Loading…

Floder, Delta & Ørken i Green Season

"Green Season" er regntid i Botswana. Men det betyder på ingen måde, at der ikke venter fantastiske, frodige oplevelser!

Botswanas "Green Season" gør, at der er grønt og frodigt overalt og fuglene er i tusindtal, mens de græsædende dyr får unger. Og samtidig er turisterne få og priserne lave.Turen starter i Zimbabwe ved det imponerende Victoria Falls. Her deler jorden sig og sluger den enorme Zambezi-flod, der skaber et dramatisk og kraftfuldt sammenstød af vand ved bunden af klippen. Et brølende støjniveau og en sky af tåge omgiver vandfaldet. En oplevelse man sent glemmer. Herefter går turen til Chobe Nationalpark, hvor især flodbredden ved Chobe-floden er et elefant mekka. Tætheden af disse kæmper i området er én af de højeste i verden, så bliv ikke overrasket, hvis I ser flokke drikke ved flodbredden eller spadsere forbi jeres biler. Derudover er der også flodheste, bøfler, antiloper og andre imponerende arter at finde i området. Efterfølgende tager turen jer videre til Khwai-området. Khwai-floden tiltrækker mange forskellige arter og giver mulighed for vilde syn. Måske ser I leoparder, der forfølger antiloper i det lange græs, løver, der svømmer fra bredden for at redde deres unger, og krokodiller, der konkurrerer med vilde hunde om et middagsmåltid bestående af impala.Regnen falder gerne i kraftige morgen- eller eftermiddagsbyger, der renser luften og danner dramatiske kontraster på himlen, perfekt til foto-entusiasterne.

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Victoria Falls
2 Victoria Falls
3 Victoria Falls
4 Chobe Nationalpark
5 Chobe Nationalpark
6 Chobe Nationalpark
7 Khwai Community Area
8 Khwai Community Area
9 Khwai Community Area
10 Maun

Dag 1 : Ankomst til Victoria Falls

I køres fra lufthavnen til hotellet ved Victoria Falls.

 

Dag 2 : Victoria Falls

Dagen er til fri disposition. Victoria Falls vandfaldet behøver næppe nogen større introduktion. Det er en ufattelig oplevelse, som man bør unde sig selv, for jorden åbner sig og sluger ganske enkelt den mægtige Zambesi, som er en af Afrikas største floder. Når vandet rammer bunden i Batoka-kløften, så kastes en kæmpe tåget sky mod himlen og giver faldene sit lokale navn ’mosi-oa-tunya’. Det betyder 'røg, der tordner'. Når Zambesi er på sit højeste, så hænger tågen som en permanent regnsky over vandfaldene og regner på besøgende, selvom solen skinner fra en skyfri himmel.

Udover at være på en del af UNESCOs verdensarv og et naturligt vidunder, så danner Victoria Falls også en naturlig grænse mellem Zimbabwe og Zambia.

Dag 3 : Victoria Falls

Dagen er til fri disposition

Brug fx. dagen på en tur på markedet og et "sunset" cruise på Zambezi-floden.

Dag 4 : Chobe Nationalpark

I køres fra Victoria Falls til Chobe Nationalpark.

Dag 5 : Chobe Nationalpark

Hele dagen er afsat til safariaktiviteter, hvor I kan se det spektakulære dyreliv fra åbne jeeps eller med båd på Chobe-floden.

Dag 6 : Chobe Nationalpark

Dageb er igen afsat til safarioplevelser i Chobe, hvor der venter flere fantastiske dyreoplevelser til lands og til vands.

Dag 7 : Khwai Community Area

I køres i lufthavnen, hvor i flyver til Kwhai-området.

Dag 8 : Khwai Community Area

I disse dage skal i på safariture i Khwai-området og Moremi Game Reserve.

Dag 9 : Khwai Community Area

I disse dage skal i på safariture i Khwai-området og Moremi Game Reserve.

Dag 10 : Maun

I flyver til Maun, hvor turen går videre til Danmark.


Priser og varighed

Priser fra: : 37.142,00 kr. pr. person

Varighed: 10 dage / 9 nætter

Inkluderet

* 2 indenrigsfly
* Alt lufthavnstransport
* 3 nætter på Pioneers Victoria Falls, inkl. morgenmad
* 3 nætter på Chobe Elefant Camp, inkl. helpension, diverse drikkevarer, safariaktiviteter og nationalparkentréer
* 3 nætter på Sango Safari Camp i Khwai, inkl. helpension, diverse drikkevarer, safariaktiviteter og nationalparkentréer
* Alt landtransport imellem destinationer

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

18054 030823 KJ

Andre rejseforslag

Det bedste af Botswana & Zimbabwe

Bliv væltet bagover af det mægtige Victoria Falls og se glade elefanter bade i floden i Chobe Nation…

Botswana: Autentisk lodge & Campingsafari

Autentisk lodge- og campingsafari i nogle af de mest interessante nationalparker i Botswana. I oplev…