Loading…

Det velkendte og ukendte Bali

Rejs med og oplev nogle af Balis velkendte og ukendte steder. Oplev blandt andet de smukke risterrasser i Ubud, se de sorte lavastrande I Lovina og udforsk koralrevet omkring Menjangan Island.
Rejs med til nogle af Balis velkendte og mere ukendte steder. Denne rejse tager jer med til nogle af Balis mest kendte seværdigheder, men samtidig også til mere hemmelige steder via de lokale. Turen starter I Ubud, hvor I skal ud at opleve den ægte kultur i en lokal landsby Guliang. Derudover skal I også opleve Ubud på cykel og se nogle af de smukke rismarker omkring byen. Herfra går turen til Lovina, der er kendt for sine sorte lavastrande. Her venter jer en trekkingtur i Balis mindre turistede nationalpark, hvor I kan være heldige at spotte den unikke hjorteart Menjangan. Desuden kommer I også til at opleve Menjangan Island, der byder på et smukt koralrev og et farverigt fiskeliv.
De sidste dage af rejsen tilbringer I i Jimbaran, hvor I kan nyde solens stråler og de blå bølger.

Dag 1: Ankomst til Bali
Dag 2: Landsby- og tempelbesøg
Dag 3: Cykeltur i Ubud
Dag 4: Fri til at opleve Ubud på egen hånd
Dag 5: Ubud-Lovina med oplevelser på vejen
Dag 6: Vest Balis Nationalpark & Menjangan Island
Dag 7-9: Fri dage til at nyde Lovina
Dag 10: Lovina-Jimbaran med oplevelser på vejen
Dag 11-14: Stranddage i Jimbaran
Dag 15: Afrejse fra Bali

Se detaljeret program under rejseplan


Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst Bali
2 Landsby- og tempelbesøg
3 Cykeltur i Ubud
4 Ubud
5 Ubud - Lovina
6 Lovina: Vest Balis Nationalpark & Menjangan Island
7 Lovina
8 Lovina
9 Lovina
10 Lovina - Jimbaran
11 Jimbaran
12 Jimbaran
13 Jimbaran
14 Jimbaran
15 Afrejse fra Depensar Bali

Dag 1 : Ankomst Bali

Velkommen til Bali. Når I ankommer i lufthavnen, bliver I hentet og kørt direkte til Ubud, der er øens kunsteriske hovedstad.

Dag 2 : Landsby- og tempelbesøg

I dag skal i opleve den lokale landsby Guliang, som I vil gå på opdagelse i sammen med én af de lokale fra området. Sammen får I et indblik i kulturen, det sociale liv, traditionerne og smager på lokale lækkerier.

Alt efter dagen besøger I f.eks. en af skolerne, hvor man kan iagttage børnenes hverdag, eller en af landsbyens familier, hvor man kan observere og deltage i de daglige gøremål. Se hvordan man væver måtter af blade, eller hvordan man fremstiller værktøj, kokusolie eller 'tuwak', en lokal vin. I besøger også de smukke rismarker og får et indblik i det balinesiske landbrug, og hvordan man dyrker ris.

Efter besøget i landsbyen fortsætter i til Besakih templet - et imponerende og majestætisk kompleks, der anses for at være det største, ældste og mest hellige tempel på Bali.

Det anbefales at medbring lange bukser, komfortable kondi-/ vandresko og solcreme.

Dag 3 : Cykeltur i Ubud

Fra morgenstunden skal I på udflugt I området omkring Ubud på cykel. Jeres guide fører jer gennem traditionelle landsbyer, rismarker og balis frodige natur. I passerer også små templer, der har stor betydning for de lokale. På vejen vil guiden fortælle og lære jer om det sindrige vandingssystem kaldet Subak, der bruges i risdyrkningen. Turen slutter med frokost på en lokal restaurant.

Dag 4 : Ubud

Dagen er til fri disposition.

Dag 5 : Ubud - Lovina

I dag går turen fra Ubud til Lovina med enkelte stop undervejs. I kører fra jeres hotel omkring kl. 9.00 om morgenen. Første stop er ved en kaffeplantage, hvor I kan opleve en traditionel kaffeproces med forskellige varianter af kaffe. I kan blandt andet opleve den berømte Luwak kaffe, hvor kaffebønnerne har været igennem fordøjelsessystemet på en såkaldt Luwak - et kattelignende dyr. Næste stop på vejen er Bedugul Market, hvor I kan opleve lokale krydderier såsom ingefær, vanilje, stjerneanis osv. samt lokale frugter såsom dragefrugt, mangosteen og salak (slangefrugt). Sidste stop inden I når til Lovina er Ulundanu templet samt Beratan søen. Et utroligt smuk templet beliggende ude i vandet. Sidst på dagen når I til Lovina, der er kendt for sin sorte lavastrande og de mange delfiner i området.

Dag 6 : Lovina: Vest Balis Nationalpark & Menjangan Island

I dag skal I udforske Vest Balis Nationalpark til fods med en guide, der vil dele sin spændende viden om regnskovens planter og dyreliv. Nogle af de bedste udkigspunkter fra regnskoven kan kun nås til fods, og dem får I i dag mulighed for at vandre til. Hvis I er stille, er I måske heldige at støde på den unikke hjorteart Menjangan. Det kan også være, at I møder et stort firben, der soler sig på en sten, eller en abefamilie på jagt efter frokost. Efter trekkingturen fortsætter I i båd til den smukke ø Menjangan Island, hvor I får mulighed for at snorkle blandt koraller og fisk. På turen vil der være en snorkleguide, som helt sikkert kender de bedste snorklespots. Herefter går turen tilbage til jeres hotel.

Dag 7 : Lovina

Dagen er til fri disposition

Dag 8 : Lovina

Dagen er til fri disposition. Lovina er kendt for sine mange delfiner. En mulighed er derfor at tage på delfinjagt tidlig morgen og se de vilde delfiner springe op over havoverfladen.

Dag 9 : Lovina

Dagen er til fri disposition

Dag 10 : Lovina - Jimbaran

I dag går turen fra Lovina til Jimbaran dog med et par stop undervejs. Første stop er Gitgit vandfaldet - her anbefales et par gode sko, idet der er mange trapper til ned til vandfaldet. Efterfølgende stopper I ved Jatiluwih risterrasserne, der er en del af UNESCO. Herfra besøger I Taman Ayun Temple, som har en helt unik arkitektur. Sidste stop inden I når til Jimbaran er det smukke og berømte tempel Tanah Lot. Templet er bygget på en robust sten i midten af ​​vandet og menes at være bevogtet af ​​farlige marine slanger under havoverfladen.

Dag 11 : Jimbaran

De næste par dage er til fri til, at I kan slappe af og nyde strandlivet. I Jimbaran er der rig mulighed for at nyde havet, den lokale mad og det tropiske paradis.

Dag 12 : Jimbaran

Dagen er til fri disposition

Dag 13 : Jimbaran

Dagen er til fri disposition

Dag 14 : Jimbaran

Dagen er til fri disposition

Dag 15 : Afrejse fra Depensar Bali

En eventyrlig rejse er nået til vejs ende. I bliver hentet på jeres hotel og kørt til Balis internationale lufthavn i Denpasar.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 6.867,00 pr. person

Varighed: 15 dage / 14 nætter

Inkluderet

* Alle overnatninger
* Al transport som beskrevet
* Alle udflugter i henhold til program inkl. entreer og engelsktalende guide
* Morgenmad alle dage
* 3 x frokost

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.


15666 300120 GKT

Andre rejseforslag

Bali & Nusa Penida

Oplev på denne rejse nogle af Balis største højdepunkter samt den skjulte perle Nusa Penida beliggen…

Krydstogt fra Bali til Komodo

Indonesien er verdens største ø-rige. Hvad er mere oplagt end at opleve landet fra et lækkert sejlsk…

Romantik på Bali og Gili

Glamping i luksustelt på Bali, dovne dage på stranden på Gili Meno, hvor I også sover i luksustelt,…

Trustpilot