Loading…

Familieeventyr i Vietnam

Homestay, cykelture, sejlture, lækker mad, spændende aktiviteter og enestående naturoplevelser - alt det får man i Vietnam!
Grønne rismarker, historiske byer, spændende etniske bjergstammer, smukke vandfald – Vietnam har det hele!

Her får familien et afvekslende eventyr iblandet god mad og masser af aktiviteter for hele familien. Landet er ovenikøbet relativt billigt at rejse i – og med alle de måltider, vi har inkluderet i denne tur, bliver der ikke mange ekstra udgifter!

Dag 1: Ankomst til Hanoi
Dag 2: Hanoi - Mai Chau
Dag 3: Mai Chau - gåtur og flodsejlads ved Pu Luong
Dag 4: Mai Chau - Hanoi
Dag 5: Hanoi - Ha Long Bay
Dag 6: Ha Long - Hanoi - Da Nang - Hoi An
Dag 7-9: Fridage i Hoi An
Dag 10: Hoi An - Ho Chi Minh
Dag 11: Ho Chi Minh - Menkongdeltaet homestay
Dag 12: Mekong – Ho Chi Minh
Dag 13: Afrejse Ho Chi Minh

Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Hanoi
2 Hanoi - Mai Chau
3 Mai Chau – gåtur og flodsejlads ved Pu Luong
4 Mai Chau - Hanoi
5 Hanoi - Ha Long bugten
6 Ha Long – Hanoi – Da Nang
7 Hoi An
8 Hoi An
9 Hoi An
10 Hoi An - Danang - Ho Chi Minh City
11 Ho Chi Minh City - Mekong Deltaet
12 Mekong Deltaet - Ho Chi Minh City
13 Ho Chi Minh City

Dag 1 : Ankomst til Hanoi

Ved ankomsten til Hanoi bliver I modtaget af vores lokale samarbejdspartner og kørt til jeres hotel. I har en enkelt overnatning i Hanoi. Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 2 : Hanoi - Mai Chau

Fra morgenstunden bliver I hentet på hotellet. Turen går til det hyggelige område, Mai Chau et par timers kørsel for nord Hanoi. Her tjekker I ind på jeres hotel for de næste to nætter og nyder en dejlig frokost. Om eftermiddagen venter en gåtur rundt i den lille landsby, som er hjem for mange etniske thaier. Her er meget lokalt og meget hyggeligt! I spiser middag og byen og er sikkert stadig trætte ovenpå flyrejsen.

Dag 3 : Mai Chau – gåtur og flodsejlads ved Pu Luong

I vågner til lydene af fuglefløjt og lokale bønder på vej til marken. Nyd lige udsigten til de smukke bjerge og de grønne rismarker et øjeblik, for I begiver jer hen til restauranten og morgenmad. I må hellere tanke depoterne godt op. Denne formiddag skal I nemlig følge i de lokale fiskeres fodspor og sejle på floden på en bambustømmerflåde. Det er lidt nervepirrende, men flåden skal nok holde, og når først man sejler ned af floden uden motorlarm glemmer man hurtigt, at man sidder på bambus. I spiser frokost på et lokalt ”retreat”, hvor I også kan nyde de fine faciliteter, inden I bliver kørt tilbage til Mai Chau. Jeres hotel har naturligvis pool, så mon ikke I skal have en dukkert?

Dag 4 : Mai Chau - Hanoi

Turen går tilbage til Hanoi. Men først besøger I dalen omkring Mai Chau, hvor der bliver mulighed for at møde lokalbefolkningen. Hvis I har halvstore børn med, kan I cykle gennem dalen – det er en fantastisk måde at få kontakt til lokalbefolkningen på. I er tilbage i Hanoi sidst på dagen til en enkelt overnatning.

Dag 5 : Hanoi - Ha Long bugten

Igen bliver I hentet på hotellet efter morgenmaden. Forude venter to pragtfulde dage ombord på en kinesisk junke, som sejler jer ud på Ha Long bugten. Her rejser limstensklipperne sig dramatisk op af fjorden og udgør en fantastisk kulisse. I går i land på små klippeøer og svømmer – lidt afhængigt af vejr og vind. I aften falder I i søvn til vandets rolige klukken.

Dag 6 : Ha Long – Hanoi – Da Nang

Stå tidligt op og nyd den smukke solopgang. Formiddagen program afhænger igen af vejret, men I skal i hvert fald have en god morgenmad, inden I igen sætter kursen mod land. Her venter en chauffør som kører jer til lufthavnen, hvorfra I flyver til Danang. Her bliver I igen modtaget og kørt til Hoi An – Vietnams vel nok hyggeligste by. Her har I fire overnatninger.

Dag 7 : Hoi An

Forude venter tre dage med ren afslapning – eller hvad I nu vælger at bruge dagene på. Jeres hotel har naturligvis pool og der er ikke ret langt til noget i den hyggelige lille by. Nyd dagene ved poolen eller køb en udflugt – tiden er jeres egen!

Dag 8 : Hoi An

Dagen er til fri disposition. Nyd poolen på hotellet, eller tag ud og udforsk Hoi An.

Dag 9 : Hoi An

Fridag i Hoi An

Dag 10 : Hoi An - Danang - Ho Chi Minh City

Der er transport til Danang, hvorfra I flyver til Ho Chi Minh – klar til nye oplevelser. I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel, hvor I har en enkelt overnatning.

Dag 11 : Ho Chi Minh City - Mekong Deltaet

Efter morgenmaden går turen nu til det mægtige Mekongdelta. Man skulle måske tro, at al transport her foregår til vands, men faktisk starter i dagen ud med en cykeltur rundt mellem lokale landsbyer. I besøger en lokal familie og en lille lokal rispapirsfabrik. Frokost indtages så tilgengæld på en båd, mens I cruiser stille rundt i deltaet med kurs mod jeres ”homestay”. I skal nemlig overnatte hos en lokal familie midt i Mekongdeltaet! Eftermiddagen bruges hos familien. Der er en spartansk oplevelse at bo på et homestay. Men vi lover at gæstfriheden er i top, og I vil helt sikkert på et andet syn på jeres egen dagligdag efter et ophold her!

Dag 12 : Mekong Deltaet - Ho Chi Minh City

Efter morgenmad med jeres værtsfamilie venter endnu en cykeltur rundt mellem landsbyer, markeder og skoler, inden I sætter kursen retur mod Ho Chi Minh. Aftenen er fri til at købe de sidste souvenirs.

Dag 13 : Ho Chi Minh City

I bliver kørt i lufthavnen i god tid for afrejsen mod Danmark


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 11.253,00 pr. person

Varighed: 15 dage / 14 nætter

Inkluderet

* Alle transfers
* To overnatninger på 3* hotel i Hanoi inkl. morgenmad
* Tre dages tur til Mai Chau inkl. overnatning, udflugter som beskrevet samt fuld pension
* To dages sejltur på Ha Long Bay inkl. fuld pension
* Fire overnatninger på 3* hotel i Hoi An inkl. morgenmad
* To overnatninger i Ho Chi Minh City på 3* hotel inkl. morgenmad
* To dages tur til Mekong Deltaet med homestay og cykeltur i deltaet inkl. fuld pension på turen

Bemærk: Prisen er pr. person ved to voksne og to børn (7-10 år) i delt værelse.
Rejsen kan naturligvis også foretages uden børn!

Ikke Inkluderet

* Fly
* Ikke nævnte måltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12157 240120 VT

Andre rejseforslag

Vietnam Fra Nord Til Syd

Dette rundrejseforslag i Vietnam består af alle de klassiske højdepunkter - med et par små tvists. T…

Det bedste af Midt- og Sydvietnam

Oplev det centrale og sydlige Vietnam på første klasse. I bor på gode hoteller undervejs, og tager p…

Grønne Sydlige Vietnam

Tag med til det sydlige Vietnam og oplev den fantastiske natur til fods, på cykel, i kano og i båd.