FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

15 dage / 14 nætter | Priser fra: kr. 14.916,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Familieeventyr i Vietnam, Vietnam

Grønne rismarker, historiske byer, spændende etniske bjergstammer, smukke vandfald – Vietnam har det hele!

Her får familien et afvekslende eventyr iblandet god mad og masser af aktiviteter for hele familien. Landet er ovenikøbet relativt billigt at rejse i – og med alle de måltider, vi har inkluderet i denne tur, bliver der ikke mange ekstra udgifter!

Dag 1: Afrejse Danmark
Dag 2: Ankomst til Hanoi
Dag 3: Transport fra Hanoi – Mai Chau. Vandretur i byen
Dag 4: Mai Chau – gåtur og flodsejlads ved Pu Luong
Dag 5: Transport Mai Chau – Hanoi
Dag 6: Hanoi – Ha Long Bay – sejltur på Ha Long Bay
Dag 7: Transport fra Ha Long – Hanoi. Fly til Da Nang og transport til Hoi An
Dag 8- 10: Afslapning i Hoi An
Dag 11: Transport til Da Nang og fly til Ho Chi Minh City
Dag 12: Ho Chi Ming – Mekongdeltaet. Homestay
Dag 13: Cykeltur i Mekong og transport til Ho Chi Minh
Dag 14: Afrejse Ho Chi Minh
Dag 15: Ankomst til Danmark

Se detaljeret program under rejseplan


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 14.916,00 pr. person
Varighed:15 dage / 14 nætter
Inkluderet:* Fly Danmark - Vietnam t/r inkl. indenrigsfly samt skatter og afgifter
* Alle lufthavnstransfers samt øvrige transfers
* To overnatninger på 3* hotel i Hanoi inkl. morgenmad
* Tre dages tur til Mai Chau inkl. overnatning, udflugter som beskrevet samt fuld pension
* To dages sejltur på Ha Long Bay inkl. fuld pension
* Fire overnatninger på 3* hotel i Hoi An inkl. morgenmad
* To overnatninger i Ho Chi Minh City på 3* hotel inkl. morgenmad
* To dages tur til Mekong Deltaet med homestay og cykeltur i deltaet inkl. fuld pension på turen

Bemærk: Prisen er pr. person ved to voksne og to børn (7-10 år) i delt værelse.
Rejsen kan naturligvis også foretages uden børn!
Ikke inkluderet:* Ikke nævnte måltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge

Dag 1 : Afrejse Danmark

Der er afrejse fra Danmark mod Asien.

Dag 2 : Ankomst til Hanoi

Ved ankomsten til Hanoi bliver I modtaget af vores lokale samarbejdspartner og kørt til jeres hotel. Efter den lange flyvetur er det skønt bare at sætte sig ud i den ventende bil og blive kørt til hotellet. I har en enkelt overnatning i Hanoi. Resten af dagen/aftenen er fri til at slappe af eller gå på opdagelse i Hanoi.

Dag 3 : Hanoi – Mai Chau

Efter vores erfaring er den bedste kur mod jetlag at komme op og i gang! Fra morgenstunden bliver I derfor hentet på hotellet. Turen går til det hyggelige område, Mai Chau et par timers kørsel for nord Hanoi. Her tjekker I ind på jeres hotel for de næste to nætter og nyder en dejlig frokost. Om eftermiddagen venter en gåtur rundt i den lille landsby, som er hjem for mange etniske thaier. Her er meget lokalt og meget hyggeligt! I spiser middag på hotellet og er sikkert stadig trætte ovenpå flyrejsen.

Dag 4 : Mai Chau – gåtur og flodsejlads ved Pu Luong

I vågner til lydene af fuglefløjt og lokale bønder på vej til marken. Nyd lige udsigten til de smukke bjerge og de grønne rismarker et øjeblik, før I begiver jer hen til restauranten og morgenmad. I må hellere tanke depoterne godt op. Denne formiddag skal I nemlig følge i de lokale fiskeres fodspor og sejle på floden på en bambustømmerflåde. Det er lidt nervepirrende, men flåden skal nok holde, og når først man sejler ned af floden uden motorlarm glemmer man hurtigt, at man sidder på bambus. I spiser frokost på et lokalt ”retreat”, hvor I også kan nyde de fine faciliteter, inden I bliver kørt tilbage til Mai Chau. Jeres hotel har naturligvis pool, så mon ikke I skal have en dukkert?

Dag 5 : Mai Chau – Hanoi

Turen går tilbage til Hanoi. Men først besøger I dalen omkring Mai Chau, hvor der bliver mulighed for at møde lokalbefolkningen. Hvis I har halvstore børn med, kan I cykle gennem dalen – det er en fantastisk måde at få kontakt til lokalbefolkningen på. I er tilbage i Hanoi sidst på dagen til en enkelt overnatning.

Dag 6 : Hanoi – Ha Long Bay

Igen bliver I hentet på hotellet efter morgenmaden. Forude venter to pragtfulde dage ombord på en kinesisk junke, som sejler jer ud på Ha Long bugten. Her rejser limstensklipperne sig dramatisk op af fjorden og udgør en fantastisk kulisse. I går i land på små klippeøer og svømmer – lidt afhængigt af vejr og vind. I aften falder I i søvn til vandets rolige klukken.

Dag 7 : Ha Long – Hanoi – Da Nang

Stå tidligt op og nyd den smukke solopgang. Formiddagen program afhænger igen af vejret, men I skal i hvert fald have en god morgenmad, inden I igen sætter kursen mod land. Her venter en chauffør som kører jer til lufthavnen, hvorfra I flyver til Danang. Her bliver I igen modtaget og kørt til Hoi An – Vietnams vel nok hyggeligste by. Her har I fire overnatninger.

Dag 8 : Hoi An

Forude venter tre dage med ren afslapning – eller hvad I nu vælger at bruge dagene på. Jeres hotel har naturligvis pool og der er ikke ret langt til noget i den hyggelige lille by. Nyd dagene ved poolen eller køb en udflugt – tiden er jeres egen!

Dag 9 : Hoi An

Dagen er fri.

Dag 10 : Hoi An

Dagen er fri

Dag 11 : Hoi An – Ho Chi Minh City

Der er transport til Danang, hvorfra I flyver til Ho Chi Minh – klar til nye oplevelser. I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel, hvor I har en enkelt overnatning.

Dag 12 : Ho Chi Ming – Mekongdeltaet

Efter morgenmaden går turen nu til det mægtige Mekongdelta. Man skulle måske tro, at al transport her foregår til vands, men faktisk starter i dagen ud med en cykeltur rundt mellem lokale landsbyer. I besøger en lokal familie og en lille lokal rispapirsfabrik. Frokost indtages så tilgengæld på en båd, mens I cruiser stille rundt i deltaet med kurs mod jeres ”homestay”. I skal nemlig overnatte hos en lokal familie midt i Mekongdeltaet! Eftermiddagen bruges hos familien. Der er en spartansk oplevelse at bo på et homestay. Men vi lover at gæstfriheden er i top, og I vil helt sikkert få et andet syn på jeres egen dagligdag efter et ophold her!

Dag 13 : Mekong – Ho Chi Minh

Efter morgenmad med jeres værtsfamilie venter endnu en cykeltur rundt mellem landsbyer, markeder og skoler, inden I sætter kursen retur mod Ho Chi Minh. Aftenen er fri til at købe de sidste souvenirs.

Dag 14 : Afrejse Ho Chi Minh

I bliver hentet i lufthavnen i god tid for afrejsen mod Danmark.

Dag 15 : Ankomst til Danmark

I ankommer til Danmark – fyldt op af eventyr!

Bestil rejsen.
Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.