Loading…

Det bedste af Java

Det er bestemt ikke uden grund, at Java har tilnavnet "Østens have". De 121 vulkaner på øen giver en utrolig næringsrig jord og dermed frodige rismarker. Læg dertil en række af Østens mest fascinerende templer, og man har de perfekte ingredienser til en rejse med enestående kultur og naturoplevelser.

Vi har kaldt dette rejseforslag for "Det bedste af Java" - for det er lige præcis, hvad det er. I kommer forbi alle de store højdepunkter såsom Borobodur og Mount Bromo og vi har krydret turen med forskellige transportformer og overnatninger. I kører f.eks. med lokal tog gennem det frodige landskab samt overnatter på et boutiquehotel med direkte udsigt ud over Borobodur.

Det her er - efter vores mening - absolut det bedste af Java.

Turen kan med fordel forlænges med et oplevelses- og badeophold på f.eks. Bali - eller måske har I mere lyst til en dykker- og snorkleferie på Gili-øerne?

Dag 1: Ankomst til Java og transport til Borobodur
Dag 2: Solopgang ved Borobodur og transport til Yogyakarta
Dag 3: Sightseeingtur i Yogyakarta
Dag 4: Transport fra Yogyakarta til Solo via Candi Sukuh og Candi Cetho templerne
Dag 5: Med lokaltog fra Solo til Malang
Dag 6: Halvdags sightseeingtur ved Kidal og Malang
Dag 7: Solopgang ved Mount Bromo - afrejse fra Java

Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Java og transport til hotellet
2 Solopgang ved Borobodur og transport til Yogyakarta
3 Sightseeing i Yogyakarta
4 Transport fra Yogyakarta til Solo via Candi Sukuh og Candi Cetho templerne
5 Med tog fra Solo til Malang
6 Halvdags sightseeingtur ved Kidal og Malang
7 Solopgang ved Mount Bromo - afrejse fra Java

Dag 1 : Ankomst til Java og transport til hotellet

Ved ankomsten til til Yogyakarta på Java bliver I mødt i lufthavnen og kørt til jeres resort tæt ved Borobodur.

Her har I en enkelt overnatning.

Plataran Borobudur Resort & Spa er et fremragende boutique resort med en smuk beliggenhed på skråningerne omkring Borobodur templet. Fra morgenmads-restauranten har man en fantastisk udsigt til templeområdet - og det tager kun 10 minutter at køre herhen, så der er ingen unødig spildtid. Efter en dag med udforskning af tempelområdet, er det skønt at komme tilbage til Plataran og slappe af ved den dejlige pool eller måske bare i jeres egen have med udsigt til bjergene omkring jer.

Maden er veltilberedt og nydes med udsigt til Borobodur, som om aftenen er smukt oplyst.

Plataran er et af områdets absolut bedste hoteller.

Dag 2 : Solopgang ved Borobodur og transport til Yogyakarta

Idag skal man tidligt op for at opleve et af de helt store højdepunkter på rejsen til Java - nemlig solopgangen over tempelkomplekset ved Borobodur. Borobodur er det største buddhistiske monument i verden og har form som en mandala. De nederste niveauer er domineret af stenrelieffer og allerøverst står 72 mindre stupaer (klokkeformet monumenter) omkring den største og øverste stupa. Det er et imponerende bygningsværk, som består af mere end 2 millioner stenblokke!

Fra Borobodur går turen afsted mod Yogyakarta. Undervejs er der besøg i en lokal landsby, hvor der er muligt at få en tur med en lokal hestevogn. Der er også mulighed for en lille cykeltur, hvis man trænger til at røre benene lidt.

I tilbringer to nætter i Yogyakarta.

Dag 3 : Sightseeing i Yogyakarta

Yogya, som Yogyakarta kaldes i daglig tale, er Javas kulturelle centrum med dybe rødder i historien. Dagen idag begynder med et besøg i Sultanens Palads, Kraton. Sultanen bor her stadig, men dele af paladset er åbent for offentligheden. I tidligere tider havde sultanen sit eget harem - og det holdt til i Vandpaladset, Taman Sari, som er næste stop på dagens guidede rundtur. Kota Gede er kendt for sin sølvsmedje, og der bliver tid til en demonstration af dette gamle håndværk. Om eftermiddagen er der besøg ved hindu templet, Prambanan, som er på UNESCO's liste over verdens kulturarv. Sidst på eftermiddagen går turen tilbage til hotellet.

Dag 4 : Transport fra Yogyakarta til Solo via Candi Sukuh og Candi Cetho templerne

Fra Yogyakarta går turen først til hindutemplet Candi Sukuh, som med sin pyramideform leder tankerne hen på maya-pyramiderne i Mellemamerika. Næste stop er Candi Cetho - og her føles det nærmeste som om, man er på besøg ved et klassisk balinesisk bjergtempel.

Turen fortsætter til Solo, der også er kendt som Surakarta. Byen minder en del om Yogyakarta og har samme dybe historiske rødder som sin langt mere besøgte storebror. Et besøg på Mangkunegaran er et "must" i Solo. Om eftermiddagen tjekker I ind på jeres hotel, hvor I har en enkelt overnatning.

Dag 5 : Med tog fra Solo til Malang

I bliver hentet på hotellet fra morgenstunden og kørt til togstationen.

Her tager I det lokale tog østpå gennem det vulkanske landskab til Kertosono. En togrejse på Java er den perfekte anledning til bare at læne sig tilbage og nyde de smukke landskaber og måske falde i snak med nogle af de lokale medrejsende. I Kertosono bliver I mødt af vores lokale guide og kørt via Kediri til Malang, som er en hyggelig lille by i Javas højland.

Dag 6 : Halvdags sightseeingtur ved Kidal og Malang

Formiddagen bruges på en sightseeingtur til det lille tempel, Kidal lidt øst for Malang. Der bliver også tid til en guidet rundtur i Malang - en tur som delvist foregår med det lokale transportmiddel; en cykelrickshaw.

Over middag er der transport til den lille landsby, Wonotoro, som er indgangsbyen for besøg ved Mount Bromo.

Dag 7 : Solopgang ved Mount Bromo - afrejse fra Java

Java ligger på den såkaldte "ildring" - et bælte af verdens mest aktive vulkaner, som ligger langs de asiastiske og amerikanske stillehavskyster. Selvom Mount Bromo ikke er det højeste punkt på Tengger massivet, er det alligevel Javas mest kendte vulkan pga. sin unikke form. Det ligner simpelt hen en vulkan, som man ser dem i tegnefilm! Oveni det er Mt Bromo en af de mest aktive vulkaner i verden. En solopgang fra kanten af vulkankrateret er måske en af de mest magiske oplevelser i hele Indonesien. Der er afgang fra hotellet meget tidligt om morgenen (eller sent på natten), hvorfra I køres til kraterkanten, så I er klar, når solen står op. Det er en oplevelse helt ud over det sædvanlige.

Tilbage på hotellet er der tid til morgenmad og måske et hurtigt bad, inden I bliver kørt i lufthavnen for afrejse.

Bestil rejsen.

Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 11.034,00 pr. person

Varighed: 7 dage / 6 nætter

Inkluderet

* 6 overnatninger inkl. morgenmad alle dage
* Alle transporter som beskrevet
* Togrejse med lokalt tog
* Udflugter og entreer som beskrevet
* Engelsktalende guide
* 5 X frokost

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Måltider ikke nævnt
* Drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.10500 130220 DAI

Andre rejseforslag

Familietur til Java og Bali

Tag familien med til Java og Bali og få både helt traditionelle og helt anderledes oplevelser - og d…

Det velkendte og ukendte Bali

Rejs med og oplev nogle af Balis velkendte og ukendte steder. Oplev blandt andet de smukke risterras…

Bali & Nusa Penida

Oplev på denne rejse nogle af Balis største højdepunkter samt den skjulte perle Nusa Penida beliggen…