FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

6 dage / 5 nætter | Priser fra: kr. 22.415,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Familiecruise på Amazonfloden, Brasilien

Oplev Brasiliens Amazonas fra jeres helt egen båd med plads til op til 7 personer. Oplev livet langs Amazonas floder og inde i selve regnskoven, kom tæt på dyrelivet og nyd hinandens selskab i private, komfortable omgivelser.

Hoveddækket har en dobbeltkahyt samt to kahytter med køjesenge, og der er to toiletter med bruser. Opholdssalonen er indrettet med bænkesofa og spise areal, hvor der kan arrangeres yderligere senge. På soldækket er der grill, solstole, spisebord, hængekøjer og bruser.

Båden er udstyret med solenergi, lavforbrugs motor og gummibåden har solpanel-motor. Der opereres efter miljørigtige principper om f.eks. sortering og genbrug af affald samt brug af biologisk nedbrydelige produkter. Cruiset her tilhører derfor vores kategori af Grønne Rejser.

I kan som familie også have indflydelse på programmets dage, da I har båden helt for jer selv.

Cruiset kan også laves som 3-dages eller 7-dages cruise.


Se detaljeret program under rejseplan
Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 22.415,00 pr. person
Varighed:6 dage / 5 nætter
Inkluderet:* Transfer lufthavn til hotel
* 1 nat på hotel Villa Amazonia, dobbeltværelse med morgenmad
* 4 nætter på båden
* Nævnte aktiviteter
* Helpension
* Privat engelsktalende guide

Bemærk: prisen er pr. person og baseret på, at seks personer lejer hele skibet
Ikke inkluderet:* Fly
* Drikkevarer (alkoholiske)
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12180 071119 PB

Dag 1 : Ankomst Manaus

Ved ankomst til Manaus lufthavn, bliver I modtaget vores repræsentant, der sørger for transport til Villa Amazonia, hvor I overnatter en enkelt nat. Hotellet er strategisk beliggende tæt ved molen, hvorfra jeres cruise afgår den følgende dag.

Dag 2 : Manaus – Janauari Ecological Park

I dag starter jeres 5-dages cruise fra molen, hvortil I bliver kørt. I møder mandskabet, og sejler denne første dag langs Manaus bredden, mens I passerer Adolpho Lisboa flydende marked, huse på pæle og broer. Det virker lidt bagvendt, at I begynder med at sejle øst for Manaus. Forklaringen er dog god nok; det er for at opleve stedet, hvor Rio Solimões og Rio Negro flodernes hhv. lysebrune og mørkebrune vand mødes og danner Amazon floden. Derefter går det mod Janauari Ecological Park, hvor regnskoven for første gang virkelig kan opleves.

Dag 3 : Janauari Ecological Park – Acajatuba Lake

Dagen begynder med at returnere til Rio Negro og sejle vest for Manaus mod Acajatuba søen. Det er værd at tage plads i observationsdækkets hængekøjer, så I kan følge med i livets i træerne langs flodbredden. Derudover er det ofte muligt at opleve de lyserøde floddelfiner, botos og fiske efter piracucu fisk og piratfisk. Når mørket falder på, vil det være muligt at tage på observationstur efter kaimaner og andre nataktive dyr.

Dag 4 : Acajatuba Lake – Jaraqui Village – Anavilhanas Archipelago

Det rolige tempo fortsætter, mens I oplever dagligdagens liv udfolde sig på flodbredden. Når I ankommer til Jaraqui landsbyen tager I på en vandretur gennem primær regnskov og lærer om regnskovens flora og fauna og udnyttelse deraf efter traditionelle stammers medicintraditioner. Dagen slutter af ved Anavilhanas øgruppen midt i Rio Negro, hvor der sikkert vil kunne opleves nogle abe arter og andet spændende dyreliv.

Dag 5 : Anavilhanas Archipelago – Cuieiras River

Jeres sidste hele dag i junglen skal udnyttes optimalt. Cuieiras bifloden udforskes, så I kan komme endnu tættere på junglen og den rige flora og fauna langs den majestætiske flodbred. Der vil være mulighed for at besøge lokale indbyggere, som lever af maniok.

Dag 6 : Cuieiras River – Manaus

Det er tid til at tage afsked med jeres mandskab og gå fra borde i Manaus.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.