FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

14 dage / 13 nætter | Priser fra: kr. 11.620,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Eventyrlig Sejlads & Nationalparker I Thailand, Thailand

Oplev den perfekte kombination af Thailand, hvor I starter ud i pulserende Bangkok, inden I drager ud på et fantastisk cruise. I vil opleve alle de smukke afsidesliggende bugter og majestætiske klippeformationer mellem Phuket, Phi Phi og Krabi. Det hele krydres med spændende naturoplevelser i Khao Sok nationalparks frodige vegetation, inden der er dømt afslapning ved Khao Laks lækre sandstrande.

Dag 1: Ankomst Bangkok
Dag 2: Bangkoks højdepunkter
Dag 3: Bangkok fridag
Dag 4: Bangkok - Phuket – Cruise til Phang Nga
Dag 5: Cruise Phang Nga – Krabi
Dag 6:Cruise Krabi – Phi Phi Island
Dag 7: Cruise Phi Phi Island – Phuket
Dag 8: Phuket – Khao Sok nationalpark
Dag 9: Udforsk Khao Sok nationalpark
Dag 10: Khao Sok nationalpark – Khao Lak
Dag 11: Khao Lak afslapning
Dag 12: Khao Lak afslapning
Dag 13: Khao Lak afslapning
Dag 14: Khao Lak – Afrejse Phuket

Se detaljeret program under rejseplan


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 11.620,00 pr. person
Varighed:14 dage / 13 nætter
Inkluderet:* Alle transfers på land
* Otte nætter på hotel med morgenmad
* Tre nætter på cruise skib med helpension
* To nætter på camp med helpension
* Ovenfornævnte udflugter med engelsktalende guider

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Fly
* Yderligere måltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

Dag 1 : Ankomst Bangkok

Ved ankomst til Bangkok lufthavn bliver I taget imod af jeres chauffør, som sørger for transfer til jeres hotel, hvor I overnatter tre nætter.

Dag 2 : Bangkoks højdepunkter

Dagen starter ved Bangkoks mest berømte templer samt det ikoniske Grand Palace. Første stop er ved Wat Trimit, som huser et 700 år gammel tre meget høj statue støbt i 5,5 ton solid guld. Wat Pho huser til gengæld en af verdens største liggende Buddha’er. Derudover er stedet fødestedet for den traditionelle Thai massage. Nyd de smukke nabo bygninger med ornamenter. Templet for smaragd Buddha’en i komplekset ved Grand Palace, kaldes også Wat Phra Kaew og er et af de helligste templer i Thailand. Smaragd Buddha’en er skåret fra en enkelt jadesten. Frokosten nydes på en lokal restaurant ved Chaophaya floden. Bangkoks Chinatown er en livlig bydel med mange små markedsboder, lanterner og Sri Gurusingh Sabha templet. Derfra fortsætter I til fods til Sampheng for at udforske det farverige Puhurat marked. Undervejs vil der gøres stop, så I kan smage på nogle af den mange madboder og blive bekendt med lokale thai små retter.

Dag 3 : Bangkok fridag

Dagen er fri til på egen hånd at udforske livlige Bangkok yderligere. Gå på opdagelse i nogle flere af metropolens spændende bydele, markeder eller oplev Bangkok fra flodens mange skibe.

Dag 4 : Bangkok - Phuket -Cruise til Phang Nga

Fra Bangkok flyver I til Phuket, hvor der er transfer til havnen, hvor I går ombord på det skønne træskib med junkesejl, en afslappet stemning samt helpension. Skibet lægger fra havn med retning mod Phang Nga bugten, hvor klippeøer stikker op gennem det klare vands overflade. Der er indlagt besøg ved den populære James Bond-ø, hvor 007 foldede sig ud i filmen, Manden med den Gyldne Pistol. Derfra sejler I ud for at nyde solnedgangens smukke farver. Efter aftensmaden er det frit op til jer, hvordan I nyder aftenen bedst ombord.

Dag 5 : Cruise Phang Nga - Krabi

I nyder morgenmad på dækket inden jeres skib sejler mod en havsigøjner landsby. På sejladsen vil I opleve frodig mangroveskov og skjulte laguner. Om eftermiddagen slappes der af ved det klare vand ved Krabi. Her er der mulighed for at tage en afstikker på egen hånd til en af de afsidesliggende og øde hvide sandstrande. Om aftenen får I igen lov at stifte bekendtskab med den spændende thai cuisine

Dag 6 : Cruise Krabi - Phi Phi Island

Efter morgenmaden sejler i til øerne mellem Krabi og Phi Phi. Skibet gør på turen stop, så I kan nyde de smukke omgivelser med snorkling, svømning og solbadning undervejs. Når i ankommer til Phi Phi, kan i gå i land og udforske øen. Aftensmaden nyder i ombord på skibet, der ankrer op i en rolig bugt ved Phi Phi.

Dag 7 : Cruise Phi Phi Island - Phuket

Fra Phi Phi sejles der et kort stykke til den berømte Maya bugt, som dannede baggrund for filmen The Beach. I dag er øen dog ikke helt så øde, som før Leonardo DiCaprio gjorde den smukke strand berømt. Efter besøget returnerer I til fastlandet på Phi Phi-øen for at nyde en lokal frokost. Herefter sejler I med færge til Phuket, hvor der fra havnen er transfer til jeres hotel for en enkelt nat.

Dag 8 : Phuket - Khao Sok nationalpark

I bliver hentet på jeres hotel om morgenen og kører mod Khao Sok. Undervejs vil der være et par stop bl.a. en kaffepause ved Khao Lak udsigtspunktet og et besøg ved Tsunami Memorial Site. Der er ankomst til Khao Sok om formiddagen, og her vil I komme i nærkontakt med de imponerende elefanter, som observeres sammen med deres mahouter. Det er muligt at hjælpe til med at forberede maden til elefanterne og se dem bade. Herfra kører i videre med stop ved Khao Sok udsigtspunktet, inden I besøger Abegrotte Templet. Frokosten nyder i tæt ved floden og sejler derefter ned af floden i kanoer. Vær på udkig efter det spændende dyreliv og den flotte natur med stejle klippesider og mosgrønne bjerge. I overnatter to nætter i flotte safari telte med helpension.

Dag 9 : Khao Sok udflugter

Efter morgenmaden stiger I ombord på en longtail-båd, hvorfra I vil udforske Cheow Larn søens grønne vand. Fra søen rejser høje kalkstensbjerge sig og danner små øer, som i sejler imellem. Efter sejlturen skal I opleve junglen på en vandretur. Her bliver I oplyst om planter, blomster, sommerfugle, fugle, reptiler og meget mere, som I krydser på jeres vej. Jeres udflugt fortsætter, når I krydser Rai-søen på en bambustømmerflåde til Pakarang grotten. Grotten er fyldt med stalagmitter, der har samme form som koraller, hvilket har givet stedet tilnavnet Koral grotten. I får mulighed for at udforske den lille grotte, inden der er frokost på en flydende restaurant. Hen på eftermiddagen sejler I retur til jeres camp, hvor I kan slappe af i de skønne omgivelser.

Dag 10 : Khao Sok - Khao Lak

Det er den sidste dag i Khao Sok nationalpark, og I får mulighed for at tage på en selvguidet vandretur. Parken har naturstier med forklaringer undervejs. Tag for eksempel på en tre timers vandretur og nyd frokosten, inden I checker ud. I bliver kørt til Khao Lak, hvor I overnatter fire nætter.

Dag 11 : Khao Lak

Nyd hotellets og strandens faciliteter, da dagen er på egen hånd.

Dag 12 : Khao Lak

Kom helt ned i gear i de skønne omgivelser.

Dag 13 : Khao Lak

Udnyt den sidste afslagningsdag til at få ladet batterierne fuldt op.

Dag 14 : Khao Lak - Phuket

Det er tid til at tage afsked med Thailand. I bliver kørt til Phuket lufthavn, hvor jeres fly afgår mod Danmark.

Bestil rejsen.
Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.