FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

14 dage / 13 nætter | Priser fra: kr. 20.953,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Gennem Autentiske, Centrale Mexico, Mexico

Her kommer en anderledes og unik rundrejse til den mere ukendte og historiske del af Mexico. Hjertet af kolonitiden, maleriske landsbyer og smuk arkitektur – krydret med folklore, kultur og mægtige pyramider. Den spændende rundrejse her er kun et forslag. Den kan selvfølgelig udvides med flere fridage hvert sted, laves billigere uden engelsktalende guide og flere andre varianter.

Turen slutter med en dejlig strandferie ved Stillehavet. Smukkere solnedgange findes ikke end netop her…

Dag 1: Ankomst Mexico City
Dag 2: Mexico City og Teotihuacan
Dag 3: Mexico City – Tula – San Miguel de Allende
Dag 4: San Miguel de Allende – Guanajuato
Dag 5: Guanajuato-Morelia
Dag 6: Morelia – Janitzio Island – Tzintzuntzan - Patzcuaro
Dag 7: Patzcuaro – Guadalajara
Dag 8: Guadalajara – Tlaquepaque – Guadalajara
Dag 9: Guadalajara - Tequila
Dag 10: Tequila – Guachimontones – Tequila
Dag 11: Tequila – Puerto Vallarta
Dag 12 -13: Puerto Vallarta
Dag 14: Hjemrejse fra Puerto Vallarta via Mexico City

Se detaljeret program under rejseplan


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 20.953,00 pr. person
Varighed:14 dage / 13 nætter
Inkluderet:* Alle transfers og udflugter som beskrevet
* 13 overnatninger inkl. morgenmad (undtagen dag 9 og 10)
* Engelsk talende guide på dele af turen
* Entreer til nævnte seværdigheder

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Øvrige entreer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12188 281119 TM

Dag 1: Ankomst Mexico City

Ankomst og modtagelse af vores lokale chauffør i lufthavnen og transport til hotel i den historiske bydel. Hotellet har udsigt over den enorme Zocalo – hovedtorvet med regeringspaladset, katedralen og masser af liv. Her overnattes der i to nætter.

Dag 2: Mexico City og Teotihuacan

Dagens udflugt går til Teotihuacan, Mexicos største ruinkompleks med de imponerende Solens og Månens pyramider. Byen var på sin tid en af de største i verden og havde i begyndelsen af det 7. århundrede et indbyggertal på omkring 200.000. Solens pyramide er den tredjestørste pyramide i verden, kun overgået af Cholula øst for Mexico City og Cheops i Egypten. Fra toppen er en fantastisk udsigt over den velanlagte by med de mange bygningsværker, templer, paladser og de uudgravede områder af byen. Her fornemmer man rigtigt Teotihuacans storhed - "Stedet hvor mennesker blev til guder”.
På vejen ud eller hjem aflægger man også et besøg ved "The Shrine of Guadalupe", der for de fleste mexicanere anses som det helligste sted i Mexico. Helgenen Guadalupe, der betragtes som mexicanernes moder, er begravet her.

Tilbage i Mexico City er der en gåtur med guiden i midtbyen, hvor han vil fortælle lidt om katedralen og ikke mindst regeringspaladset, hvor man kan se de fantastiske vægmalerier af Diego Rivera.

Aftenen er fri til på egen hånd at besøge en af byens restauranter, shoppe eller også kan man tilvælge endnu en udflugt til f.eks. et show af en slags.

Dag 3: Mexico City – Tula – San Miguel de Allende

I dag går turen til det arkæologiske område kaldet Tula, tidligere hovedstad for Toltekerne. Her kan man se de imponerende statuer kaldet ”Los Atlantes”. Det er 4,5 meter høje krigerfigurer med flotte udskæringer. Området er ikke så stort og imponerende som Teotihuacan, men er bestemt et besøg værd.

Herefter går turen til San Miguel de Allende, hvor man først gang møder den indtagende atmosfære, som den spanske kolonitid efterlod sig i form af pastelfarvede huse, snævre, brostensbelagte gader, røde tegltage, masser af flot arkitektur. Guiden tager med på en kort gåtur, inden I bliver indlogeret på jeres hotel og har aftenen til egen rådighed.

Dag 4: San Miguel De Allende – Guanajuato

Dagen byder på flere pastelfarvede historietimer, idet turen går videre mod en anden perle kaldet Guanajuato, hvor man desuden ynder at tilsætte stemningen en masse farverige blomsterkasser i vinduerne.

På vejen stoppes kort i Dolores Hidalgo, en fredelig lille oase, hvor præsten Miguel Hidalgo udråbte det berømte uafhængighedsråb for Mexicos befrielse. (Grito de Dolores) den 16.september 1810.

Aftenen er fri. Der er overnatning i Guanajuato.

Dag 5: Guanajuato-Morelia

Om morgenen transport til Morelia, en anden fin by fra kolonitiden, som er bygget af lyserøde sten og derfor udnævnt af Unesco til at være på deres verdensarvliste over kunstneriske steder.

Her er der en lille introduktion til byens historiske katedral, før man har resten af dagen på egen hånd.

Dag 6: Morelia – Janitzio Island – Tzintzuntzan - Patzcuaro

Denne dag er der bådtur over til øen Janitzio, hvor man møder masser af lokale fiskere. Der er rundtur på øen og tid til på egen hånd at prøve en typisk frokost undervejs.
På vej tilbage til Patzcuaro besøges byen Tzintzuntzan, som er kendt både for deres kloster og deres kunsthåndværk i træ.
Om eftermiddagen besøger I den specielle by Patzcuaro, hvor man blandt andet får et gammelt munkekloster at se. Det blev bygget af dominikanermunkene i det 17. århundrede.

Overnatning en nat i Patzcuaro.

Dag 7: Patzcuaro – Guadalajara

Turen går nu videre til Guadalajara . Man befinder sig nu i Mexicos næststørste by, hjemstavn for de berømte Mariachi musikere, for slet ikke at forglemme Rodeo, Tequila, store hatte og godt humør!

Der er morgengåtur i den centrale bymidte med højdepunkter som katedralen fra 1616, de flotte torve, vægmalerier af Gabriel Flores og Jose Clemente Orozco og meget andet.
Resten af dagen og aftenen er fri til at udforske byen, hvor man også overnatter.

Dag 8: Guadalajara – Tlaquepaque – Guadalajara

I dag skal i besøge byen San Pedro Tiaquepaque i staten Jalisco, som er kendt for keramik og mariachi. I skal gå langs den kendte gade Calle Independencia, der er en levende gågade med butikker, restauranter og instaværdige paraplyer på stribe.

Dag 9: Guadalajara - Tequila

Nu er turen kommet til næstsidste stop, nemlig byen Tequila. Byen, der er opkaldt efter en af de mest populære drikke i verden – Tequila. Her befinder man sig omgivet af blå agavemarker, badet i solskin, mens man bør tage sig en rundtur på et af byens destillerier for at lære hemmeligheden bag den berømte drik.

Dag 10: Tequila – Guachimontones – Tequila

Dagen er til fri afbenytning, men vi hjælper os gerne med en udflugt i dag. Der ligger et arkæologisk område ikke så langt fra Tequila, som hedder Guachimontones. Det dateres helt tilbage til perioden 300 F.Kr. til 900 E.Kr. og er et spændende besøg.

Dag 11: Tequila – Puerto Vallarta

Efter en afslappende frimorgen i Tequila går turen i dag til sidste stop, nemlig strandhotellet i omegnen af Puerto Vallarta ved det smukke Stillehav. Her har vi inkluderet 3 nætter med tilhørende fridage. Nogle kan såmænd sagtens få en uge til at gå herude.

De næste dage er frie til bare at nyde stranden og de fantastiske solnedgange, som Stillehavet er så berømt for langs Mexicos kyst.

Dag 14: Afrejse fra Puerto Vallarta

Transport til lufthavnen i Puerto Vallarta, hvorfra der flyves hjem via Mexico City.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.