FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

15 dage / 14 nætter | Priser fra: kr. 11.596,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Fantastiske Costa Rica, Costa Rica

Tag med på en fantastisk rundrejse i Costa Rica, hvor kendte steder kombineres med de mere ukendte. Kør selv og oplev Costa Rica i eget tempo. Naturen er overvældende og imponerende, især dyrelivet, som lever i nationalparkerne, forundrer. Et af højdepunkterne er den afsidesliggende Corcovado nationalpark.

Denne rejse er også velegnet til familier.Dag 1: Ankomst San Jose
Dag 2: Kør selv fra San Jose til Arenal
Dag 3: Oplevelser på egen hånd i Arenal
Dag 4: Kør selv fra Arenal til Rincon de la Vieja
Dag 5: Oplevelser på egen hånd i Rincon de la Vieja
Dag 6: Kør selv fra Rincon de la Vieja til Monteverde
Dag 7: Oplevelser på egen hånd i Monteverde
Dag 8: Kør selv fra Monteverde til Dominical
Dag 9: Oplevelser på egen hånd i Dominical
Dag 10: Kør selv fra Dominical - San Gerardo de Dota
Dag 11: Kør selv fra San Gerardo de Dota til Puerto Jimenez. Herfra med 4-hjulstækker til Corcovado
Dag 12 & 13: Oplevelser på egen hånd i Corcovado
Dag 14: Transport fra Corcovado til Puerto Jimenez og fly tilbage til San Jose
Dag 15: Transport til lufthavnen San José - afrejse Costa Rica

Se detaljeret program under rejseplanFå et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 11.596,00 pr. person
Varighed:15 dage / 14 nætter
Inkluderet:* Lufthavns transfers
* 14 nætter med morgenmad
* 13 dages billeje, Baihatsu Bego, fri km, 1 ekstra chauffør
* Taxi transfer Puerto Jimenez - Carate t/r
* Helpension på La Leona Lodge

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Rejseforslaget her er også velegnet til familier. På en række af hotellerne, betaler børn under 11 år halv pris, og med bilen, er der stor frihed til at stoppe, når I vil. Husk også, at rejsen her altid kan ændres og tiltilrettelægges, som I måtte ønske det.
Ikke inkluderet:* Fly inkl. skatter
* Nationalpark skatter (10 usd per nationalpark)
* Basis bilforsikring 18 usd per dag
* Ikke nævnte måltider
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

10444 121119 CRS

Dag 1 : Ankomst til San Jose og transport til hotellet

Ved ankomsten til San Jose lufthavn bliver I mødt af vores lokale repræsentant, der sørger for transport til jeres hotel i San Jose. I overnatter en enkelt nat på et centrat beliggende hotel.

Dag 2 : Kør selv fra San Jose til Arenal

Jeres lejebil bliver leveret til hotellet fra morgenstunden, hvorfra I kører mod Arenal. Arenal vulkanen er beliggende 7 km fra byen La Fortuna. Vulkanen har været aktiv siden 1968 og området byder på to slags landskaber; den frodige vegetation med vildtliv og den bakkede golde side bestående af lava og sand fra de konstante udbrud.

Dag 3 : Oplevelser på egen hånd i Arenal

Ønsker I at komme på en udflugt, kan vi sagtens arrangere dette til f.eks. Arenal nationalparken og de varme kilder

Dag 4 : Kør selv fra Arenal til Rincon de la Vieja

I dag kører I til Rincon de la Vieja, hvor nationalparken byder på oplevelser med vulkaner, mudderhuller, hesteridning, vandfald og varme kilder. I overnatter på Hacienda Guachipelin, som ligger ved foden af Rincon de la Vieja vulkanen, og nær ved byen Curubande, der ligger op til Rincon de la Vieja Nationalpark. Ejendommen består af 1600 hektar, hvoraf de 700 hektar er en fredet zone til bevaring af den specielle tropiske tør jungle eller skov, der findes i området. De resterende 575 hektar er udlagt til græsning, og på 325 hektarer bliver skoven genrejst med specielle planter, der er i fare for at blive udryddet.

Dag 5 : Oplevelser på egen hånd i Rincon de la Vieja

Dagen er til fri disposition, hvor med det er muligt at udforske vulkanen og nationalparken. Ønsker I en udflugt kan vi arrangere dette.

Dag 6 : Kør selv fra Rincon de la Vieja til Monteverdes tågeregnskov

I kører selv til den spektakulære tågeregnskov Monteverde. Tågeregnskove modtager mindre regn end regnskove, men da tågeregnskoven er beliggende i højderne, så er luftfugtigheden højere, og der er derfor mere skyet. Monteverde er beliggende i 1200 - 1600 meter højde. I overnatter to nætter på Cloud Forest Lodge.

Cloud Forest Lodge tilbyder nogle af de bedste udsigt over Skoven og Nicoya Golfen i hele Monteverde området. Fra restauranten og bar-område kan man nyde en smuk og enestående solnedgang. Alle værelser har privat bad, alle moderne bekvemmeligheder, varmt vand og en gårdhave, hvor man kan nyde den rolige skønhed i den omkringliggende have og skov.

Monteverde er kendt for den indsats, der her er gjort, for at bevare tågeskoven. Santa Elena er områdets vigtigste servicecenter med forskellige butikker og virksomheder relateret til turisme. Monteverde Cloud Forest lodge ligger tæt ved centret.

Dag 7 : Oplevelser på egen hånd i Monteverde

Dagen er til fri disposition, hvormed I kan udforske Monteverde eller Santa Elena reservaterne. Vi hjælper gerne med at arrangere en udflugt såsom vandreture i Monteverde eller ziplines og hængebroer i trætoppene.

Dag 8 : Kør selv fra Monteverde til Dominical

I kører selv til Dominical som er beliggende ved Stillehavskysten. Området består af strande og hoteller spredt ud i det bakkede landskab. Områdt tiltrækker en del surfere. I overnatter på Villas Rio Mar.

Hotel Villas Rio Mar er beliggende ved bredden af floden Barú omgivet af den frodige tropiske skov og kun 800 meter fra den skønne strand.

Dag 9 : Oplevelser på egen hånd i Dominical

Dagen er til fri disposition, hvormed I har mulighed for at udforske den nærliggende nationalpark Marino Ballena eller Manuel Antonio. Det er desuden muligt at tage ud og dykke ved Isla del Caño. Vi hjælper gerne med at arrangere en udflugt på denne dag.

Dag 10 : Kør selv fra Dominical - Puerto Jimenez

I kører til Puerto Jimenez, hvor bilen parkeres for de næste 3 dage. Herfra bliver I kørt i firehjulstrækker til Carate. Fra Carate er der ikke flere veje, og I går ca. 45 minutter, til I når lodgen, som er beliggende få meter fra indgangen til Corcovado nationalpark. Det er en af de mest afsideliggende nationalparker i Costa Rica, men også et sandt paradis.

Le Leona Lodge er smukt beliggende ud til havet og med regnskoven i baghaven. Det store fælles område indeholder bar, spise område med altid koldt vand og juice til rådighed. Der er deusden et informations område med bøger om flora og fauna. Haven foran er pyntet med træ skulpturer og hængekøjer. Der er 20 bungalows, hvor af de er delt ind i tre katgorier. Monkey Camp bungalows er med eget badeværese og beliggende højere opppe af skrænten og er omgivet fuldt ud af de frodige omgivelser. Nærmere fælles områderne er der to rækker bungalows, hvoraf den forreste har hav udsigt og privat badeværelse. Den bagvedliggende række bungalows har delte bad/toilet faciliteter. Teltene har reol, to senge samt terrasse med lænestole, hvorfra man kan nyde de rolige omgivelser. Ca tyve meter fra lodgen er der en naturlig pool man kan bade i og ca tredive meter længere henne er indgangen til nationalparken Corcovado. Der er kyndige kokke og guider på La Leona Lodge, som vil hjælpe til med at gøre jeres ophold uforglemmeligt. Der er ikke elektricitet i bungalows, men stearinlys ophængt, så husk lommelygten.

Dag 11 : Fridag I Corcovado

Dagen er fri til oplevelser på egen hånd

Dag 12 : Fridag I Corcovado

Slap af på hotellet, eller prøv nogle af de mange aktiviteter i området

Dag 13 : Transport fra Corcovado til Puerto Jimenez - Kør selv til San Gerardo de Dota

I bliver kørt fra Corcovado til Puerto Jimenez, hvor I samler bilen op. Herfra kører I selv til San Gerardo de Dota, som er en lille bjerglandsby beliggende midt i et interessant økosystem. Vejen ned til San Gerardo er meget stejl, men stedet er fortryllende. Her er gode muligheder for at vandre og observere fugle.

Savegre Mountain Lodge ligger i San Gerardo de Dota, en lille landsby i Talamanca bjergene, midt i et jomfrueligt økosystem. Her finder man den naturlige forekommende eg og andre lokale træer, der er hjemsted for et stor antal dyr, insekter og farverige fugle. Dette er en paradis for de turister, der på på jagt efter fugle. Hotellet er af god standard og har som udgangspunkt for ture 16 afmærkede stier, der tager den besøgende på opdagelse i junglen.

Dag 14 : San Gerardo de Dota - San José

I dag kører I til San José, hvor I har en enkelt overnatning på et centralt beliggende hotel.

Dag 15 : Transport til lufthavnen San José - afrejse Costa Rica

I dag er det tid til at tage afsked med smukke og oplevelsesrige Costa Rica. I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen.

Bestil rejsen

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.