Loading…

Den Klassiske Mexico Rundrejse

Højdepunkterne fra pulserende Mexico City gennem frodige Chiapas til Yucatáns strande!

Den Klassiske Mexico Rundrejse har det hele: Formidabel natur, spændende Maya-og Aztekerkultur, kridhvide sandstrande, pulserende storbyer og hyggelige landsbyer. Derudover byder Mexico som altid på god mad og en meget venlig befolkning. På denne rejse starter man i hovedstaden Mexico City beliggende midt i Aztekernes gamle domæne. Derefter går turen sydover gennem Chiapas' smukke natur, til skønne San Cristobal de Las Casas. I fortsætter herefter til Palenque hvor I har mulighed for at se den imponerende maya ruin midt i junglen, med tilhørende brøl fra aberne i træerne.

 

Med bus går turen til Yucatan halvøen hvor første stop er den hyggelige by Campeche. Efter et par nætter rejser I videre til halvøens største by; Merida. På vejen mod Valladolid, gør I stop ved et af de syv verdens vidundere; Chichen Itza! I både Merida og Valladolid er der desuden rig mulighed for at svømme i de klare, underjordiske cenoter. I slutter rejsen af med ren afslapning på Isla Holbox og dens kridhvide sandstrande, inden I med en enkelt nat i Cancun, er klar til at flyve hjemad. Måske. Man bliver vel aldrig helt klar til at flyve hjem fra Mexico?

'Den Klassiske Mexico Rundrejse' er ideel hele året da de valgte stranddestinationer, ikke bliver påvirket af havtang i de danske sommermåneder, som de gør på den østlige side af yucatan halvøen.

Dag 1 : Ankomst til Mexico City

Ved ankomsten til Mexico City bliver I hentet i lufthavnen af en lokal guide og kørt til jeres hotel. I har to overnatninger på et meget velbeliggende hotel ved den centrale Zocalo i Mexico City. Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 2 : Mexico City: Byrundtur

Dagen i dag byder på en halvdags guidet rundtur i det historiske centrum. I besøger Zocalo, det enorme hovedtorv med de af smukke, koloniale bygninger. Man kommer også forbi nationalmuseet med de berømte murmalerier af Diego Rivera, katedralen, de tre kulturers torv mm. Turen går også gennem Chapultepec parken og beboelsesområdet Las Lomas.

Dag 3 : Mexico City: Fridag

I har dagen til fri disposition i Mexico City.

Dag 4 : Mexico City -> San Cristobal de Las Casas

I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Tuxtla. Her bliver I modtaget i lufthavnen og kørt videre op ad bjerget til en af Mexicos smukkeste byer, San Cristobal de las Casas, hvor I har tre overnatninger.

Dag 5 : San Cristobal de Las Casas: Fridag

Dagen er til fri disposition til at nyde den charmerende by i sit eget tempo. Man kan for eksempel besøge danskeren Frans Bloms residens, Na'bolom, som betyder "Jaguarens Hus". Geologen og arkæologen Frans Blom ledte det berømte Carnegie instituts ekspeditioner i Chiapas' jungle og deltog i mange vigtige udgravninger af mayaruiner. Både Frans Blom og hans kone er nu døde, men Nabolom drives videre af en fond. Forskere og studerende fra hele verden kan bo i huset i en periode mod at arbejde for sagen

Dag 6 : San Cristobal de Las Casas: Fridag

Dagen er til fri disposition til at nyde San Cristobal de las Casas.

Dag 7 : San Cristobal de Las Casas -> Agua Azul -> Palenque

I dag afhentes man på hotellet i San Cristobal, hvorefter turen gå ned ad bjergets kurvede sving til man efter et par timer når til de smukke vandfald Agua Azul. På en god dag fremstår de i den utroligste turkise farve, og man kan bade i de afmærkede områder. Efter opholdet her går turen videre til Palenque og hotellet.

Dag 8 : Palenque: Fridag

I har dagen til fri disposition i Palenque. Vi anbefaler at I tager en tur til Palenque ruinerne, med en guidet udflugt på forhånd. Palenque blev bygget i den klassiske mayaperiode og rummer en guldgrube af historie i smukke omgivelser. De mange pyramider og templer fascinerer enhver besøgende og krydres samtidigt med brøleabernes skrig i træerne omkring.

Dag 9 : Palenque -> Campeche

I bliver hentet på hotellet fra morgenstunden og kørt til Campeche med en offentlig bus (dog af europæisk standard). I den anden ende er der transport til hotellet fra busstationen hvor I har resten af dagen til fri disposition.

Dag 10 : Campeche: Fridag

Dagen er fri til at udforske den smukke by ved kysten på egen hånd.

Dag 11 : Campeche -> Merida

Fra Campeche forsætter turen til Merida med offentlig bus som førnævnte og transport mellem hotel og busstation i begge ender. Vil man gerne se den store pyramide ved Uxmal, kan man her med fordel opgradere til privat transport med en guide for at gøre stoppet på vejen.

Dag 12 : Merida: Fridag

I har dagen til fri disposition til at nyde Merida. Her kan I prøve nogle af byens lækre restauranter eller få en rigtig lokal oplevelse ved at gå en tur i det kaotiske San Benito marked.

Dag 13 : Merida -> Chichén Itza -> Valladolid

Igen bliver I hentet på hotellet fra morgenstunden. På vej til ind i landet får I en guidet rundtur ved den verdensberømte pyramide Chichén Itza. Efter besøget kører I videre til den skønne og farverige by Valladolid.

Dag 14 : Valladolid: Fridag

I har dagen til fri disposition i Valladolid. Vi anbefaler at man tager sig tid til at se de smukke cenoter i området. Tag badetøjet med og snup en forfriskende dukkert i det klare vand.

Dag 15 : Valladolid: Fridag

I har dagen til fri disposition i Valladolid. Vi arrangerer gerne en dagstur nordpå til imponerende Rio Largartos, med dens pinke flamingoer og frie krokodiller.

Dag 16 : Valladolid -> Isla Holbox

I bliver hentet på hotellet og kørt videre til færgeterminalen i det nordøstlige Yucatan, hvor I sejler videre til den caribiske paradisø Isla Holbox. Her indlogeres I for de næste 4 nætter.

Dag 17 : Isla Holbox: Fridag

Dagen er til fri disposition til at nyde stranden og det flotte hav. Vi booker gerne udflugter som hvalhajs svømning til jer på forhånd.

Dag 18 : Isla Holbox: Fridag

Dagen er til fri disposition på Isla Holbox.

Dag 19 : Isla Holbox: Fridag

Dagen er til fri disposition på Isla Holbox.

Dag 20 : Isla Holbox -> Cancun

I starter dagen med at tage båden tilbage til fastlandet, hvor jeres transfer venter jer. Herfra kører I til Cancun hvor I har resten af dagen til at udforske byen eller smide jer ved stranden.

Dag 21 : Hjemrejse

I bliver hentet på hotellet og kørt til Cancuns lufthavn. Herfra flyver I hjem, eller videre ud i verden.


Priser og varighed

Priser fra: : 25.000,00 kr. pr. person

Varighed: 21 dage / 20 nætter

Inkluderet

* 20x overnatninger på 3* & 4* hoteller
* 20x morgenmad, 1x frokost
* 3x udflugter
* Alt lufthavnstransport
* Alt landtransport imellem destinationer, både i offentlige busser og i private biler.


Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* 1x Indenrigs fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

10439 04022022 CV

Andre rejseforslag

Det Centrale Mexico & Stillehavskysten

Rejs ud på en unik og kulturel gennemrejse fra Mexico City til det smukke mexicanske stillehav!

Mexicansk strandferie - i privat lejlighed

Perfekt til den uafhængige familie, der ønsker egen lejlighed og lejebil under hele opholdet!

Familieeventyr i Mexico

Tag familien med til Mexico! Denne klassiske Yucatan rundrejse er skræddersyet til børnefamilier og…