Loading…

Det Bedste Af Botswana & Zimbabwe

Tag med på vores mest populære rundrejse i Botswana. Turen starter ved de spekatakulære Victora Falls og Hwange Nationalpark i Zimbabwe.
Fantastisk natur- og safari rundrejse med engelsktalende guide. I besøger bl.a. det imponerende Okavango Delta, Moremi Game Reserve, Chobe Nationalpark, Hwange Nationalpark og de mægtige Victoria Falls i Zimbabwe. Få enestående og uforglemmelige dyre- og naturoplevelser med hjem i bagagen!

Dag 1: Ankomst til Victoria Falls, Zimbabwe
Dag 2: Cruise på Zambezi-floden
Dag 3: Victoria Falls til Caprivi, Namibia
Dag 4: Safari i Bwabwata Nationalpark og afgang mod Okavango Delta i Botswana
Dag 5: Okavango Deltaet med mokoro og til fods
Dag 6: Afgang til Moremi via Maun
Dag 7: Safari både morgen og eftermiddag i Moremi-området
Dag 8: Heldagssafari i det fantastiske Moremi Game Reserve
Dag 9: Afgang mod Makgadikadi Pans
Dag 10: Besøg i Nata Bird Sanctuary og afgang mod Chobe Nationalpark
Dag 11: Safari i Chobe Nationalpark
Dag 12: Afgang mod Hwange Nationalpark i Zimbabwe
Dag 13: Safari i Hwange Nationalpark
Dag 14: Safari i Hwange Nationalpark
Dag 15: Afrejse fra Victoria Falls

Se detaljeret program under rejseplan

Bestil rejsen.
Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.


Afrejser i 2021
3.-17.marts, 27.marts-10.april*, 3.-17.april*, 19.april-3.maj, 1.-15.maj, 17.-31.maj, 20.maj-3.juni*, 3.-17.juni, 5.-19.juni*, 8.-22.juni, 29.juni-13.juli, 3.-17.juli*, 6.-20.juli, 17.-31.juli*, 23.juli-6.august*, 27.juli-10.august, 11.-25.august, 17.-31.august*, 20.august-3.september, 28.august-11.september*, 30.august-13.september, 2.-16.september*, 14.-28.september, 25.september-9.oktober*, 29.september-13.oktober, 9.-23.oktober*, 19.oktober-2.november., 23.oktober-6.november*, 3.-17.november, 6.-20.november*, 17.november-1.december, 19.december-2.januar.

* = tysktalende guide.


Afrejse fra Danmark dagen før og hjemkomst dagen efter ovenstående datoer.
Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Victoria Falls
2 Victoria Falls, Zimbabwe
5 Okavango Deltaet, Botswana
15 Afrejse fra Victoria Falls

Dag 1 : Ankomst til Victoria Falls

I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel. Derefter er dagen til fri disposition, indtil der om aftenen er informationsmøde.

Dag 2 : Victoria Falls, Zimbabwe

I dag har I tid til at udforske Victoria Falls og byen med alle dets unikke tilbud - lige fra adventure aktiviteter til kulturelle oplevelser. Om eftermiddagen venter jer en afslappet bådtur på den mægtige Zambezi flod, hvor I skal se en smuk solnedgang.

Dag 3 : Caprivi, Namibia

Efter morgenmaden kører I tværs over Kazungula grænsen til Namibia. I kører gennem Zambezi Regionen, også kaldt Caprivi, for at nå til jeres camp beliggende på Kwando flodens bredder. Området er frodigt og rigt på vand sammenlignet med resten af Namibia. Det forårsager et rigt dyreliv, og landsbybeboerne opretholdes af de store floder og vådområder. I ankommer til jeres lodge sent på eftermiddagen, hvor I nyder solnedgangen udover floden. Her kan I være heldige at se både krokodiller og flodheste.

Dag 4 : Safari i Bwabwata Nationalpark og afgang mod Botswana

I dag skal I tidligt op, idet I skal på en safaritur i Greater Bwabwata Nationalpark. Nationalparken strækker sig fra Kavango floden i vest til øst og inkluderer Mahangu Game Park. Elefanter, heste, antiloper og bøfler er nogle af de dyr, I sandsynligvis vil støde på så vel som et frodigt fugleliv. Herefter krydser i grænsen til Botswana og kører til Etsha 13 - den vestlige grænse af Okavango Deltaet. I modsætning til andre deltaer, flyder dette sammen med Kalahari ørkenen uden at nå kysten, hvilket gør det unikt.

Dag 5 : Okavango Deltaet, Botswana

Denne dag er afsat til via stammebåde at udforske de mange vandveje gennem tæt vegetation og forhåbentlig opdage en variation af fugle- og dyreliv. I har mulighed for at stoppe ved en afsides ø og få en halvanden times guidet gåtur i håbet om at I vil spotte elefanter, vandbukke og andre dyr, som lever i dette vandrige paradis.

Dag 6 : Afgang til Khwai-regionen via Maun

Efter morgenmaden forlader I ørkenlandskabet og kører via Maun til Khwai-regionen, der ligger mellem Moremi Game Reserve og Chobe Nationalpark. I de næste tre dage skal I bo på den fantastiske Khwai Bedouin Camp, hvor I indimellem safari turene kan slappe af i "bush-baren".

Dag 7 : Safari både morgen og eftermiddag i Khwai River-området

Der er safari både morgen og eftermiddag i Khwai River-området, der er et af de mest dyrerige områder i det sydlige Afrika. Her kan I være heldige at se store flokke af elefanter, løver, flodheste, vandbukke og forskellige antilopearter. Efter middagen er der "night drive", hvor I forhåbentligt ser nogle af de nataktive dyr.

Dag 8 : Heldags safari i det fantastiske Moremi Game Reserve

I dag pakker I picnickurven og tager på heldags safari i det fantastiske Moremi Game Reserve.

Dag 9 : Afgang mod Makgadikadi Pans via Matetsi-området

I kører i til Makgadikadi Pans via Matetsi-området. Køreturen er smuk med et varieret landskab, og undervejs er der chance for at spotte dyr. Sidst på eftermiddagen ankommer I til jeres lodge, der ligger tæt ved Nata Sanctuary og Makgadikgadi Pans.

Dag 10 : Besøg i Nata Bird Sanctuary og afgang mod Chobe Nationalpark

Tidlig morgen besøger I Nata Bird Sanctuary, hvorfra I har udsigt til Sowa Pan - en del af Greater Makgadikgadi Pans. Efter morgenmaden fortsætter i Nordpå til Kasane - porten til Chobe Nationalpark. Nationalparken er den anden største i Botswana og er kendt for stor diversitet. Eftermiddagen er fri til at slappe af ved poolen.

Dag 11 : Safari i Chobe Nationalpark

Der er tidlig game drive i nationalparken, og eftermiddagen er afsat til sunset cruise på Chobe River. Her kan I se elefanter flokkes langs flodbredden for at drikke og flodheste, der trækker op på land for at græsse. Mens I stille sejler ned ad floden med en aftendrink i hånden, får solnedgangen den afrikanske himmel til at eksplodere i et væld af røde farver.

Dag 12 : Afgang mod Hwange Nationalpark, Zimbabwe

I dag går turen mod Hwange Nationalpark, hvor I skal overnatte de næste tre nætter. Denne eftermiddag kan I, hvis der er tid, deltage i frivillige safariture (ikke inkluderet i programmet). De næste to dage har I masser af tid til, via safaries, at opleve det vilde dyreliv. Parken er hjem for en stor koncentration af elefanter, bøfler, zebraer og giraffer - og man kan være heldig at se gemsbok, brun hyæne og den afrikanske vilde hund.

I vil også i løbet af de næste to dage besøge The Painted Dogs Conservation Centre og blive vidne til, hvilket arbejde der bliver gjort for at beskytte de truede arter.

Dag 13 : Hwange Nationalpark

Oplevelser i Hwange Nationalpark

Dag 14 : Hwang Nationalpark

Oplevelser i Hwange Nationalpark

Dag 15 : Afrejse fra Victoria Falls

Efter morgenmaden i dag vil I bliver kørt til lufthavnen i Victoria Falls. En oplevelsesrig rundrejse er slut, men det er selvfølgelig muligt at forlænge med et par dage i Victoria Falls. Både i Zambia og Zimbabwe er der aktiviteter nok til flere oplevelsesrige dage. På den øvre del af Zambezi River er der river cruise og kanoture, mens man på den nedre del af floden kan prøve kræfter med måske verdens bedste og vildeste white water rafting. Hvis man ikke er en hund efter vand, har man også mulighed for at se det hele lidt fra oven. En af de mest populære aktiviteter i Victoria Falls er en 13 minutters helikoptertur, også kaldet "Flight of Angel". Og så er der selvfølgelig det verdensberømte bungy jump fra Zambezi Bridge på 111 meter!

Bestil rejsen.

Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 24.006,00 pr. person

Varighed: 15 dage / 14 nætter

Inkluderet

* Transfer til og fra lufthavn
* Rundrejse i specialdesignet 4x4
* Overnatning på turistklasse hoteller/lodges/camps
* Safariaktiviteter som nævnt
* Engelsktalende guide og kok
* Parkskatter
* 14 x morgenmad, 8 x frokost og 11 x middag

Rundrejsen kører med min. 4 og maks. 12 personer, dog min. 6 personer med tysktalende guide.

Bemærk at prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Tillæg for enkeltværelse kr. 7.425,- pr.person.

Ikke Inkluderet

* Flybilletter
* Parkskatter og enkelte udflugter EUR 320 pr. person (betales i dkr sammen med rejsen)
* Evt. enkeltværelsestillæg kr. 7.425,- pr.person.
* Evt. tillæg for tysktalende guide kr. 565,- pr. person.
* Visum
* Drikkepenge
* Øvrige udflugter

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

10438 280319 JS

Andre rejseforslag

Intimate Botswana & Zimbabwe

Oplev Botswana & Zimbabwes højdepunkter på denne rundrejse - et overflødighedshorn af kultur- og nat…

Lækre lodges og safari i Zimbabwe

Oplev det fantastiske Zimbabwe på lodges og camps, hvorfra man er tæt på det imponerende dyreliv.

Zimbabwes nationalparker

Rejs til Zimbabwe og oplev Victoria Falls, Hwange National Park og Matusadona National Park på helt…