Loading…

Familieferie i Cambodia

Tag på familieeventyr til Cambodia. En rundrejse fyldt med spændende aktiviteter for både børn og voksne. Gå på skattejagt i Angkor Wat, og oplev en ægte khmersk familiedag.
Vi er godt klar over, der skal ske lidt af hvert, når man rejser som børnefamilie. Derfor har vi sammensat en rejse, hvor der er mulighed for masser af aktiviteter, men samtidig også fritid til at slappe af. De første dage byder på byrundture, madoplevelser, skattejagt samt minigolf og cirkus, mens rejsen sluttes af med badeferie i Sihanoukville.

Dag 1: Ankomst til Phnom Penh
Dag 2: Byrundtur i Phnom Penh
Dag 3: Ø-besøg på Koh Dach og videre til Siem Reap
Dag 4: Cykeltur ved Angkor Wat
Dag 5: Khmersk familiedag – minigolf, lufballon, mini-tivoli
Dag 6: Besøg til den flydende landsby Kompong Kleang
Dag 7: Sieam Reap - Sihanoukville - Koh Rong
Dag 8-10: Afslapning ved stranden
Dag 11: Koh Rong - Sihanoukville - Kampot
Dag 12: Kampot i Tuk Tuk
Dag 13: Kampot - Phnom Penh
Dag 14: Afrejse fra Cambodia
Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Phnom Penh
2 Byrundtur i Phnom Penh
3 Cykeltur på Koh Dach og videre til Siem Reap
4 Cykeltur ved Angkor Wat
5 Khmersk familiedag – minigolf, lufballon, mini-tivoli
6 Besøg til den flydende landsby Kompong Kleang
7 Siem Reap - Sihanoukville - Koh Rong
8 Koh Rong
9 Koh Rong
10 Koh Rong
11 Koh Rong - Sihanoukville - Kampot
12 Kampot i tuk tuk
13 Kampot - Phnom Penh
14 Afrejse fra Phnom Penh

Dag 1 : Ankomst til Phnom Penh

Når I lander i lufthavnen, bliver I hentet og kørt til jeres hotel i Phnom Penh. Resten af dagen er fri til at slappe af.

Dag 2 : Byrundtur i Phnom Penh

På denne tur får I mulighed for at udforske Phnom Penh City, som er Cambodias hovedstad. Her skal I blandt andet besøge Wat Phnom, en gammel pagode, som blev bygget af en velhavende khmersk dame, ved navn Penh, med det formål at opbevare de hellige relikvier.

Herefter fortsætter I til Det Royale Palads samt Sølvpagoden, som ligger i forbindelse med paladset. De fleste af de flotte templer, som I ser på jeres tur, er gaver som Cambodias konge har fået fra andre lande.

Dag 3 : Cykeltur på Koh Dach og videre til Siem Reap

Denne morgen venter jer en 1,5 times sejltur med en lokal træbåd til den lille ø Koh Dach. Øen ligger på Mekong floden total isoleret fra hovedstaden Phnom Penh, hvor øen af kendt for sin høje kvalitet af silke. Her opdager I det ægte Cambodia og især kunsten af silke vævet i hånden. I udforsker øen, når I cykler på smalle veje og møder væverne, de lokale samt øens frodige landskab. På turen nyder I en frokost forberedt af en khmersk familie.

Herefter fortsætter turen om på den anden side af øen. Sidst på dagen bliver I kørt til lufthavnen, hvorfra turen går videre til Siem Reap.

Dag 4 : Cykeltur ved Angkor Wat

En cykeltur ved Angkor Wat er - efter vores opfattelse - næsten et must, når man er i Siem Reap. Fra cyklen får man virkelig en fornemmelse for størrelsen af området samtidig med, at det er skønt at variere de mange ruinbesøg med lidt bevægelse og vind i håret. Det er den perfekte kombination! Turen foregår i adstadigt tempo, så alle kan følge med. Man besøger både de mest kendte og et par af de mere ukendte templer.

Dag 5 : Khmersk familiedag – minigolf, lufballon, mini-tivoli

I dag er en familiedag, hvor I skal opleve en hel masse. I starter dagen ud med et spil minigolf, hvor hele sættet er en miniudgave af Angkor templerne. Herefter kører I ud i Siem Reaps omgivende landskab (ca. 30 minutters kørsel). Herfra går I gennem rismarker for at komme til et lille tempel, som er gemt i Cambodias skove. Væk fra turiststierne, vil I føle, at I er blevet opdagelsesrejsende, som leder efter et hemmeligt tempel.

Ikke langt derfra er næste stop, en sø, hvor khmerske familier holder af at tilbringe tid i weekenden. Her nyder i jeres frokost.

Om eftermiddagen vil det være muligt at bade i søen. Sidst på dagen kører I tilbage til Siem Reap for at nyde en tur i en luftballon. Flyveturen er ca. 10 minutter, og her har I mulighed for at beundre den smukke og storslåede udsigt 100 meter over jorden.

Når solen er gået ned kører i langs ”Road 60”, som på dette tidspunkt vil være fuld af liv, når lokale sælgere står i deres små boder og sælger deres specialiteter. Khmerske familier holder også af denne plads, idet der er sat et lille tivoli op – alt fra karruseller til trampoliner og dartspil. Det er et lille hyggeligt tivoli med en lidt gammeldags atmosfære, men ikke mindst utrolig charmerende.

Dag 6 : Besøg til den flydende landsby Kompong Kleang

I dag besøger I en af de største og mindst besøgte landsbyer Kompong Khleang, beliggende på Tonle Sap søen, ca. 55 km fra Siem Reap. Her står alle husene på pæle, hvilket giver et usædvanligt naturligt miljø med betagende udsigt til flodsletter, rismarker og vandet.

Dag 7 : Siem Reap - Sihanoukville - Koh Rong

Transfer Hotel - Lufthavn

I dag flyver I til Sihanoukville, hvor I tager en speedbåd ud til den lille ø Koh Rong. Her skal I bo direkte ud til stranden og nyde nogle rolige dage ved havet.

Dag 8 : Koh Rong

Fridag ved stranden

Dag 9 : Koh Rong

Fridag ved stranden

Dag 10 : Koh Rong

Fridag ved stranden

Dag 11 : Koh Rong - Sihanoukville - Kampot

Fra Koh Rong sejler i Sihanoukville og kører derfra mod Kampot, der er en charmerende kystby i det sydlige Cambodia.

Dag 12 : Kampot i tuk tuk

Kampot er ikke kun kendt for den cambodianske peber, de lækre fiske og skaldyrsmåltider og den smukke kystline. Området omkring Kampot gemmer på frodig natur, hyggelige fiskelandsbyer, plantager, floder og meget mere. I dag skal I netop oplev det smukke område omkring Kampot - og så endda i Tuk Tuk.

Dag 13 : Kampot - Phnom Penh

Fra Kampot bliver I kørt til Phnom Penh, hvor I har rejsens sidste dag til at gå på opdagelse i byen på egen hånd.

Dag 14 : Afrejse fra Phnom Penh

I bliver kørt til lufthavnen, hvor I tager afsted med Cambodia for denne gang.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 12.161,00 pr. person

Varighed: 14 dage / 13 nætter

Inkluderet

* 9 overnatninger på trestjernede hoteller og 4 overnatninger på firestjernet hotel med morgenmad inkluderet
* 5 * frokost
* 1 * aftensmad
* Alle de beskrevede udflugter med engelsktalende guide
* Al land- og vandtransport som beskrevet

Bemærk: Prisen er pr. person ved to voksne og to børn (7-12 år) i to seperate værelser.
Rejsen kan naturligvis også foretages uden børn!

Ikke Inkluderet

* Fly
* Øvrige måltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

13172 220120 ET

Andre rejseforslag

Cambodias højdepunkter

Tag til Cambodia og oplev landets store højdepunkter. Oplev Killing Fields, som indrammer Cambodias…