af liv. Her overnattes der i to nætter.

Dag 2 : Byrundtur i Mexico City

Rundtur med guide og gruppe gennem den fantastiske by. Der er besøg på El Zocalo, det enorme hovedtorv flankeret af smukke, koloniale bygninger. Man kommer også forbi nationalmuseet med de berømte murmalerier af Diego Rivera, katedralen, de tre kulturers torv mm. før turen går gennem Chapultepec parken og beboelsesområdet Las Lomas. Har man en dag mere til rådighed kan det anbefales at tage en guidet tur ud til de store Teotihuacan pyramider lidt udenfor byen.

Dag 3 : Mexico City til San Miguel de Allende

I dag går turen til San Miguel de Allende, hvor man første gang møder den indtagende atmosfære, som den spanske kolonitid efterlod sig i form af pastelfarvede huse, snævre, brostensbelagte gader, røde tegltage, masser af flot arkitektur. Turen er med en offentlig bus af rigtig god kvalitet, og der er udover busbilletten inkluderet transport mellem hotel og busstation i begge ender af turen. Har man budget til at opgradere, kan turen også anbefales med privat chauffør og guide. Der overnattes centralt i byen.

Dag 4 : San Miguel de Allende byrundtur

Halvdags byrundtur - denne gang med privat guide - i San Miguel Allende, hvor man får indsigt i de vigtigste seværdigheder i den maleriske by. Flotte palæer og gamle kirker er spundet sammen af smalle, brostensbelagte gader. Byen var engang et vigtigt stop for togene, som fragtede sølv og guld til hovedstaden. Der gøres stop ved nogle af de smukkeste steder, hvor guiden selvfølgelig giver gode forklaringer.

Dag 5 : San Miguel de Allende

Fridag til selv at udforske de spændende omgivelser.

Dag 6 : San Miguel de Allende til Guanajuato

Dagen byder på flere pastelfarvede historietimer, idet turen går videre mod en anden perle kaldet Guanajuato, hvor man desuden ynder at tilsætte stemningen en masse farverige blomsterkasser i vinduerne.

Turen er også her med en offentlig bus af rigtig god kvalitet, og der er udover busbilletten inkluderet transport mellem hotel og busstation i begge ender af turen. Har man budget til at opgradere, kan turen også anbefales med privat chauffør og guide.

Der overnattes centralt i den gamle bydel. Samme eftermiddag er der en privat byrundtur med guide. Den fine gamle mineby omgivet af smukke bjerge indeholder en lang række landemærker og seværdigheder, som man sammen med guiden får at se. Guanajuato blev sat på Unescos verdensarvsliste allerede i 1988 med god grund. Den er enhver fotografs drøm. Herudover spillede byen en vigtig rolle i Mexicos uafhængighedskrig.

Dag 7 : Guanajuato til Morelia

Om morgenen transport med privat chauffør til Morelia, en anden fin by fra kolonitiden, som er bygget af lyserøde sten og derfor udnævnt af Unesco til at være på deres verdensarvliste over kunstneriske steder.

Der overnattes midt i centrum to nætter.

Dag 8 : Byrundtur Morelia

Byrundtur til fods - i gruppe og med guide - i den smukke, Unesco beskyttede by fra kolonitiden. En by med fantastisk arkitektur og masser af charme. Der er nogle få moderne bygninger, men ellers føles det som oldtidens Spanien.

Dag 9 : Morelia til Guadalajara

Turen i dag er også med en offentlig bus af rigtig god kvalitet, og der er udover busbilletten inkluderet transport mellem hotel og busstation i begge ender af turen. Har man budget til at opgradere, kan turen også anbefales med privat chauffør og guide.

Der overnattes to nætter i byden. Samme eftermiddag er der byrundtur med privat guide.

Dag 10 : Dagstur til Tequila

Tequila ligger 50 km nordvest for Guadalajara, og som man næsten kan gætte, har byen har lagt navn til den verdensberømte spiritus siden det 17. århundrede. Planten kaldet den blå agave kan findes rundt om og i hele byen, hvilket giver landskabet en unik blågrøn farve. Tequila er fortsat landets største produktion, og den famøse spiritus eksporteres nu til mere end 100 lande. På denne tur til Tequila vil I komme til at besøge "Museo del Tequila", som giver en komplet historie om den fremtrædende industri. Derudover er det selvfølgelig et must at besøge et destilleri for at se hele den traditionelle og moderne produktionsproces af tequila... naturligvis efterfulgt af en smagsprøve! Turen tager cirka 5 timer og der medfølger privat guide.

Dag 11 : Guadalajara til Sayulita

I dag køres det sidste stykke ud til Stillehavet, hvor stranden og de smukke solnedgange venter. Der er transport til bussen og busbillet til Sayulita. Her tager man selv en taxi til det dejlige lille hotel vi har booket ved stranden.

Det kan varmt anbefales at opgradere til værelserne med havudsigten over den smukke bugt.

Dag 12 : Sayulita fridage

Fridage til at nyde stranden, byen eller oplandet.

Dag 14 : Hjemrejse

Man tager selv bus eller taxa til lufthavnen i Puerto Vallarta eller Guadalajara, hvorfra vi kan lave fly hjem via Mexico City.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 14.904,00 pr. person

Varighed: 14 dage / 13 nætter

Inkluderet

* Transport i blanding af private biler og offentlige busser som beskrevet
* 13 overnatninger på 3-4* hoteller inkl. morgenmad
* Udflugter (privat eller gruppe som beskrevet) med engelsk talende guide

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Transport fra Sayulita busstation til hotel og hotel til lufthavn
* Øvrige måltider
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12188 120121 CV

Andre rejseforslag

Eventyr I Mayaernes Mexico

Vi har opgraderet en af de mest populære rundrejser i Mexico. Her oplever I spektakulær kultur, natu…

Kobberkløften Og Baja California

Rejs med tog gennem Kobberkløften - en af verdens smukkeste togture. Derudover oplever i historie og…

Kulinarisk Og Historisk Rundrejse

Oplev mexicanernes historie, kunst og kulinariske traditioner på denne rejse. Besøg markederne, smag…