Loading…

Det Bedste Af Botswana & Zimbabwe

Bliv væltet bagover af det mægtige Victoria Falls og se glade elefanter bade i floden i Chobe Nationalpark - og meget, meget mere!
Lad Afrika vise sin absolutte skønhed frem på denne rejse til Botswana og Zimbabwe. Turen er en fantastisk natur- og safari rundrejs, hvor I besøger bl.a. det imponerende Okavango Delta, Moremi Game Reserve, Makgadikgadi Pans, Chobe Nationalpark, Hwange Nationalpark og de mægtige Victoria Falls i Zimbabwe. Få enestående og uforglemmelige dyre- og naturoplevelser med hjem i bagagen!
Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Maun
2 Maun - Okavango Delta
3 Okavango Deltaet
4 Okavango Delta - Moremi
5 Greater Moremi
6 Greater Moremi Game Reserve
7 Moremi Game Reserve - Makgadikgadi Pans
8 Makgadikgadi Pans - Chobe Nationalpark
9 Chobe Nationalpark
10 Chobe Nationalpark - Hwange Nationalpark
11 Hwange Nationalpark
12 Hwange Nationalpark
13 Hwange Nationalpark - Victoria Falls
14 Victoria Falls
15 Afgang fra Victoria Falls

Dag 1 : Ankomst til Maun

I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres lodge i Maun. Resten af dagen er på egen hånd, hvor i bl.a. kan udnytte en af de mange aktiviteter jeres lodge tilbyder.

Dag 2 : Maun - Okavango Delta

I bliver kørt fra jeres lodge i Maun til jeres camp i Okavango Deltaet. Turen går gennem et smukt landskab, så I kan bare læne jer tilbage og nyde på turen.

Dag 3 : Okavango Deltaet

I dag skal I sejle i en stammebåde, som er specielt for dette område. I skal udforske de mange vandveje gennem tæt vegetation og forhåbentlig opdage forskelligt fugle- og dyreliv. Forhåbentlig vil I opleve flodheste helt tæt på. Derudover vil I stoppe ved en afsides ø og få en halvanden times guidet gåtur i håbet om, at I vil spotte elefanter, vandbukke og andre dyr, som lever i dette vandrige paradis.

Dag 4 : Okavango Delta - Moremi

I kører sydpå til det kæmpestore Moremi-område, hvor I vil få mulighed for at spotte en masse spændende dyr på en safari - så sørg for at have kiggerten med!

Dag 5 : Greater Moremi

Hele dagen bruger I i jeres jeep på safari - I kommer på safari både morgen, eftermiddag og aften (efter aftensmad), for at opleve dyr der er aktive på alle tider af døgnet.

Dag 6 : Greater Moremi Game Reserve

I dag tager I til Greater Moremi Game Reserve, som er et af de smukkeste og mest forskelligartede reservater i Afrika. Derudover er der også en stor koncentration af vilde dyr i reservatet. Hele dagen bliver brugt her, så forbered jer på at se en helt masse fascinerende dyr!

Dag 7 : Moremi Game Reserve - Makgadikgadi Pans

I dag kører I videre til Nata, og på vejen vil I komme forbi et kæmpestort saltlandskab, der stammer fra en ældgammel sø - dette er i sandhed et spændende område!

Dag 8 : Makgadikgadi Pans - Chobe Nationalpark

Tidlig morgen besøger I Nata Bird Sanctuary, hvorfra I har udsigt til Sowa Pan - en del af Greater Makgadikgadi Pans. Efter morgenmaden fortsætter i Nordpå til Kasane - porten til Chobe Nationalpark. Nationalparken er den anden største i Botswana og er bl.a. kendt for sin store diversitet. Eftermiddagen er fri til at slappe af ved poolen.

Dag 9 : Chobe Nationalpark

Gør jer klar til at opleve Botswanas fantastiske dyr! Starten af I dag står nemlig på safari i Chobe's grønne og frodige nationalpark, der er fyldt med søer, hvor elefanter gladeligt bader og giraffer drikker vand med deres spredte forben - det er et sjovt syn!

Eftermiddagen er afsat til et sunset cruise på Chobe River. Her kan I se zebraer flokkes langs flodbredden for at drikke og flodheste, der trækker op på land for at græsse. Mens I stille sejler ned ad floden med en aftendrink i hånden, får solnedgangen den afrikanske himmel til at eksplodere i et væld af røde farver.

Dag 10 : Chobe Nationalpark - Hwange Nationalpark

I dag går turen mod Hwange Nationalpark, hvor I skal overnatte de næste tre nætter. Denne eftermiddag kan I, hvis der er tid, deltage i frivillige safariture (ikke inkluderet i programmet). De næste to dage har I masser af tid til at opleve det vilde dyreliv på diverse safariture. Parken er hjemsted for en stor koncentration af elefanter, bøfler, zebraer og giraffer - og man kan derudover være heldig at se en brun hyæne eller de afrikanske vilde hund. I vil også i løbet af de næste to dage besøge The Painted Dogs Conservation Centre, som gør en stor indsats for at beskytte disse truede dyr.

Dag 11 : Hwange Nationalpark

Aktiviteter i Hwange Nationalpark

Dag 12 : Hwange Nationalpark

Aktiviteter i Hwange Nationalpark

Dag 13 : Hwange Nationalpark - Victoria Falls

I bliver kørt til Victoria Falls, hvor der står en masse spændende oplevelser i kø, både I og omkring vandfaldene.

Dag 14 : Victoria Falls

Dagen er på egen hånd i Victoria Fall, hvor I kan udforske vandfaldene og byen, der har flere unikke tilbud - lige fra adventure aktiviteter til kulturelle oplevelser.

Dag 15 : Afgang fra Victoria Falls

Efter morgenmaden i dag vil I bliver kørt til lufthavnen i Victoria Falls. En oplevelsesrig rundrejse er slut, men det er selvfølgelig muligt at forlænge med et par dage i Victoria Falls. Både i Zambia og Zimbabwe er der aktiviteter nok til flere oplevelsesrige dage. På den øvre del af Zambezi River er der river cruise og kanoture, mens man på den nedre del af floden kan prøve kræfter med måske verdens bedste og vildeste white water rafting. Hvis man ikke er den store vandhund, har man også mulighed for at se vandfaldene fra oven. En af de mest populære aktiviteter i Victoria Falls er en 13 minutters helikoptertur, også kaldet "Flight of Angel". Og så er der selvfølgelig det verdensberømte bungy jump fra Zambezi Bridge på 111 meter!


Priser og varighed

Priser fra: : 27.682,00 kr. pr. person

Varighed: 15 dage / 14 nætter

Inkluderet

* Transfer til og fra lufthavn
* Rundrejse i specialdesignet jeep
* Overnatning på turistklasse hoteller/lodges/camps
* Safariaktiviteter som nævnt
* Engelsktalende guide og kok
* Parkskatter
* 14 x morgenmad, 8 x frokost og 11 x aftensmad

Rundrejsen kører med min. 4 og maks. 12 personer.

Bemærk at prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Tillæg for enkeltværelse kr. 7.425,- pr.person.

Ikke Inkluderet

* Flybilletter
* Parkskatter og enkelte udflugter EUR 355 pr. person (betales i dkr sammen med rejsen)
* Evt. enkeltværelsestillæg kr. 7.425,- pr.person.
* Evt. tillæg for tysktalende guide EUR 75 pr. person.
* Visum
* Drikkepenge
* Øvrige udflugter

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

10438 040822 JS

Andre rejseforslag

Autentisk lodge- & campingsafari i Botswana

Autentisk lodge- og campingsafari i nogle af de mest interessante nationalparker i Botswana. I oplev…

Botswanas "Green Season"

"Green Season" er regntid i Botswana. Men det betyder på ingen måde, at der ikke venter fantastiske,…