FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

14 dage / 13 nætter | Priser fra: kr. 23.317,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Det Grønne Costa Rica, Costa Rica

Kom med på et eventyr til et af de mest naturrige lande i Mellemamerika. På denne 14 dages rejse, hvor naturen er i fokus, kommer I størstedelen af tiden til at køre rundt selv, hvilket giver jer en stor frihed og mulighed for at opleve mange sider af det fantastiske land. Regnskoven vil tage jer med ind i et forunderligt univers, rig på flora og fauna og strandene byder på alt fra afslapning til unikt marineliv. I kommer til at bo på nogle af de mest anerkendte økolodges i Mellemamerika, hvor designet er unikt og omgivelserne er betagende.

Dag 1: Ankomst til San José.
Dag 2: Bananito (Caribiske kyst). Overnat på Selva Benanito Lodge med træklatrings eventyr og ridetur.
Dag 3: Vandfaldsvandring.
Dag 4: Limon - Caño Negro, Caño Negro Natural Lodge.
Dag 5: Natur og økosafari.
Dag 6: El Castillo nær Arenal, Rancho Margot.
Dag 7: Afslapning og botanisk safari på Rancho Margot.
Dag 8: Uvita, La Cusinga Lodge.
Dag 9: Puerto Jimenez, El Remanso Lodge.
Dag 10: El Remanso Lodge.
Dag 11: Regnskovsekspedition.
Dag 12: Uvita, La Cusinga Lodge.
Dag 13: San José.
Dag 14: Afgang fra San José

Se detaljeret program under rejseplanFå et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 23.317,00 pr. person
Varighed:14 dage / 13 nætter
Inkluderet:* Lufthavnstransfers i San José t/r
* 10-dages billeje, Daihatsu Bego 4x4 eller lignende, fri km og en ekstra chauffør
* Trafik support og 24 timers nød service
* Kort, brochurer og vouchers
* 13 nætter på hotel/økolodge inklusiv morgenmad og skatter
* Natur- og økosafari ved Caño Negro Natural Lodge
* El Remanso Lodge pakke: Taxi transfer fra/til Puerto Jiménez, helpension, 3 overnatninger, regnskovsekspedition og skatter.
* Selva Bananito pakke: Skatter, transfer fra San José, Selva Bananito og Limon, måltider, træklatrings eventyr, ridetur og vandfaldsvandring.

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Flybilletter
* Personlige udgifter
* Drikkepenge
* Måltider der ikke er inkluderet på hotel/økolodge
* Entréer til nationalparker (10 USD per person)
* Andre ture eller aktiviteter der ikke er inkluderet i prisen
* Lufthavns skatter (29 USD per person)
* Obligatorisk bil forsikring (ca. 18 USD per dag)
* Tillægsforsikringer
* Benzin og GPS

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

09400 121119 CRS

Dag 1 : Ankomst til San Jose

I bliver afhentet i den internationale lufthavn Juan Santamaria og overrakt et velkomst kit. I bliver derefter kørt hen til det moderne og komfortable Indigo Hotel og bliver indkvarteret på et Deluxe værelse, hvor I overnatter en enkelt nat.

Dag 2 : Bananito (Caribiske kyst)

Efter morgenmaden vil I blive afhentet på Indigo Hotel og kørt til den berømte og prisbelønnede økoldge; Selva Bananito EcoLodge, hvor I overnætter i 2 nætter. Lodgen er beliggende ca. 3,5 timers kørsel fra San Jose og tæt på den caribiske kyst. Her vil I blive indkvarteret på et standard værelse.

Dag 3 : Vandfaldsvandring

Om eftermiddagen får I, ved hjælp af et sikkert sele-system, mulighed for at klatre op af et 30 meter højt træ. Her kan I nyde udsigten over området og lodgen. Denne ud-af-kroppen aktivitet er for nybegyndere og tager 1-2 timer. Herefter er der tid til en 2-3 timers afslappende guidet ridetur, hvor I kan lade jer betage af udsigten over markerne, Bananito floden og heliconia blomsterne. I vil i løbet af turen få mulighed for at tage et forfriskende dyk i et af de flotte vandhuller i området. Turen er for nybegyndere og hestene er veldresserede, sunde og raske.

Dag 4 : Limon - Caño Negro

I vil først blive kørt til byen Limón, hvor I kan afhente jeres leje-bil og køre til Caño Negro Natural Lodge. Her overnatter I i 2 nætter på et deluxe værelse. Køreturen fra Limón til Caño Negro Natural Lodge tager ca. 4 timer.

Dag 5 : Natur og økosafari

Denne smukke 2 timers tur starter med at I vil blive mødt i receptionen af en lokal og erfaren guide. Guiden vil forklare jer om et bevaringsprojekt for den sjældne alligator-pansergedde, som kan blive op til 3 meter lang og veje 180 kilo. Denne fisk er en del af et af de mest unikke økosystemer i verden og fisken er ofte betegnet som et levende fossil idet arten har eksisteret i mere end 150 millioner år. På denne tur vil I få mulighed for at lære mere om denne forunderlige fisk og om vigtigheden og metoderne for at bevare alligator-pansergedden. Turen fortsætter med en fortælling om et beplantningsprojekt, hvorefter I får mulighed for at hjælpe med at plante små lokale frø. I vil derefter komme på en sejltur, hvor I vil få mere information om de forskellige bevaringsprojekter såsom bevarelsen af udrydningstruede skildpadder.

Herefter går turen til "La Finca", hvor I i 2 timer kan lade jer fascinere af det økologiske landbrug og det smukke landskab. Her vil du møde familien, som driver det økologiske landbrug og som vil vise jer de mange afgrøder, den brede vifte af medicinske planter og frugttræer som er typiske for området. Doña Ana vil forklare, hvordan afgrøderne og ressourcerne anvendes til bl.a. foder til dyrene og kompost. I vil dertil opleve hvordan animalsk fedt omdannes til biogas, som anvendes under madlavningen samt se den smukke ananas-plantage og deres spændende akvaponi-produktion, hvor de avler fiskene tilapia. Efter turen bliver I kørt tilbage til Caño Negro Natural Lodge.

Dag 6 : El Castillo næs Arenal

Efter I har spist morgenmad på Caño Negro Natural Lodge, kører I til El Castillo Rancho Margot, hvor I overnatter i 2 nætter i en af de hyggelige og velindrettede deluxe bungalows. Køreturen tager ca. 2 timer. Dette fine prisbelønnede lodge, som bl.a. har vundet Lonely Planet prisen for bedste indkvarteringsmulighed, er beliggende ved Lake Arenal. Lodgen er derudover kendt for de mange floder og vandløb som løber gennem ejendommen og bidrager til en nærmest meditative stemning. I området finder I også Children Eternal Rain Forest, som er et af Costa Ricas mest berømte naturbevaringsprojekter. Eftermiddagen er til fri afbenyttelse.

Dag 7 : Afslapning og botanisk safari på Rancho Margot

Dagen er til fri afbenyttelse, men vi anbefaler jer at udforske lodget og nyde det billedskønne landskab og den berømte botaniske have, som er hjemsted for de fleste fugle arter i Costa Rica, mere end 290 forskellige blomster arter og hundredvis af sommerfugle arter.

Dag 8 : Rancho Margot - Uvita

I starter dagen ud med lækker morgenmad på El Castillo Rancho Margot, hvorefter I kører i ca. 5 timer indtilI når til det idylliske La Cusinga Lodge, hvor I overnatter i en enkelt nat i et Ocean View Superior værelse. La Cusinga Lodge ligger i den lille by Uvita ved Costa Ricas sydlige Stillehav kyst. Uvita er mindre overfyldt end andre strand-destinationer, men er til gengæld en af de mest charmerende byer. Det kan varmt anbefales at I laver nogle stop undervejs og betragter det frodige landskab og de fine strande langs stillehavskysten. Hvis I er heldige kan I endda få lov til at iagttage de legesyge pukkelhvaler, som holder til ved Costa Ricas stillehavskyst mellem juni-november.

Dag 9 : Uvita - Puerto Jimenez

Når I er friske og udhvilede samt har nydt jeres morgenmad på La Cusinga Lodge, kører I 2 timer sydpå til Puerto Jiménez, hvor I parkerer jeres leje-bil. Her bliver I afhentet og kørt til et af de mest berømte bæredygtige lodges i Mellemamerika; El Remanso Lodge, hvor I overnatter i 3 nætter på et standard Ocean View værelse i Casa Poniente huset. Lodgen ligger næsten gemt i den frodige regnskov, tæt på en af Costa Ricas mest uberørte strande, den fine havneby Puerto Jiménez og på halvøen Osa, hvor I også finder et af landets mest dyrerige naturreservater. Opholdet inkluderer helpension.

Dag 10 : El Remanso Lodge

Dagen er til fri afbenyttelse. Vi kan varmt anbefale at I udforsker det smukke naturområde omkring El Remanso lodge. Ved kysten kan I være heldige at få lov til at lade jer betage af synet af delfiner, sydlige rethvaler, grindehvaler, brydeshvaler og måske endda spækhuggere og blåhvaler. Lodgen tilbyder også aktiviteter såsom morgenmad i trætoppene, rideture, kajak-safari, yoga undervisning og meget mere.

Dag 11 : Regnskovsekspedition

En lokal guide med ekspertise inden for natur guidning, vil tage jer med på en fortryllende tur gennem regnskoven, der myldrer med liv. Her observerer I gigantiske træer og får en introduktion til tropisk biologi. Der findes et utal af spændende insekter, krybdyr og mere end 400 forskellige fuglearter i området så der er stor sandsynlighed for at I eksempelvis får lov at opleve farvestrålende ara papegøjer og spurvefugle, tukaner og ørne. De mest sete pattedyr i regnskoven er aber og i regnskoven omkring lodgen findes der både brøleaber, centralamerikanske edderkoppe-aber, hvidhoved capuchin-aber og dødningehoved-aber. Derudover er der en chance for, at I får lov at betragte navlesvin, hvid-næset næsebjørne, dovendyr, bæltedyr, myreslugere og måske endda pumaer og ozelotter.

Dag 12 : Uvita, La Cusinga Lodge

Efter I har spist morgenmad, bliver I kørt tilbage til Puerto Jiménez, hvor I afhenter jeres lejebil og kører tilbage til La Cusinga Lodge og overnatter en enkelt nat på et Ocean View Superior værelse. Køreturen fra Puerto Jiménez til La Cusinga Lodge tager ca. 2 timer og resten af dagen er til fri afbenyttelse.

Dag 13 : San Jose

I kører selv til San José, hvor I skal aflevere jeres lejebil senest kl. 17. Bilen afleveres på Indigo Hotel, hvor I overnatter en enkelt nat på et Deluxe værelse.

Dag 14 : Afrejse San José

Nu er det desværre tid til at tage afsked med grønne Costa Rica. I afhentes på hotellet og køres i lufthavnen, så I er der i god tid før jeres fly afgår.

Bestil rejsen.
Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.