Loading…

Det Bedste Af Botswana & Zimbabwe

Lad Afrika vise sin absolutte skønhed frem på denne rejse til Botswana og Zimbabwe! Bliv væltet bagover af det mægtige Victoria Falls og se glade elefanter bade i floden i Chobe Nationalpark - og meget, meget mere!

Fantastisk natur- og safari rundrejse med engelsktalende guide. I besøger bl.a. det imponerende Okavango Delta, Moremi Game Reserve, Chobe Nationalpark, Hwange Nationalpark og de mægtige Victoria Falls i Zimbabwe. Få enestående og uforglemmelige dyre- og naturoplevelser med hjem i bagagen!


Afrejser i 2022
11.-25. august, 17.-31. august*, 20. august - 3. september, 27.august - 10. september*, 30. august - 13. september, 2. - 16. september*, 14. - 28. september, 25. september - 9. oktober*, 28. september - 12.oktober, 1.-15. oktober*, 9.-23. oktober*, 19. oktober - 2. november., 22. oktober - 5. november*, 26. oktober - 9. november*, 3.-17. november, 6.-20. november*, 17. november - 1. december, 19. december - 2. januar.

Afrejser i 2023
14.-28. januar, 7.-21. februar, 3.-17. marts, 31. marts-14. april*, 7.-21. april*, 14.-28. april*, 4.-18. maj, 19. maj-2. juni*, 3.-17. juni, 9.-23. juni*, 23. juni-7. juli*, 30. juni-14. juli, 8.-22.j uli, 15.-29. juli, 21. juli-4. august, 29. juli-12. august*, 11.-25. august, 18. august-1. september*, 21. august - 4. september, 26. august - 9. september*, 2. - 16. september*, 14 .-28. september, 25. september-9. oktober*, 28. september-12. oktober, 1.-15. oktober*, 7.-21. oktober*, 19. oktober-2. november., 22. oktober-5. november*, 27. oktober-10. november, 2.-16. november, 5.-19. november*, 17. november-1. december, 19. december-2. januar.

* = tysktalende guide.

Afrejse fra Danmark dagen før og hjemkomst dagen efter ovenstående datoer.

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Lufthavn - Maun
2 Maun - Okavango Delta
3 På vandet i Okavango Deltaet
4 Okavango Delta - Moremi
5 Safari i Greater Moremi
6 Safari i Greater Moremi Game Reserve
7 Moremi Game Reserve - Makgadikgadi Pans - Nata
8 Nata - Chobe Nationalpark
9 Safari i Chobe Nationalpark og Sunset Cruise
10 Chobe Nationalpark - Hwange Nationalpark
11 Oplevelser i Hwange Nationalpark
12 Oplevelser i Hwange Nationalpark
13 Hwange Nationalpark - Victoria Falls
14 Fridag i Victoria Falls
15 Victoria Falls - lufthavn

Dag 1 : Lufthavn - Maun

I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres lodge i Maun. Resten af dagen er på egen hånd til at vælge en af de mange aktiviteter som jeres lodge tilbyder.

Dag 2 : Maun - Okavango Delta

I bliver kørt fra jeres lodge i Maun til jeres camp i Okavango Deltaet over et smukt landskab, som I kan læne jer tilbage og nyde på turen.

Dag 3 : På vandet i Okavango Deltaet

I dag skal I i stammebåde udforske de mange vandveje gennem tæt vegetation og forhåbentlig opdage en variation af fugle- og dyreliv. I vil have mulighed for at opleve den prægtige flodhest helt tæt på. Derudover vil I stoppe ved en afsides ø og få en halvanden times guidet gåtur i håbet om, at I vil spotte elefanter, vandbukke og andre dyr, som lever i dette vandrige paradis.

Senere på dagen har I mulighed for at vælge en aktivitet som jeres lodge tilbyder.

Dag 4 : Okavango Delta - Moremi

I kører sydpå til det kæmpestore Moremi område, hvor I vil få mulighed for at spotte en masse spændende dyr på en safari - så sørg for at have kiggerten med!

Dag 5 : Safari i Greater Moremi

I jeres 4x4 jeep tager I på safari hele dagen i dag - I kommer på safari både morgen, eftermiddag og aften (efter aftensmad), for at opdage de dyr der kommer frem og er aktive på alle tider af døgnet.

Dag 6 : Safari i Greater Moremi Game Reserve

I dag tager I til et reservat som er kendt som et af de smukkeste og mest forskelligartede i Afrika, hvor der er en stor koncentration af vilde dyr. Hele dagen bliver brugt i dette reservat, så gør jer klar på at se en helt masse fascinerende dyr!

Dag 7 : Moremi Game Reserve - Makgadikgadi Pans - Nata

I dag kører i videre til Nata, og på vejen vil I komme forbi et kæmpestort saltlandskab fra en ældgammel sø - dette er i sandhed et spændende område!

Dag 8 : Nata - Chobe Nationalpark

Tidlig morgen besøger I Nata Bird Sanctuary, hvorfra I har udsigt til Sowa Pan - en del af Greater Makgadikgadi Pans. Efter morgenmaden fortsætter i Nordpå til Kasane - porten til Chobe Nationalpark. Nationalparken er den anden største i Botswana og er kendt for stor diversitet. Eftermiddagen er fri til at slappe af ved poolen.

Dag 9 : Safari i Chobe Nationalpark og Sunset Cruise

Gør jer klar til at opleve Botswanas fantastiske dyr! Starten af I dag står nemlig på safari i Chobe's grønne og frodige nationalpark, der er fyldt med søer, hvor elefanter gladeligt bader og giraffer drikker vand med deres spredte forben - det er et sjovt syn!

Eftermiddagen er afsat til sunset cruise på Chobe River. Her kan I se zebraer flokkes langs flodbredden for at drikke og flodheste, der trækker op på land for at græsse. Mens I stille sejler ned ad floden med en aftendrink i hånden, får solnedgangen den afrikanske himmel til at eksplodere i et væld af røde farver.

Dag 10 : Chobe Nationalpark - Hwange Nationalpark

I dag går turen mod Hwange Nationalpark, hvor I skal overnatte de næste tre nætter. Denne eftermiddag kan I, hvis der er tid, deltage i frivillige safariture (ikke inkluderet i programmet). De næste to dage har I masser af tid til, på safari, at opleve det vilde dyreliv. Parken er hjem for en stor koncentration af elefanter, bøfler, zebraer og giraffer - og man kan være heldig at se en brun hyæne og den afrikanske vilde hund. I vil også i løbet af de næste to dage besøge The Painted Dogs Conservation Centre og være vidne til, hvilket arbejde der bliver gjort for at beskytte de truede arter.

Dag 11 : Oplevelser i Hwange Nationalpark

Aktiviteter i Hwange Nationalpark

Dag 12 : Oplevelser i Hwange Nationalpark

Aktiviteter i Hwange Nationalpark

Dag 13 : Hwange Nationalpark - Victoria Falls

I bliver kørt til Victoria Falls hvor der er en helt masse aktiviteter man kan foretage sig, både I og omkring vandfaldene.

Dag 14 : Fridag i Victoria Falls

Dagen er på egen hånd i Victoria Falls. I dag har I tid til at udforske Victoria Falls og byen med alle dets unikke tilbud - lige fra adventure aktiviteter til kulturelle oplevelser.

Dag 15 : Victoria Falls - lufthavn

Efter morgenmaden i dag vil I bliver kørt til lufthavnen i Victoria Falls. En oplevelsesrig rundrejse er slut, men det er selvfølgelig muligt at forlænge med et par dage i Victoria Falls. Både i Zambia og Zimbabwe er der aktiviteter nok til flere oplevelsesrige dage. På den øvre del af Zambezi River er der river cruise og kanoture, mens man på den nedre del af floden kan prøve kræfter med måske verdens bedste og vildeste white water rafting. Hvis man ikke er en hund efter vand, har man også mulighed for at se det hele lidt fra oven. En af de mest populære aktiviteter i Victoria Falls er en 13 minutters helikoptertur, også kaldet "Flight of Angel". Og så er der selvfølgelig det verdensberømte bungy jump fra Zambezi Bridge på 111 meter!


Priser og varighed

Priser fra: : 27.682,00 kr. pr. person

Varighed: 15 dage / 14 nætter

Inkluderet

* Transfer til og fra lufthavn
* Rundrejse i specialdesignet 4x4
* Overnatning på turistklasse hoteller/lodges/camps
* Safariaktiviteter som nævnt
* Engelsktalende guide og kok
* Parkskatter
* 14 x morgenmad, 8 x frokost og 11 x aftensmad

Rundrejsen kører med min. 4 og maks. 12 personer, dog min. 6 personer med tysktalende guide.

Bemærk at prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Tillæg for enkeltværelse kr. 7.425,- pr.person.

Ikke Inkluderet

* Flybilletter
* Parkskatter og enkelte udflugter EUR 355 pr. person (betales i dkr sammen med rejsen)
* Evt. enkeltværelsestillæg kr. 7.425,- pr.person.
* Evt. tillæg for tysktalende guide EUR 75 pr. person.
* Visum
* Drikkepenge
* Øvrige udflugter

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

10438 040822 JS

Andre rejseforslag

Autentisk Botswana Safari

Den bedste måde at opleve Botswana og dets dyreliv på, er ved at komme helt tæt på. Og det gør man b…

Autentisk lodge- & campingsafari i Botswana

Autentisk lodge- og campingsafari i nogle af de mest interessante nationalparker i Botswana. I oplev…

Botswanas nordlige højdepunkter

En klassisk rundrejse, hvor I oplever Botswanas nordlige højdepunkter og det smukke Victoria Falls I…