FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

15 dage / 14 nætter | Priser fra: kr. 8.499,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Det uopdagede Costa Rica, Costa Rica

Tag med til Costa Ricas mere ukendte perler, hvor I får fantastiske naturoplevelser. Landet imponerer med frodige nationalparker samt smukke strande ved både Stillehavskysten og den caribiske kyst. I kører I egen lejet bil i Costa Rica. Det er både nemt og bekvemt. Vi sørger for god rutevejledning, hotellerne er klar til jer - men I bestemmer selv tempoet og kan stoppe, når I vil.

I lægger ud med en enkelt nat i San Jose, hvorefter turen går til Sarapiqui. Det er der perfekte sted at starte sin Costa Rica rejse. Bjerge, vulkaner, vandfald, søer og floder - og et rigt dyreliv i det tropiske omgivelser. I kører videre til Puerto Viejo, hvor der er mulighed for at slappe lidt af. De fleste rejser har kun afslapning til sidst, men vi synes, det er skønt med en "fridag" indimellem, så man kan nå at fordøje alle oplevelser! Der er naturligvis masser af udflugtsmuligheder, hvis I ønsker det. Næste stop er Turrialba - et af de få steder i Costa Rica, hvor man kan opleve indiansk kultur og ruiner. San Gerardo de Dota er en sand lille perle med et imponerende fugleliv, inden I slutter af ved Uvita, med mulighed for at udforske Marina Ballena National Park.

Turen kan også laves med opgradering af hotellerne, såfremt I ønsker det. Ring til os for at få en pris!

Dag 1: Ankomst San Jose og transport til jeres hotel
Dag 2: Kør selv fra San Jose til Sarapiqui
Dag 3: Oplevelser på egen hånd i Sarapiqui
Dag 4: Kør selv fra Sarapiqui til Puerto Viejo
Dag 5-6: Opevelser på egen hånd i Puerto Viejo
Dag 7: Kør selv fra Puerto Viejo til Turrialba San Gerardo
Dag 8: Oplevelser på egen hånd i Turrialba
Dag 9: Kør selv fra Turrialba til San Gerardo de Dota Savegre
Dag 10: Oplevelser på egen hånd i San Gerardo de Dota
Dag 11: Kør selv fra San Gerardo de Dota til Uvita
Dag 12 -14: Oplevelser på egen hånd i Uvita
Dag 15: Bilen afleveres i lufthavnen - afrejse via San Jose

Se detaljeret program under rejseplan


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 8.499,00 pr. person
Varighed:15 dage / 14 nætter
Inkluderet:* Lufthavns transfers i San Jose
* 13-dages standard billeje inkl. fri km og ekstra chauffør
* 14 overnatninger med morgenmad Turen kan også laves med opgradering af hotellerne, såfremt I ønsker det. Ring til os for at få en pris!

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Flybillet
* Billeje forsikringer
* Frokost & Aftensmad
* Entréer til nationalparker (10 USD)
* Personlige udgifter
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

Dag 1 : Ankomst San Jose og transport til hotellet

Ved ankomsten til San Jose lufthavn bliver I mødt af vores lokale repræsentant, der vil sørge for transport til jeres hotel i San Jose. Hotellet er beliggende ca. 10 min i bil fra lufthavnen og 15 min fra San Jose centrum.

Dag 2 : Kør selv fra San Jose til Sarapiqui

I kører til Sarapiqui, hvor I overnatter på Sarapiqui Rainforest Lodge. Lodgen er bygget af naturlige materiale og der kører på sol energi. Lodgen er bygget som en præ-colombiansk landsby fra det 15. århundrede fokuserer på økoturisme og bevarelse af den indianske kultur.

Dag 3 : Oplevelser på egen hånd i Sarapiqui

Dagen er til fri disposition - I kan naturligvis spørge på hotellet, hvis I har brug for ideer til, hvad man kan lave!

Dag 4 : Kør selv fra Sarapiqui til Puerto Viejo

I kører til Puerto Viejo de Talamanca - en lille by beliggende ved den caribiske kyst. Området omkring Puerto Viejo byder på Cauhita National Park, Gandoca-Manzanillo vildtlivs-refugie, smukke strande samt gode vandremuligheder. Dette er et dejligt tropisk sted med frodige omgivelser, en afslappet atmosfære samt en venlig befolkning. I overnatter på Azania Lodge, hvor lodgens bungalows ligger uforstyrret iblandt den frodige natur ved Cocles stranden.

Dag 5 : Opevelser på egen hånd i Puerto Viejo

Dagene er til fri disposition i Puerto Viejo. Det er muligt at tilvælge udflugter såsom snorkling og vandretur i Cahuita nationalpark, en beskyttet marinepark på 23.000 hektar med koralrev og farverige fisk samt frodig vegetation der bebos af brøleaber, og dovendyr. Derudover kan man køre lidt syd for hotellet og udforske Gandoca-Manzanillo nationalparken.

Dag 7 : Kør selv fra Puerto Viejo til Turrialba San Gerardo

I kører til Turrialba, som er berømt for sin frodige regnskov og det eklektiske miks af lokale bønder, udenlandske regnskovs-elskere, økologiske bønder og boutique naturresorts. Her er det den rå skønhed, der har givet Turrialba dets ry. I overnatter på Guayabo Lodge, der er et bjerg øko-lodge med en skøn udsigt til Turrialba dalen, Talamanca bjergkæden, Turrialba vukanen samt Santa Cruz enge og bjerge. På en klar dag kan man skimte 3 af Costa Ricas 4 højeste bjerge.

Dag 8 : Oplevelser på egen hånd i Turrialba

Dagen er til fri disposition i Turrialba. Vi kan anbefale et besøg på det største og vigtigste arkæologiske center i Costa Rica: Guayabo nationale monument. Er I til lidt mere eventyr, er det muligt at rafte eller besøge Irazu ulkanen. Og er I vilde med orkideer, kan I besøge Lankester Orkide Have, med en af Costa Ricas største samling af orkideer.

Dag 9 : Kør selv fra Turrialba til San Gerardo de Dota Savegre

Efter morgenmaden kører I til San Gerardo de Dota, et lille samfund i Talamanca bjergene og et værdifuldt økosystem. Den tæt bevoksede tågeregnskov består af store egetræer og andre oprindelige arter. Træerne fungerer som tilholdssted for at stort antal pattedyr, insekter, amfibier, smukke blomster samt farverige fugle. I området lever bl.a. den berømte quetzal fugl.

Dag 10 : Oplevelser på egen hånd i San Gerardo de Dota

Dagen er til fri disposition i San Gerardo de Dota, hvor tågeregnskoven byder på forskellige aktiviteter, men hvor især vandretur i de smukke omgivelser og fugle er højt på de flestes liste. Man kan slappe af i de naturrige omgivelser.

Dag 11 : Kør selv fra San Gerardo de Dota Uvita

I kører til Uvita, som er beliggende i Puntarenas provinsen. Den lille by fungerer som udgangspunkt for besøg i Marina Ballena National Park.

De næste dage er til rådighed til at bruge, som I ønsker. Det er naturligvis oplagt med en snorkel- eller dykkertur i nationalparken, men her er også mange vandrestier - og smukke, ubesøgte strande, hvor man bare kan dase, og nyde man er på ferie. Spørg gerne på hotellet, som også har gode forslag til, hvordan dagene kan bedrives!

Dag 15 : Afrejse

I kører i lufthavnen, hvor bilen afleveres, og I begynder hjemrejsen.

Bestil rejsen.
Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.