Loading…

Den Klassiske Peru Rundrejse

Er det første gang, du skal til Peru? Så er dette rejsen! Oplev Machu Picchu, Cuzco, Titicacasøens dybblå vand, Colca Canyon - verdens dybeste kløft, Nazcalinjerne samt udflugt til Ballestas øerne.
Dette rejseforslag er en af vores mest populære rundrejser i Peru. Rejsen indeholder de største seværdigheder for den, der besøger landet for første gang. Vi kan selvfølgelig sammensætte rejsen præcist, som I ønsker det.

Den traditionelle 17 dages tur vil jer en oplevelse af at følge i Inkaernes og de mange andre civilisationers fodspor. Man vil forundres over deres bygningsværker men samtidig møde den lokale befolkning og se, hvordan deres kultur og farverige klædedragter er et udtryk for forgangne tider kombineret med de moderne. Der står smuk og betagende natur, ruiner, dyreliv og skønne oplevelser på menuen. Og så har Peru en skøn gastronomi, man bestemt ikke må gå glip af at opleve.

Dag 1: Ankomst Lima og transfer til jeres hotel
Dag 2: Lima: halvdagsbyrundtur
Dag 3: Transport til Paracas
Dag 4: Udflugt til Ballestas øerne, transport til Nazca
Dag 5: Overflyvning af Nazca-linjerne, transport til Arequipa
Dag 6: Arequipa: dagen er til fri disposition
Dag 7: Heldagstur m/frokost og overnatning i Colca Canyon
Dag 8: Udflugt Colca Canyon, transport til Puno
Dag 9: Puno: udflugt på Titicaca-søen m/frokost
Dag 10: Transport til Cuzco m/ 3 ceremonielle besøg & frokost
Dag 11: Cuzco: halvdagsbyrundtur
Dag 12: Transport til Aquas Calientes ved foden af Machu Picchu
Dag 13: Udflugt til Machu Picchu. Transport til Cuzco
Dag 14: Transfer og fly til Puerto Maldonado, Amazonas junglen
Dag 15-16: Jungle ophold m/udflugter og helpension
Dag 17: Transfer til Puerto Maldonado lufthavn og fly til Lima

Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Lima
2 Halvdags byrundtur
3 Transport til Paracas
4 Udflugt til Islas Ballestas og videre til Nasca
5 Nazca Linjerne - transport til Arequipa
6 Arequipa
7 Heldagstur m/frokost og overnatning i Colca Canyon
9 Puno: udflugt på Titicaca-søen m/frokost
10 Transport til Cuzco m/ 3 ceremonielle besøg & frokost
11 Halvdags byrundtur i Cuzco
12 Transport til Aquas Calientes ved foden af Machu Picchu
13 Udflugt til Machu Picchu. Transport til Cuzco
14 Transfer og fly til Puerto Maldonado, Amazonas junglen

Dag 1 : Ankomst til Lima

Ved ankomsten til Lima bliver I modtaget i lufthavnen og kørt til jeres hotel, hvor I har to overnatninger.

Dag 2 : Halvdags byrundtur

Idag venter en halvdags byrundtur med besøg i byens koloniale og moderne distrikter. Efter jordskælvet i 1746 blev byen genopbygget, og byens brede gader store pladser og gamle huse med smukke udskårne balkoner, som er typisk for denne periode.

Dag 3 : Transport til Paracas

I bliver hentet på hotellet og kørt til busstationen, hvorfra I tager bussen til Paracas.

Dag 4 : Udflugt til Islas Ballestas og videre til Nasca

Dagen begynder med en udflugt til Islas Ballestas (Fattigmands Galapagos).

Herefter tager I den offentlig bus fra Paracas til Nasca. I begge ender er der transport mellem hotel og busstation. Velankommet til Nasca er eftermiddagen til rådighed.

Dag 5 : Nazca Linjerne - transport til Arequipa

Nazcalinierne opleves bedst fra luften. Så idag venter en fascinerende flyvetur over de verdensberømte linier. Disse enorme linier og figurer blev lavet i ørkenens hårde overflade af Nazcakulturen ca. år 250-300 E.Kr. og har været genstand for utrolig megen forskning. Enkelte figurers dimensioner er mellem 150-300 meter lange.

Senere på dagen tager I bussen til Arequipa, hvor I modtages og køres til jeres hotel.

Dag 6 : Arequipa

Dagen er til rådighed til at udforske Arequipa.

Dag 7 : Heldagstur m/frokost og overnatning i Colca Canyon

Efter morgenmaden bliver I hentet på jeres hotel i Arequipa, hvorfra turen starter mod den fantastiske Colca Canyon. - verdens dybeste kløft. Floden, der løber gennem kløften, falder fra 3500 m til 2200 m og vejen på begge sider af kløften går i en højde af 4000 m til 6288 m. på sit højeste sted. Første stop på vejen er ved Mirador del Vulcanos, hvor man får et glimt af den pragtfulde flora og fauna, der er så typisk for denne region af Andesbjergene.

Der overnattes på Casa Andina Colca, der er en klynge af små, rustikke hytter beliggende i udkanten af Chivay.

På andendagen står man tidligt op for at opleve Cruz del Condor. Her får man den bedste udsigt over dalen der er verdens dybeste. Tidligt om morgenen eller sidst på dagen er det ofte muligt at se kondorer lette fra deres reder. Dette er et magisk syn på et magisk sted.

Senere på dagen tager I bussen til Puno, hvor I bilver hentet og kørt til jeres hotel.

Dag 9 : Puno: udflugt på Titicaca-søen m/frokost

I bliver hentet på hotellet i Puno og kørt til havnen, hvorfra der sejles mod Taquile. Øerne Taquile og Amatani, to klippeøer i den nordlige ende af søen, byder gerne turister velkommen til et kig på deres specielle kultur. Øerne er smukke med terrasserede marker og stenhuse.

Undervejs passeres de flydende Uros-øer, der rummer en hel landsby bygget på sivøer. Her gøres der et kort stop. Indianerne på øen lever et traditionel liv med rødder tilbage til de gamle civilisationer, der har befolket Titicacasøen. Uros indianerne på de flydende øer efterhånden har blandet sig familiemæssigt med Aymara indianerne, så der ingen fuldblods Uros indianere eksisterer længere. Men de praktiserer stadig de gamle traditioner for fiskeri, fuglefangst og måden at bo på søens planter. Sivene, der gror i store mængder langs søens bred, bliver brugt til deres både, huse og øer. Indianerne begyndte at bo på denne måde for over 500 år siden, da Uros indianerne ønskede at isolere sig selv fra Colla og Inka indianerne.

Dag 10 : Transport til Cuzco m/ 3 ceremonielle besøg & frokost

Afhentning på hotellet, hvorfra I køres til busstationen.

Dagens tur går med bus til Cuzco. Man følger sporene langs den samme rute som toget normalt tager og kan dermed nyde den samme fantastiske udsigt hen over andeshøjsletten.

Der gøres 3 interessante stop på vejen:

Først ruinerne ved Pukara. Det er det vigtigste og ældste cermonielle sted på denne side af Tihuanaco. Ruinerne er karakteriseret af en række platforme med trapper og en del vidnesbyrd om en præ-inkacivilisation, der ser ud til at gå helt tilbage til oprindelsen af andeskulturen i højlandet.

Det næste stop er ved Raqchi, som er et tempel for guden Wiracocha beliggende 121 km fra Cuzco. Dette inkatempel er monumentalt med dets 100 meter i længden, 26 meter i bredden og 14 meter i højden.

Sidste stop på turen er ved kirken i Andahuaylillas, som man også kalder andesbjergenes sixtinske kapel bl.a. grundet dens imponerende frescoer. Kirken er et typisk eksempel på den mestizo-barok arkitektur man praktiserede i det 17. århundrede.

På bus stationen i Cuzco modtages I af chaufføren, som sørger for transport til hotellet.

Dag 11 : Halvdags byrundtur i Cuzco

Halvdagsbyrundtur med besøg ved de vigtigste seværdigheder, med bl.a. katedralen, der siges at være bygget oven på en gammel inkahelligdom. Kirken, der er opført i 1700 tallet, rummer træskærerarbejder, malerier og anden religiøs kunst. Turen inkluderer også besøg ved nogle af ruinerne tæt ved Cusco - Sacsayhuaman, Tambomachay, Kenko og Puca Pucara.

Dag 12 : Transport til Aquas Calientes ved foden af Machu Picchu

Fra morgenstunden fløjtes der afgang fra togstationen i Cuzco og efter langsomt kravler toget op af bjergsiden fra Cuzco og det fortsætter til Ollantaytambo, hvorfra det slanger sig ad en smuk rute langs floden Urubamba. Efter 4 timer ankommer toget til stationen i Aguas Calientes, hvor I tilbringer en enkelt nat.

Dag 13 : Udflugt til Machu Picchu. Transport til Cuzco

Aquas Calientes tager I bussen op af bjerget - langs de snoede vejsving - til Machu Picchu ruinerne. I kan nu udforske Machi Picchu i ro og mag. Busserne kører retur til Aquas Calientes hele dagen frem til lukketid.

Senere på dagen tager I toget retur til Cuzco, hvor I har endnu en overnatning.

Dag 14 : Transfer og fly til Puerto Maldonado, Amazonas junglen

Der er transport til lufthavnen, hvorfra I flyver ind i Amazon junglen.

Eco Amazonia Lodge ligger 35 km, eller godt 1½ time med båd nede ad Madre de Dios floden fra Puerto Maldonado. Dette komfortable lodge er det af de bedste i denne del af junglen, med 40 rustikke hytter, der alle har eget badeværelse og opholdsområde med hængekøje. Forskellige stier, af varierende længde, udgår fra lodget, og blandt disse en 3 timers tur til en observationsplatform i trætoppene. Et andet af de store oplevelser i området er Qocha Perdida lagunen, og turne op ad de små bifloder i både.

Abeøen

Ved ankomsten til Puerto Maldonado, bliver I modtaget i lufthavnen. Turen går til centrum af byen, hvor I kort besigtiger byen. Derefter venter 1½ times sejlad ned ad floden til lodgen. På turen vil der være mulighed for at se kaimaner, skildpadder, hejre og andre af junglens dyr langs flodens bredder. Om eftermiddagen vil en af de specialiserede guide lede en tur til Abeøen, der ligger 5 min fra lodgen.Som navnet antyder, er turens højdepunkt de mange aber.

Apu Victor søen

Næste morgen bliver I vækket til en koncert af smukke fuglestemmer. Efter morgenmaden begiver I jer på en gåtur ind igennem Amazonas dybe regnskov af en sti, der er ryddet til formålet. Hvor det er nødvendigt, er der slået bro over vandløbene. Turen går bl.a. forbi kaimanernes grotte, og efter et stop hér fortsætter I til den majestætiske sø Apu Victor. Det er også tæt på søen, man finder Amazons Udkigstårnet, hvorfra man kan nyde panoramaudsigten over søen samt et tifold af fugle, såsom papegøjer, araer, tukaner, sigøjnerfugle og hejre sammen med andre dyr som kaimaner og skildpadder. Hvis I er heldige får I måske også et glimt af den gigantiske odder, der er en sjælden gæst for de fleste besøgende. Eftermiddagen byder på en kanotur ned ad floden, hvor I besøger en lokal familie.

Den sidste dag begiver I jer atter op ad floden Madre de Dios for at tage på jungletur til Gamitana floden/Briolo. Der bliver også mulighed for at fiske eller svømme i floden.

Dag 17 : Transfer til Puerto Maldonado lufthavn og fly til Lima

Der er transport til lufthavnen for afrejse.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 17.832,00 pr. person

Varighed: 17 dage / 16 nætter

Inkluderet

* Alle transfers til og fra lufthavne i Peru
* Al landtransport mellem byerne
* Alle ovennævnte ture m/engelsktalende guider
* 13 nætter på 3* hoteller m/morgenmad
* 3 nætter på lodge i junglen m/helpension og udflugter
* 4 x frokost (dag 7, 9, 10 + 14)
* Entré (dag 10 + 13)

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.


10693 151119 TGP

Andre rejseforslag

Inka Eventyr i Peru

Oplev alle de store seværdigheder i Peru krydret med et spændende og udfordrende fire dages trek på…

Peru & Galapagos

Oplev Peru og Galapagos på én og samme rejse! Se det magiske Machu Picchu, tag på tur i den UNESCO-b…

Perus højdepunkter

Oplev alle Perus højdepunkter på denne 14 dages rundrejse; Colca Canyon, Titicacasøen, Cuzco og Mach…

Trustpilot