FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

12 dage / 11 nætter | Priser fra: kr. 14.089,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Det sydlige Afrikas højdepunkter, Sydafrika

Tag med på en 12 dages uforglemmelig rundrejse og oplev det sydlige Afrikas højdepunkter. Gå på opdagelse i farverige Cape Town, bliv betaget af det maleriske Vinland og tag på safari i Sydafrikas bedste safariområde, det private vildtreservat Sabi Sands Game Reseve i Greater Krüger Nationalpark. Prikken over i'et - I slutter med nogle fantastiske dage ved de spektakulære Victoria Falls!

Dag 1: Ankomst Cape Town
Dag 2: Halvdags byrundtur og Table Mountain
Dag 3: Heldagstur til Cape Peninsula og Cape of Good Hope
Dag 4: Udflugt til vinlandet med vinsmagning og kælderrundvisning
Dag 5: Heldagstur til township og besøg på Robben Island
Dag 6: Fly fra Cape Town til Skukuza
Dag 7: Safari i Sabi Sands Game Reserve
Dag 8: Safari i Sabi Sands Game Reserve
Dag 9: Fly fra Krüger Mpumalanga til Livingstone Lufthavn
Dag 10-11: Victoria Falls
Dag 12: Afrejse Victoria Falls


Se video fra Ukumbe Safari Lodge, hvor I skal bo

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 14.089,00 pr. person
Varighed:12 dage / 11 nætter
Inkluderet:* Alle lufthavns- og hoteltransfers
* 5 overnatninger på turistklassehotel i Cape Town, standardværelse inkl. morgenmad
* Halvdagstur; byrundtur i Cape Town
* Heldagstur; Cape Peninsula
* Halvdagstur; Vinlandet
* Heldagstur; Twonship & Robben Island
* 3 nætter på safarilodge, standardværelse inkl. helpension og to daglig game drives i åben jeep
* 3 overnatninger på turistklassehotel i Victoria Falls, standardværelse inkl. morgenmad

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

15510 071218 Th

Dag 1: Ankomst Cape Town

Når I ankommer i lufthavnen, bliver I budt velkommen og kørt til jeres hotel. Resten af dagen er fri til, at I kan slappe af eller på egen hånd se jer omkring i Cape Town.

Dag 2: Halvdags byrundtur i Cape Town

I dag skal I på byrundtur i Cape Town.
Byen byder på en rig kulturel arv, smukke omgivelser samt et væld af aktiviteter og oplevelser. Turen inkluderer mange af de attraktioner, man bør se i byen. Turens første stop er Table Mountain, hvor der er mulighed for at tage kabelbanen til toppen (billet for egen regning). Hvis banen holder stille pga. vejret, køres der i stedet til Signal Hills, hvorfra der også er en spektakulær udsigt over byen og Atlanterhavet. I centrum besøges Company Gardens, et vidunderligt åndehul i bymidten med fontæner, eksotiske træer og rosenhaver, flankeret af smukke historiske bygninger. Herefter går turen til Castle of Good Hope, der er den ældste bygning i Sydafrika. I vil også opleve det maleriske og multikulturelle kvarter Bo-Kaap og Malay Quarter, inden I skal se nærmere på diamanter i The Diamond Works.

Dag 3: Heldagstur til Cape Peninsula

I dag venter jer en fantastisk heldagstur til Cape Peninsula's sydligste punkt, Cape Point. Undervejs passeres historiske og idylliske kystbyer, smukke sandstrande og dramatiske kyststrækninger, mens man fra flere udsigtspunkter kan nyde den bjergtagende udsigt. Turen går langs Atlanterhavskysten via de mondæne forstæder Sea Point, Clifton og Camps Bay med stop ved et udsigtspunkt ved Llandudno. Herefter går turen videre til Hout Bay, et lille fiskerlandsby med fantastisk udsigt til bjerge og strand. Hvis vejret tillader, er der mulighed for en bådtur til Seal Island (ikke inkl. i prisen), hvor man kan se i hundredevis af Cape-pelssæler. Der fortsættes ad Chapman's Peak Drive til Cape Point og Good Hope Nature Reserve, der byder på et rigt plante- fugle- og dyreliv. Efter frokost (ikke inkl. i prisen) går turen til Simon's Town. Her gøres der stop ved Boulders Beach, hvor en stor pingvinkoloni holder til. Turen slutter med besøg i Kirstenbosch Botanical Gardens (oktober - marts) eller vinsmagning på Groot Constantia (april - september).

Dag 4: Udflugt til vinlandet

I dag skal I på en eftermiddagstur til den historiske by Stellenbosch - "hovedstaden" i Vinlandet. I bliver hentet på hotellet i Cape Town efter frokost og efter en kort køretur, ankommer I til Stellenbosch, hvor der er tid til at opleve byen og den smukke arkitektur. Turen inkluderer et besøg i en vinkælder, vinsmagning og mulighed for at købe vin.

Dag 5: Heldagstur Cape Town - Walk To Freedom

Turen i dag byder på en dybere indsigt i Sydafrikas historie. Der vil være besøg på District Six Museum, hvorefter turen fortsætter til Langa, Cape Towns ældste sorte township. Der vil være mulighed for at møde beboerne og prøve de traditionelle sorghum- og ingefærøl, enten fra en lille butik "spaza" eller en taverne "shebeen". Der vil også være stop ved et lokalt marked, kunsthåndværkere, en lokal B&B og måske en healer, inden I også besøger de to townships Khayelitsa og Gugulethu.
Efter denne indsigt i en sort township, går turen til Victoria & Alfred Waterfront, hvorfra færgen til Robben Island ligger til. Før i tiden husede øen et politisk fængsel, men i dag er den erklæret for nationalmonument og fængslet er museum. Her kan man bl.a. se den celle, hvor fængslets nok mest berømte fange - Nelson Mandela - sad. Tilbage på Victoria & Alfred Waterfront er der transport til jeres hotel.

Dag 6: Fly fra Cape Town til Skukuza

I dag bliver I hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen i Cape Town. Herfra flyver I til Skukuza, der ligger inden i selve Krüger Nationalpark. Ved ankomst bliver I kørt til jeres lodge beliggende i det fantastiske private vildtreservat, Sabi Sand Game Reserve, der er en del af Greater Krüger Nationalpark.

Dag 7: Sabi Sands Game Reserve

Dagene her på jeres lodge går med safari - både i åben jeep (game drives) og til fods (bush walks). Her i de private vildtreservater er der tilladt at køre "off-road" - dvs. at I kan være heldige at komme helt tæt på The Big Five. Midt på dagen, hvor der ikke er aktiviteter, kan I nyde dagen på lodgens dejlige terrase med pool, liggestole og en skøn udsigt.

Dag 8: Sabi Sands Game Reserve

Dagen i dag byder også på safarioplevelser og siesta ved poolen.

Dag 9: Fly fra Sabi Sands til Livingstone Lufthavn

I dag bliver I hentet på jeres lodge og kørt til lufthavnen lidt udenfor Krüger Nationalpark. Herfra flyver I direkte til Livingstone i Zambia på grænsen til Zimbabwe og Victoria Falls. Når I lander, bliver I mødt og kørt til jeres hotel i Victoria Falls

Dag 10: Victoria Falls

Dagen i dag er fri til, at I kan slappe af på jeres hotel eller udforske Victoria Falls. Vi kan naturligvis hjælpe med at arrangere aktiviteter som helikopterture over Victoria Falls, sunset cruise, cykelture, guidet tur til selve vandfaldene og de mange adventuresktiviteter.

Dag 11: Victoria Falls

Jeres sidste dag i Victoria Falls er fri til, at I kan nyde den, som I vil.

Dag 12: Afrejse fra Victoria Falls

I bliver hentet på jeres hotel og kørt i lufthavnen, hvorfra jeres hjemrejse starter.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.