Loading…

Eksklusiv Golfrundrejse I Cambodia

Forén kultur, sport og afslapning på denne unikke og eksklusive golfrejse i Cambodia.

Tag med på en uforglemmelig Eksklusiv Golfrundrejse I Cambodia, der kombinerer kulturelle vidundere, enestående golfbaner og afslapning ved paradisiske strande på Koh Rong Island. I vil opleve gamle, men storslåede templer, spændende sieghtseeings i Cambodjas byer og udfordrende golfbaner i særklasse, hvorefter I kan fordøje alle disse nye skønne oplevelser med fødderne i vandkanten på en kridhvid sandstrand.

Dette eventyr starter i Siem Reap. Udover at I her skal besøge to fantastiske golfbaner, herunder Angkor Golf Resort, så skal I også besøge Tonle Sap søen og selvfølgelig det ikoniske, buddhistiske tempel, Angkor Wat. Bliv betaget af templets særprægede arkitektur, mens I går rundt mellem gamle, buddhistiske skulpturer og tårne. Turen går videre til Phnom Penh, hvor I vil se byens seværdigheder fra en tuk-tuk og spille golf på to yderlige golfbaner. Efter de første mange dage med kultur og golf på programmet, er det tid til at komme ned i gear. Derfor afsluttes turen på Koh Rong Island, hvor der vil være massere af tid til at bade i det krystalklare vand og nyde solen og de hvide strande.

 

Ønsker I et par ekstra dage til at svinge golfkøllerne eller vil I gerne på flere udflugter? Rejsen kan selvfølgelig tilpasses netop jeres behov!

Dag Beliggenhed Vis alle
2 Siem Reap
3 Siem Reap
4 Siem Reap
5 Siem Reap
6 Siem Reap - Phnom Penh
7 Phnom Penh
8 Phnom Penh
9 Phnom Penh
10 Phnom Penh - Koh Rong Samloem
14 Koh Rong Samloem - Phnom Penh - København

Dag 1 : Ankomst til Siem Reap

Velkommen til skønne Cambodia! Efter en flyvetur fra Danmark er I fremme i Siem Reap, hvor en chauffør står klar til at tage imod jer. I bliver kørt til jeres hotel, der ligger centralt i byen, hvor seværdighederne breder sig lige uden for døren.

Dag 2 : Siem Reap

I dag skal I spille jeres første runde golf på Phokeethra Country Club. Golfklubben er beliggende kun 15 minutter vest for Siem Reap i Cambodja og er en historisk og teknisk imponerende golfbane. Som landets første golfbane af international standard, åbnet i 2007, tilbyder den en unik golfoplevelse. Banen, der er en del af Sofitel Angkor Phokeethra Golf & Spa Resort, har været vært for Asian Tour turneringen og  Johnnie Walker Cambodian Open flere år i træk. Dens 18 meget forskellige huller, gør den til en teknisk udfordrende bane, for golfspillere på alle niveauer.

Dag 3 : Siem Reap

Efter morgenmaden starter I jeres tur med Jeep til den sidste hovedstad i Khmer-imperiet: Angkor Thom, bygget i det 12. århundrede og forladt sandsynligvis i løbet af det 16. århundrede. Turen inkluderer et stop ved; Sydporten med sine enorme statuer; Bayon-templet, der er unikt med sine 54 tårne dekoreret med 216 smilende ansigter af Avolokitesvara; Baphuon, en pyramideformet repræsentation af Mount Meru; Elefanternes Terrasse, som Jayavarman VII brugte til at se sin sejrrige hær vende tilbage; Leprakongens Terrasse, hvis statue tidligere blev anset for at repræsentere en legendarisk "leprakonge", men nu betragtes som repræsentant for Yama, Dødens Herre, og terrassen som menes at have fungeret som en kongelig kremeringsplatform. Herefter går turen tilbage til hotellet med tid til afslapning og frokost.

Om eftermiddagen besøger I det mest berømte tempel: Angkor Wat, verdens største religiøse monument, som blev navngivet UNESCOs verdensarvssted i 1992. Tempelkomplekset fra det 12. århundrede strækker sig over 81 hektar. Dets fem tårne symboliserer Merus fem tinder, den indelukkede mur repræsenterer bjergene ved verdens kant og den omkringliggende voldgrav symboliserer havet. Sidst på eftermiddagen går turen tilbage til hotellet.

Dag 4 : Siem Reap

I starter dagen med endnu en runde golf, denne gang på Angkor Golf Resort, som er designet af Sir Nick Faldo. Golf Resortet er en topklasse golfbane beliggende 5 km vest for Siem Reap og de berømte Angkor Wat-ruiner i Cambodja. Banen er visuelt imponerende og byder på udfordrende huller, tilgivende fairways og store, kuperede greens. Anlægget omfatter også fremragende træningsfaciliteter, et veludstyret klubhus med restaurant, omklædningsrum og en proshop. Angkor Golf Resort er anerkendt som en af Cambodjas bedste golfbaner og tilbyder en unik golfoplevelse tæt på et historisk ikonisk område.

Om eftermiddagen skal I på en Tuk Tuk tur fra hotellet for at besøge den berømte Tonle Sap, Sydøstasiens største ferskvandssø. Bådturen går til en nærliggende flydende landsby, hvor I får et glimt af hverdagen for de lokale, der bor i flydende hytter. Det meste af året er søen relativt lille, kun cirka en meter dyb og med et areal på 2.700 kvadratkilometer. Men i regntiden presses vandet op fra Mekong-floden ind i søen, hvilket resulterer i et øget område på 16.000 kvadratkilometer og en dybde på op til ni meter, hvilket til sidst oversvømmer nærliggende marker og skove. Oversvømmelsesområdet er en perfekt yngleplads for fisk. Størstedelen af det lokale samfunds levebrød afhænger primært af fiskeri, og Tonle Sap står for 75 procent af Cambodjas årlige fangst af ferskvandsfisk.

Dag 5 : Siem Reap

I dag skal I endnu engang spille en runde golf på Phokeethra Country Club. Måske kan I slå jeres egen score fra forleden dag?

Dag 6 : Fra Siem Reap til Phnom Penh

I vinker farvel til Siem Reap og sætter nu kursen mod Phnom Penh. Først hentes I af en chauffør på hotellet, der kører jer til lufthavnen i god tid til at nå jeres indenrigsfly. Et vinduessæde på en skyfri dag, sikrer jer en fantastisk udsigt over Cambodia. I lufthavnens ankomsthal venter en ny chauffør, der kører jer til jeres nye hotel.

Dag 7 : Phnom Penh

I dag spiller I Vattanac Golf Resort, beliggende 20 km fra Phnom Penh. Golf Resortet består af to 18-hullers golfbaner designet af Sir Nick Faldo. Resortet, beliggende 40-minutter fra bycentrum, består af East Course (åbnet i 2019) og West Course (åbnet i 2020), begge beliggende i et tidligere rismarksområde. East Course er unik med sit 'Tempel-design', der inkluderer miniaturemodeller af berømte Angkorean-templer, mens West Course er kendt for sin højere sværhedsgrad og potentiale til at blive en af Asiens førende golfbaner. Vattanac Golf Resort kombinerer udfordrende golf med enestående bane design.

Dag 8 : Phnom Penh

Dagen står på en heldags med sightseeingtur i en tuk-tuk i Phnom Penh, Cambodjas hovedstad. Turen starter med et besøg på det berygtede Tuol Sleng Museum (S21-fængslet), der engang var en skole, men blev brugt som et fængsel af Pol Pots sikkerhedsstyrker under Khmer Rouge-regimet. Derefter fortsætter turen til Killing Fields of Choeung Ek, hvor tusinder af mennesker fra S21-fængslet blev transporteret til og henrettet i perioden mellem 1975 og 1978. Mindesmærket Stupa på stedet indeholder over 8.000 kranier og er et rørende minde om tragedien.

Om eftermiddagen besøges Det Kongelige Palads, en imponerende arkitektonisk skat i Phnom Penh, der blev bygget i 1866. Paladset stråler i gyldne farver og er en vigtig del af byens historie og kultur, da det engang var hjemsted for kongefamilien og symboliserer forbindelsen mellem kongen og himlen.

Herefter går turen til Nationalmuseet, der er et smukt eksempel på traditionel arkitektur og som udstiller en imponerende samling af khmerkunst og skulpturer, både fra før og efter Angkor-perioden. Afslutningsvis besøger I Wat Phnom, der ligger på toppen af en bakke dækket af træer. Ifølge legenden blev den første pagode opført her i 1373 for at huse fire Buddha-statuer, der blev skyllet i land af Mekong-floden

Turen giver et indblik i Cambodjas smertefulde historie, dens kongelige arv og arkitektoniske skatte.

Dag 9 : Phnom Penh

I dag spiller I sidste runde golf på denne rejse, når I besøger Garden City Golf Club, beliggende 15 km nordøst for Phnom Penh. Banen åbnede i 2013 og er designet af arkitekten bag Phokeethra Country Club i Siem Reap. Beliggende i et oprindeligt rismarksområde udmærker banen sig med store greens og mange vandhazarder. Banen er også præget af talrige palmetræer, der giver banen karakter og gør den udfordrende. Garden City Golf Club er en æstetisk tiltalende og strategisk udfordrende golfoplevelse tæt på hovedstaden.

Dag 10 : Fra Phnom Penh til Koh Rong Samloem

En chauffør henter jer på hotellet og kører jer til færgeterminalen inden en naturskøn sejltur til rejsens næste destination Koh Rong. På den anden side venter endnu en transfer, der kører jer videre til et smukt beliggende hotel, hvor I overnatter de næste 4 nætter.

Øen er et sandt ferieparadis, der indbyder til dage fyldt med afslapning og ture i vandet. I skal bo på et skønt, luksuriøst hotel, hvor I kan nyde den perfekte kombination af naturskønhed og komfort. Oplev den betagende havudsigt omgivet af frodige, grønne landskaber eller kast jer ud i spændende aktiviteter såsom snorkling og ø-hop. Brug dagene her på øen præcis som I vil og nyd, hvor smukt og afslappende her er. 

Dag 14 : Afgang fra Cambodia

Rejsen har nået sin sidste dag, og det er blevet tid til at vende hjemad til Danmark. I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver hjemad mod Danmark og med rygsækken fyldt med minder.


Priser og varighed

Priser fra: : 28.405,00 kr. pr. person

Varighed: 13 dage / 12 nætter

Inkluderet

* 12x overnatninger på deluxe hoteller

* 12x morgenmad

* 2 runder golf på Phokeethra Country Club inkl. Caddy & Buggy

* 1 runde golf på Angkor Golf Resort inkl. Caddy & Buggy

* 1 runde golf på Vattanac Golf Resort inkl. Caddy & Buggy

* 1 runde golf på Garden City Club inkl. Caddy & Buggy

* Udflugt til bl.a. Angkor Wat med Jeep

* Udflugt til Tonle Sap søen

* Udflugt med Tuk Tuk i Phnom Penh

* Alt lufthavnstransport

* Alt landtransport imellem destinationer

 

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelseIkke Inkluderet

* Oversøiske fly

* Ikke nævnte måltider og drikkevarer

* Drikkepenge

* Visum udgifter

* Rejseforsikring

* 1x indenrigsfly

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

CP714 010124 KJ

Andre rejseforslag

Aktive Java & Bali

Opdag Java & Balis unikke kultur på denne 17 dages rundrejse - og bliv væltet bagover af "aktive" vu…

Bangkok, Phi Phi, Khao Sok & Khao Lak

Tag på denne klassiske rejse til Thailand med oplevelser i storbyen Bangkok, afslapning ved lækre st…

Bali & Nusa Penida

Oplev nogle af Balis største højdepunkter samt den skjulte perle Nusa Penida, som ligger sydøst for…