Loading…

Betagende Belize

Kombiner strand og jungle på en fantastisk rundrejse til fire af de smukkeste natur områder i Belize!

Rejs ud på en klassisk 14 dages rundrejse med stop i fire af de smukkeste områder i Belize. Rejsen starter ved verdens næststørste koralrev, der ligger i Det Caribiske Hav og slutter i den hyggelige strandby Placencia. Ind imellem strandopholdene oplever I smuk natur og Mayakultur ved San Ignacio og Punta Gorda.

 

Vi har taget udgangspunkt i en relativt åben rejse med transport og hoteller, hvor I har friheden til at nyde dagene i eget tempo, men rejsen kan selvfølgelig også tilsættes udflugter efter jeres ønske. Vi har på rejserne i Belize arrangeret transfers imellem destinationerne, så I kan læne jer tilbage og nyde turen.

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst Belize
2 San Pedro
3 San Pedro
4 Transport til San Ignacio / Cayo distriktet
5 San Ignacio
6 San Ignacio
7 Transport til Punta Gorda
8 Punta Gorda
9 Punta Gorda
10 Transport til Placencia
11 Placencia
12 Placencia
13 Placencia
14 Afgang fra Belize

Dag 1 : Ankomst Belize

Velkommen til Belize! I bliver hentet af en chauffør i lufthavnen, der kører jer til Belize City Water Taxi Station, hvorfra I sejler til San Pedro. Når I når frem til San Pedro, afhentes I og checker ind på en lille perle af et boutique strandhotel.

Dag 2 : San Pedro

Fridag ved havet. Hvis I har lyst til at udforske området, er der ofte cykler til rådighed på hotellet. Ellers kan der også arrangeres udflugter fra hotellet, hvor I bliver afhentet ved egen badebro. Udflugter på havet er helt oplagte, da verdens næststørste koralrev ligger i dette område.

Dag 3 : San Pedro

Nyd endnu en fridag ved de smukke strande. Bevæger i jer langs vandet ind mod San Pedro er der masser gode muligheder for at finde en god restaurant ned til vandet.

Dag 4 : Transport til San Ignacio / Cayo distriktet

I sejles først retur til Belize City, hvorfra der er transport til San Ignacio, hvor I skal bo på et dejligt natur lodge. Det er derfor oplagt, at tage på udflugter i området. Her er udflugter på hesteryg i bjergene, kanoture på floderne, udforskningen af huler og ikke mindst guidede ture til de nærtliggende maya-ruiner.

Dag 5 : San Ignacio

I dag kan I benytte jer af nogle af de muligheder jeres lodge tilbyder. For eksempel kan I benytte jer af tubing på floden, mountainbike, svømmetur i Macal floden, eller vandreruter. I kan også tilkøbe guidede udflugter til f.eks Mayapyramiderne i omegnen.

Dag 6 : San Ignacio

Sidste dag i San Ignacio. Dagen er til fri disposition, så der er tid til at få de sidste oplevelser med inden turen går videre.

Dag 7 : Transport til Punta Gorda

Rejsen fortsætter, når I kører mod Punta Gorda, der er en af de sydligste byer i Belize. Ved ankomsten til Punta Gorda checker I ind på jeres hotel og har ellers resten af dagen fri til at udforske byen.

Dag 8 : Punta Gorda

Der er mange spændende aktiviteter i området omkring Punta Gorda. Dagene er frie til at udforske det interessante Toledo distrikt. I kan for eksempel sejle i kano eller kajak på junglens floder, vandre til smukke vandfald igennem den tætte regnskov eller udforske grotter og gamle maya landsbyer.

Dag 9 : Punta Gorda

Endnu en fridag i Punta Gorda. Hvad med at tage ud at fiske, lære hvordan chokolade fremstilles eller observere nogle af skovens mange fugle. I kan også tage på snorkling tur og måske fange dagens frokost selv.

Dag 10 : Transport til Placencia

I dag flyver man med små Tropic air fly fra Punta Gorda til Placencia – en skøn stranddestination på Belizes sydkyst. Efter I er checket ind, er det oplagt at bruge resten af dagen på at nyde de lækre strande.

Dag 11 : Placencia

I kan vælge at nyde de næste dage på de skønne strande, men der er også masser muligheder for at tilkøbe spændende udflugter. For eksempel kan man snorkle med hvalhajer, der tiltrækkes til vandene fra april til juni – særligt ved fuldmåne. Hvalhajerne er fredelige, men nysgerrige, og kommer gerne tæt på både og snorklere for at undersøge, hvad der foregår.

Dag 12 : Placencia

Dagen er til fri disposition. Har I været på udflugt den forudgående dag, er det måske tid til at slappe af i dag. Ellers kan I for eksempel sejle op af den jungleomkransede Abe-flod, der er hjemsted for krokodiller, grønne leguaner, tukaner og flere abe-arter. I kan også vandre gennem junglen til afsidesliggende landsbyer. Eller hvad med at cykle halvøen rundt?

Dag 13 : Placencia

Rejsens sidste dag! Det er tid til at få de sidste oplevelser med hjem i rygsækken, og det er helt op til jer, hvad i helst vil opleve.

Dag 14 : Afgang fra Belize

I bliver hentet på hotellet og løjet til Belize City lufthavnen, hvorfra turen går tilbage til Danmark.


Priser og varighed

Priser fra: : 21.117,00 kr. pr. person

Varighed: 14 dage / 13 nætter

Inkluderet

* Al transport i kombination af delte og private minibusser, water taxi og små fly
* 13 overnatninger på 3* hoteller i skønne omgivelser - og havudsigt ved San Pedro og Placencia
* Bidrag til Rejsegarantifonden

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Internationale Fly
* Udflugter med guide er ikke inkluderet i rejsen - vi arrangerer dog gerne disse efter jeres ønske

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

12801 071122 PTP

Andre rejseforslag

Den Klassiske Mexico Rundrejse

På denne klassiske tre ugers rundrejse vises det bedste af Mexico frem - turen går fra Mexico City g…

Den Klassiske Guatemala Rejse

Det første møde med Guatemala? Oplev højdepunkterne og mere til på denne spændende 2-ugers rejse!

Det Autentiske Nicaragua

Oplev Nicaraguas smukke natur og kulturskatte på denne autentiske rundrejse!