FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

14 dage / 13 nætter | Priser fra: kr. 13.934,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Det nordlige Indien, Indien

På en rundrejse i Indien vil du opleve, hvor forskelligt landet er fra by til by eller bare fra bydel til bydel. Der er så meget at opleve, at det er umuligt at samle på en tur. Men denne rejse kombinerer noget af det største, du finder i det nordlige Indien. Fra travlhed og kaos i Delhi, til fascinerende religiøse ritualer i Amritsar og Rishikesh til fantastiske dyreoplevelser i Corbett – Indien har noget for enhver smag.

Dag 1: Ankomst Delhi
Dag 2: Sightseeing i Delhi
Dag 3: Delhi - Agra
Dag 4: Oplev Taj Mahal og Agra Fort
Dag 5: Agra - Jaipur
Dag 6: Sightseeing i Jaipur
Dag 7: Jaipur - Amritsar
Dag 8: Oplevelser ved det gyldne tempel og den pakistanske grænse
Dag 9: Sightseeing i Amritsar
Dag 10: Amritsar - Rishikesh
Dag 11: Oplevelser i Rishikesh
Dag 12: Sightseeing i Haridwar
Dag 13: Rishikesh - Corbett
Dag 14: Safari i Corbett National Park
Dag 15: Corbett - Delhi
Dag 16: Afgang mod Danmark

Se detaljeret program under rejseplan


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@hannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 13.934,00 pr. person
Varighed:14 dage / 13 nætter
Inkluderet:* 3 overnatninger i Delhi
* 2 overnatninger i Agra
* 3 overnatninger i Jaipur
* 3 overnatninger i Amritsar
* 3 overnatninger i Rishikesh
* 2 overnatninger i Corbett
* Morgenmad, frokost og aftensmad i Corbett
* Morgenmad i Delhi, Amritsar og Jaipur
* Morgenmad og aftensmad i Agra og Rishikesh
* Alle transfers, sightseeing og udflugter
* Indgang til alle inkluderede monumenter (til et besøg)
* Engelsk talende guide til sightseeing og udflugter
* Rickshawtur i Old Delhi
* Jeeptur i Jaipur
* 3 jeep ture i Corbett National Park
* Togbillet mellem Amritsar og Rishikesh

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Flybilletter
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visa udgifter
* Forsikringer

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

15316 131118 S

Dag 1: Ankomst til Delhi

Når i ankommer til Delhi, og efter alle formaliteterne i lufthavnen er overstået, vil vores repræsentant køre jer til hotellet. Om aftenen har i fri til at slappe af, eller få det første indtryk af den fantastiske by.

Dag 2: Delhi - Byrundtur i Old og New Delhi

I dag skal i opleve alt, hvad Delhi har at byde på. Jeres tur starter i det gamle Delhi, hvor i først skal besøge Raj Ghat, et mindesmærke for Mahatma Gandhi. Hvorefter i kører til det spektakulære Røde Fort, inden i når til en af Asiens største og mest fascinerende moskéer Jama Masjid. Nyd derefter en tur med rickshaw gennem Chandani chowks basarer. Med smalle gader og boder i massevis i får et helt specielt indblik i Old Delhi hverdagen. Turen tager jer nu til New Delhi, hvor i vil opleve den store kontrast fra det gamle til det nye. Med brede boulevarder og moderne kvarterer, er det som at komme til en anden verden. Her skal i besøge Indiens højest tårn Qutub Minar samt Humayun's tomb, som er et enestående monument i indo-persisk stil og en forløber til det majestætiske Taj Mahal. På hjemturen kører i forbi India Gate, parlaments bygningen og præsidentens bolig, Rastrapati Bhawan.

Dag 3: Delhi - Agra

Turen går i dag fra Delhi til Agra, som er hjemsted for nogle af de største attraktioner i Indien. Og i skal da heller ikke snydes for en fantastisk oplevelse allerede første dag. Ved solnedgang skal i nemlig besøge Taj Mahal. Folk samles ved floden for at nyde den smukke solnedgang i distancen bag den ikoniske bygning, og det er en magisk oplevelse at se Taj Mahal i det fantastiske solnedgangslys.

Dag 4: Agra - Solopgang ved Taj Mahal

Tidlig morgen sætter i igen kurs mod Taj Mahal, men denne gang for at se solopgangen. Taj Mahal er alt, der er blevet sagt om det og mere til. Den ikoniske bygning er en kærlighedserklæring fra Mughal Emperor Shah Jahan til sin kone Mumtaz Mahal, og har imponeret både lokale og turister lige siden. Efter Taj Mahal fortsætter i til Agra Fort som er et enestående eksempel på arkitektur fra Mogulriget, som herskede netop herfra.

Dag 5: Agra - Jaipur

Fra morgenstunden kører I mod Jaipur. På vejen besøges Fatehpur Sikri - den forladte røde sandstensby, der blev bygget i slutningen af det 16. århundrede. Byen var dog ikke beboet længe, da brøndende pludselig tørrede ud. Derfor står byen næsten som da den blev bygget for flere hundrede år siden.

Dag 6: Jaipur - udflugt til Amber fort

Turen starter i Japur, hvor i stopper ved Hawa Mahal. Det er en enestående facade, hvorfra kvinderne af hoffet plejede at kigge ud på gaden. Derefter fortsætter i til City Palace, som er en overvældende blanding af paladser, gårdhaver, haver og kunst. Inden i forlader Jaipur skal i se Jantar Mantar, som er et astronomisk observatorium, og et af de fem astronomiske vidundere, der er bygget af Sawa Jai Singh. Der vil også være mulighed for at gå på opdagelse på de lokale markeder. Turen fører jer derefter lidt uden for Jaipur for at se det smukke Amber Fort. Fortet er omringet af befæstede slagmarker, og man kan se ruiner spredt over Aravali bakkerne.

Dag 7: Jaipur - Amritsar

I dag er det tid til at bevæge jer endnu længere nord på til Amrisar. Efter en flyvetur med mellemlanding i Delhi, befinder i jer i et af de vigtigste pilgrimssteder for Sikh folket. Byen har nogle af de vigtigste historiske og nutidige helligdomme for netop sikherne.

Dag 8: Amritsar - Golden Temple og Jallianwala Bagh

Efter morgenmaden starter jeres tur til Golden Temple i Amritsar, som er det helligste tempel for dem, der tilhører Sikh religionen. Arkitekturen er en smuk blanding af hindu og muslimske stilarter. Efter Golden Temple går turen til Jallianwala Bagh, som er en park tæt på templet. Parken er et mindested for 2000 indere, som blev dræbt eller såret af britiske soldater under kamp. Om aftenen går turen til Wagah-grænsen, der er det eneste sted hvor Indien grænser op til nabolandet Pakistan. Hver aften omkring solnedgang er der en parade bestående af soldater fra Indien og Pakistan. Paraden er en enestående oplevelse, da den reflekterer den store entusiasme og respekt, der er mellem soldaterne fra de to lande.

Dag 9: Amritsar - Sightseeing til fods

Dagen starter med en sightseeingtur til fods mod Golden Temple. På turen skal i opleve de smukke og charmerende gader i det gamle Amritsar, og i skal besøge Gurudwara, som er et Sikh tempel. Derefter går i gennem farverige basarer, hvor i lærer om sikh religionen og det daglige liv i Amritsars gader. Om aftenen skal i opleve en ceremoni ved Golden Temple. Ved denne ceremoni bæres den hellige bog, Granth Sahib, fra hæderspladsen over et bestemt rum, hvor den hviler i et par timer indtil åbningsceremonien den følgende morgen. Alle kan deltage i ceremonien ved at tilslutte en af de køer, som er dannet bag og foran den tunge bærestol, som den hellige bog flyttes på.

Dag 10: Amritsar - Rishikesh

I dag skifter i det hellige og kulturrige Amritsar ud med det naturrige og spirituelle Rishikesh. I tager toget tidlig morgen, og ankommer i Rishikesh om eftermiddagen. Ved ankomst kan i nyde det fantastiske område på egen hånd eller slappe af på hotellet.

Dag 11: Rishikesh - Sightseeing

Dagen står på sightseeing i Rishikesh efterfulgt af arti ceremoni ved Parmarth Niketan/Triveni Ghat. Rishikesh er kendt som verdens yoga hovedstad, og ved Ganges-flodens bredde med udsigt til Garhwal Himalaya-bjergene byder byen en fortryllende atmosfære, der kan få de fleste til at slappe af. Derudover er Rishikesh blevet et vigtig sted for gamle behandlingsmetoder til stressbetingede problemer eller andre lidelser, der er svære at behandle.

Dag 12: Haridwar - Sightseeing

Hele dagen står på sightseeing i Haridwar. Haridwar er placeret der hvor Ganges-floden udløber fra Himalaya-bjergene, og er Uttarakhands helligste hindu by. Pilgrimme kommer valfartende hertil for at bade i den hellige Ganges-flod. De mange mennesker skaber en kaotisk, men stadig ærbødig stemning i byen. Om aftenen skal i opleve den fascinerende arti ceremoni ved Hari-Ki-Pauri Ghat. Her bliver floden levende med oplysende flammer, som flydende ofringer langs Ganges-floden.

Dag 13: Rishikesh - Corbett

Efter morgenmaden går turen mod Corbett National Park. Efter i har tjekket ind, er det tid til at starte den første safari i nationalparken. Parken er en af de bedste steder at opleve en stor koncentration af dyr i deres naturlige omgivelser, og den bedste måde at udforske området er i åbne jeeps. På en safari her får man lov til at glemme alt om storbyens stress og larm, mens man søger efter den majestætiske bengalske tiger og de andre fascinerende dyr, parken har at byde på. Fordi de lever i deres naturlige omgivelser, er der ingen garanti for, hvad dyrene har på programmet netop under jeres besøg – men det er netop det, der gør en safari så fantastisk.

Dag 14: Corbett National Park - Morgen og eftermiddags safari

I starter dagen med en morgen safari, hvor i skal på jagt efter de fantastiske dyr i ikke fik set den første dag. Efter safarien kommer i tilbage til hotellet hvor i skal nyde en frokost og lade op til eftermiddagens tur. Om eftermiddagen skal i på den sidste safari, hvor i kan nyde det sidste af det rige dyreliv og det frodige nationalpark inden i skal tilbage til storbyslivet i Delhi.

Dag 15: Corbett - Delhi

I dag går turen tilbage til Delhi. Og ved ankomst er rejsens sidste dag er overladt helt til jer selv. I har mulighed for at booke yderligere guidet ture, udforske byen på egen hånd, eller bare nyde en afslappende dag på hotellet.

Dag 16: Afgang mod Danmark

Når det er tid til at vende hjem mod Danmark vil i blive kørt fra hotellet til lufthavnen.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.