FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

15 dage / 14 nætter | Priser fra: kr. 21.756,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Det bedste af Botswana, Botswana

Fantastisk natur- og safari rundrejse til det imponerende Okavango Delta, Moremi Game Reserve, Chobe Nationalpark, Hwange Nationalpark og de mægtige Victoria Falls i Zimbabwe. Få enestående og uforglemmelige dyre- og natur oplevelser med hjem i bagagen!

Dag 1: Ankomst til Victoria Falls
Dag 2 - 4: Oplevelser i Hwange Nationalpark, Zimbabwe
Dag 5: Afgang mod Botswana og Makgadikadi Pans via Matetsi-området.
Dag 6: Besøg i Nata Bird Sanctuary og herfra via Maun til Khwai-regionen
Dag 7: Safari både morgen og eftermiddag i Khwai River-området
Dag 8: Heldags safari i det fantastiske Moremi Game Reserve
Dag 9: Retur til Maun
Dag 10: Fra Maun til verdens største indlandsdelta, Okavango Deltaet.
Dag 11: Turen går mod grænsen til Namibia
Dag 12 & 13: Videre gennem Caprivi Strip til Chobe Nationalpark og Chobe Safari Lodge
Dag 14: Retur til Victoria Falls
Dag 15: Afrejse fra Victoria Falls

Se detaljeret program under rejseplan

Bestil rejsen.
Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.


Afrejser i 2017
29. mar*, 8. apr*., 12. april., 15. apr*., 18. apr., 30. apr., 3. maj, 14. maj, 17. maj*, 20. maj, 3. jun.**, 6. jun., 17. jun., 23. jun.**, 26. jun., 28. jun.*, 3. jul.**, 11. jul., 20. jul.*, 25. jul., 28. jul.*, 11. aug.**, 14. aug.*, 16. aug.*, 20. aug., 23. aug.**, 26. aug.*, 28. aug., 1. sep.**, 9. sep., 26. sep.*, 29. sep.**, 2. okt.*, 7. okt*., 12. okt., 19. okt., 22. okt., 24. okt.*, 29. okt., 3. nov.**, 6. nov., 9. nov.*, 16. nov.*, 22. nov., 9. dec.**, 22. dec., 26. dec.


* = tysktalende guide
** = garanteret afgang

Afrejse fra Danmark dagen før og hjemkomst dagen efter ovenstående datoer.

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 21.756,00 pr. person
Varighed:15 dage / 14 nætter
Inkluderet:* Rundrejse i specialdesignet 4x4
* Overnatning på turistklasse hoteller/lodges/camps
* Safariaktiviteter som nævnt
* Engelsktalende guide og kok
* Parkskatter
* 14 x morgenmad, 11 x frokost og 11 x middag

Rundrejsen kører med min 4 og max 12 personer.

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har også deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind... Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.
Ikke inkluderet:* Fly
* Local Payment 350,- USD pp.

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

10438 140317 JS

Dag 1 : Ankomst til Victoria Falls

I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel. Derefter er dagen til fri disposition, indtil der om aftenen er informationsmøde.

Dag 2 : Oplevelser i Hwange Nationalpark, Zimbabwe

Efter en tidlig morgenmad går turen mod Hwange Nationalpark. Når i er ankommet, er resten af dagen til fri disposition.

Dag 3 : Hwange Nationalpark, Zimbabwe

I dag går med game drive i nationalparken, der er Zimbabwes dyrerigeste. Parken er hjem for en stor koncentration af elefanter, bøfler, zebraer og giraffer - og man kan være heldig at se gemsbok, brun hyæne og den afrikanske vilde hund.

Dag 4 : Hwange Nationalpark, Zimbabwe

I dag skal I på morgen game drive. Der er blandt andet indlagt et stop ved Painted Dogs Conservation Centre. Aftenen er fri.

Dag 5 : Afgang mod Botswana og Makgadikadi Pans via Matetsi-området

Tidlig afgang mod Botswana og Makgadikadi Pans via Matetsi-området. Køreturen er smuk med et varieret landskab, og undervejs er der chance for at spotte dyr. Sidst på eftermiddagen ankommer I til jeres lodge, der ligger tæt ved Nata Sanctuary og Makgadikgadi Pans.

Dag 6 : Besøg i Nata Bird Sanctuary og herfra via Maun til Khwai-regionen

Efter morgenmaden besøger I Nata Bird Sanctuary, hvorfra I har udsigt til Sowa Pan - en del af Greater Makgadikgadi Pans. Herefter forlader I ørkenlandskabet og kører via Maun til Khwai-regionen, der ligger mellem Moremi Game Reserve og Chobe Nationalpark. I de næste tre dage skal I bo på den fantastiske Khwai Bedouin Camp, hvor I indimellem safari turene kan slappe af i "bush-baren".

Dag 7 : Safari både morgen og eftermiddag i Khwai River-området

Der er safari både morgen og eftermiddag i Khwai River-området, der er et af de mest dyrerige områder i det sydlige Afrika. Her kan I være heldige at se store flokke af elefanter, løver, flodheste, vandbukke og forskellige antilopearter. Efter middagen er der "night drive", hvor I forhåbentligt ser nogle af de nataktive dyr.

Dag 8 : Heldags safari i det fantastiske Moremi Game Reserve

I dag pakker I picnickurven og tager på heldags safari i det fantastiske Moremi Game Reserve.

Dag 9 : Retur til Maun

I forlader for en tid det afrikanske vildnis og kører til Maun - gateway for Okavango Deltaet. Her har I mulighed for at komme på en fantastisk flyvetur over deltaet, eller I kan slappe af ved poolen på Thamalakane River Lodge, hvor I også overnatter.

Dag 10 : Fra Maun til verdens største indlandsdelta, Okavango Deltaet

Tidlig morgen kører I fra Maun mod verdens største indlandsdelta, Okavango Deltaet. I overnatter på Guma Lagoon Lodge, en "tented camp" på deltaets vestlige grænse. Dagen bruges på at udforske deltaet, dets vandveje og beboere i mokoro og til fods.

Dag 11 : Turen går mod grænsen til Namibia

Efter morgenmaden forlader I Okavango Deltaet og Botswana. Turen går mod grænsen til Namibia, med stop ved Tsodo Hills undervejs for at se hulemalerier. Om eftermiddagen er der safari i Mahangu Nationalpark, der er et af de mest artsrige vildtreservater i Namibia. Området er desuden kendt for sine enorme baobabtræer, store flokke af elefanter og bøfler samt den sjældne red lechwe-antilope.

Dag 12 : Videre gennem Caprivi Strip til Chobe Nationalpark og Chobe Safari Lodge

I dag går turen videre gennem Caprivi Strip til Chobe Nationalpark og Chobe Safari Lodge, hvor I skal tilbringe de næste to dage.

Dag 13 : Chobe Nationalpark

Der er tidlig game drive i nationalparken, og eftermiddagen er afsat til sunset cruise på Chobe River. Her kan I se elefanter flokkes langs flodbredden for at drikke og flodheste, der trækker op på land for at græsse. Mens I stille sejler ned ad floden med en aftendrink i hånden, får solnedgangen den afrikanske himmel til at eksplodere i et væld af røde farver.

Dag 14 : Retur til Victoria Falls

Denne morgen lægger I Botswana bag jer og kører tilbage til Victoria Falls. Der er besøg ved vandfaldene og resten af dagen har I fri. Victoria Falls ligger på grænsen mellem Zimbabwe og Zambia og betragtes som et af verdens syv naturlige vidundere. I 1989 blev Victoria Falls Nationalpark i Zimbabwe og Mosi-oa-tunya Natio nalpark i Zambia sat på UNESCO's liste over World Heritage Sites. Det imponerende vandfald hører til blandt verdens tre største, og når de enorme vandmasser er på deres kraftigste er Victoria Falls verdens bredeste vandfald.

Dag 16 : Afrejse fra Victoria Falls

En oplevelsesrig rundrejse er slut, men det er selvfølgelig muligt at forlænge med et par dage i Victoria Falls. Både i Zambia og Zimbabwe er der aktiviteter nok til flere oplevelsesrige dage. På den øvre del af Zambezi River er der river cruise og kanoture, mens man på den nedre del af floden kan prøve kræfter med måske verdens bedste og vildeste white water rafting. Hvis man ikke er en hund efter vand, har man også mulighed for at se det hele lidt fra oven. En af de mest populære aktiviteter i Victoria Falls er en 13 minutters helikoptertur, også kaldet "Flight of Angel". Og så er der selvfølgelig det verdensberømte bungy jump fra Zambezi Bridge på 111 meter!

Bestil rejsen.
Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.