Loading…

Det bedste af Midt- og Sydvietnam

Oplev det centrale og sydlige Vietnam på første klasse. I bor på gode hoteller undervejs, og tager påt ture ind med lokal engelsktalende guide. Afslut rejsen på et boutique resort på Phu Quoc.

Dette rejseforslag er for jer, som vil opleve det centrale og sydlige Vietnam på første klasse. I bor på gode hoteller undervejs, og vi har lagt ture ind med lokal engelsktalende guide. Afslut rejsen på et boutique resort på Phu Quoc. Husk, at forslaget her blot er et forslag - vi kan lave rejsen præcis, som I ønsker det.

Dag 1: Ankomst til Ho Chi Minh City
Dag 2: Halvdagstur til Cu Chi Tunnellerne
Dag 3: Med fly fra Ho Chi Minh City til Hué. Byrundtur i Hué
Dag 4: Udflugt i Hué og videre til Hoi An
Dag 5: Afslapning og oplevelser i Hoi An
Dag 6: Halvdagstur til ruinerne i My Son
Dag 7: Fra Hoi An til Danang og med fly til Phu Quoc
Dag 8-13: De smukke strande på Phu Quoc
Dag 14: Afrejse fra Phu Quoc

Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Ho Chi Minh City
2 Udflugt til Cu Chi tunnellerne
3 Fly fra Ho Chi Minh City til Hué
4 Sejlads i Hué og videre til Hoi An
5 Afslapning og oplevelser i Hoi An
6 Halvdagstur til My Son
7 Transport til Danang og fly til Phu Quoc
8 De smukke strande på Phu Quoc
14 Transport til lufthavnen og afrejse

Dag 1 : Ankomst til Ho Chi Minh City

Ved ankomsten til Ho Chi Minh City bliver I modtaget i lufthavnen og kørt til jeres hotel. I har to overnatninger i Ho Chi Minh.

Dag 2 : Udflugt til Cu Chi tunnellerne

Beliggende cirka 35 kilometer fra Ho Chi Minh City finder man - et levn fra krigen mod franskmændene og de amerikanske styker - Cu Chi tunnellerne. En lille del af det knap 250 kilometer lange tunnelsystem er fritlagt, så interesserede kan komme ned og se de trange kår, som Viet Minh og senere Viet Cong levede under i måneds- og årevis. Et imponerende pseudosamfund, der var afgørende i begge krige. På museet ses nogle af de fælder og faldgruber fjenden blev lokket i.

Tilbage i Ho Chi Minh er resten af dagen til fri disposition.

Dag 3 : Fly fra Ho Chi Minh City til Hué

Transfer til lufthavnen og videre med fly til Hué. Ved ankomsten til Hué venter en guidet udflugt. Turen begynder ved det kejserlige palads, Citadellet, der ligger på Parfume-flodens nordlige bred. Cidatellet i Hué minder lidt om Den Forbudte By i Beijing - dog i mindre skala. Men som i Beijing gemte der sig i sin tid en hel by bag de mange kilometer mure. I midten er endnu en mur og bagved ligger det allerhelligste; nemlig Den Forbudte By. Her var det kun kejseren, der havde adgang. Store dele af Citadellet blev ødelagt under Vietnamkrigens Tet-offensiv, men man kan stadig få en fornemmelse af, hvilken luksus kejseren har omgivet sig med. Der er også tid til et besøg på Long An Palace. Herefter går det mod det berømte marked Dong Ba i Hués gamle kvarter. Markedet er et "must" for enhver, som interesserer sig for vietnamesisk mad og kultur. Det er her, de lokale handler ind. Nyd duftende, se de flotte farver og prut om prisen på de friske frugter.

Dag 4 : Sejlads i Hué og videre til Hoi An

Fra morgenstunden venter endnu en udflugt i Hué. Turen begynder med en sejltur på Parfumefloden. Der er besøg ved Thien Mu pagoden, som er et af Vietnams ældste religiøse bygningsværker. Pagoden er bygget i 1601 og består af intet mindre en syv etager. Mange bygningsværker i Hué imponerer - det samme er tilfælder med Tu Ducs Mausoleum. Det siges, at det tog 3.000 mand tre år at bygge det imponerende Mausoleum. Men gravkomplekset var også nødt til at have en vis størrelse - Tu Duc havde nemlig i omegnen af 100 hustruer!

Herefter går turen langs kysten via Hai Van bjerg passet til Hoi An. På vejen gøres der stop ved Cham museet, der ligger ved Danang. I ankommer til Hoi An sidst på eftermiddagen. Her har I tre overnatninger.

Dag 5 : Afslapning og oplevelser i Hoi An

Dagen er fri til at gå på opdagelse i Hoi An - lej evt. en cykel, så I kan nå ud i landområderne eller en tur til stranden. Man kan også sagtens bruge en hel dag på at udforske Hoi An. De blomsterbelagte gader, gamle smukke huse og floden igenne byen gør Hoi An til en af Vietnams hyggeligste byer! I kan også besøge en af de utallige skræddere, som byen er kendt for.

Dag 6 : Halvdagstur til My Son

I dag skal I på udflugt til de historiske My Son ruiner i junglen. My Son var det religiøse centrum i det tidligere kongerige Cham og regnes af mange som værende Vietnams svar på Angkor Wat. My Son er på Unescos liste for bevaringsværdig kultur.

Eftermiddagen er fri til at hygge jer i den charmerende by Hoi An.

Dag 7 : Transport til Danang og fly til Phu Quoc

I bliver hentet på jeres hotel og kørt til Danang, hvorfra I flyver til Ho Chi Minh City og videre til Phu Quoc. Her bliver I mødt i lufthavnen og kørt til jeres hotel. De næste syv nætter tilbringer I på Phu Quoc, som er den perfekte bade-destination.

Dag 8 : De smukke strande på Phu Quoc

Dagene 8-13 er reserveret til at slappe af og nyde de dejlige strande på Phu Quoc. I overnatter på La Veranda Phu Quoc, der er et pragtfuldt boutique resort beliggende i en skøn frodig have med direkte adgang til stranden. Resortet minder mest af alt om en kæmpe fransk pragtvilla. Her er kun 70 værelser, så den intime stemning bevares til fulde - her føler man sig velkommen og bestemt ikke som "en i mængden". Alle værelser har enten egen balkon eller terasse, poolen er lækker - og stranden ligger som nævnt i direkte forbindelse med haven. Hotellet egner sig både til par, og til jer, der rejser med børn.

Dag 14 : Transport til lufthavnen og afrejse

I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen begynder.

Bestil rejsen.

Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.


Priser og varighed

Priser fra: : 10.639,00 kr. pr. person

Varighed: 14 dage / 13 nætter

Inkluderet

* 13 overnatninger på førsteklasses hoteller/resorts inkl. morgenmad
* Nævnte udflugter med engelsktalende guide
* Al landtransport


Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Fly
* Øvrige måltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

10423 240120 VT

Andre rejseforslag

Grønne Sydlige Vietnam

Tag med til det sydlige Vietnam og oplev den fantastiske natur til fods, på cykel, i kano og i båd.

Vietnam Fra Nord Til Syd

Dette rundrejseforslag i Vietnam består af alle de klassiske højdepunkter - med et par små tvists. T…

Familieeventyr i Vietnam

Homestay, cykelture, sejlture, lækker mad, spændende aktiviteter og enestående naturoplevelser - alt…