FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

18 dage / 17 nætter | Priser fra: kr. 10.777,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

De charmerende sydstater, USA

Rejsen til de charmerende sydstater starter I Atlanta, der byder på mange attraktioner. Her har I 2 overnatninger, så I har tid til at opleve både historien og seværdighederne. Herefter går turen til Chattanooga velkendt for dets Choo Choo tog. I suser videre til Nashville, hvor I har 2 overnatninger, så I kan nå at se både Grand Ole Opry, countrymusikkens Hall of Fame & Museum og andre af byens seværdigheder. Derefter fortsætter I til Memphis, hvor I støder på både blues og rock & roll musik. Her finder I også Elvis Presleys hjem Graceland. Næste stop på ruten er Natchez, der er kendt for sine palæer fra før borgerkrigen. I kører længere mod syd, nærmere bestemt New Orleans. Her har I 2 overnatninger, så I har tid til at nyde den hyggelige by. I Pensacola, der er næste stop, bliver I mødt af de smukkeste hvide sandstrande. I St. Augustine har I 2 nætter, hvorefter I når til Savannah. Her ser I den smukke Savannah flod og har mulighed for at opleve "det lave land". Charleston er sidste stop, inden I kører mod Atlanta igen. En by, der byder på masser af histore, smukke haver og strålende arkitektur.


Dag 1: Ankomst til Atlanta
Dag 2: Atlanta
Dag 3: Atlanta – Chattanooga
Dag 4: Chattanooga – Nashville
Dag 5: Nashville
Dag 6: Nashville – Memphis
Dag 7: Memphis
Dag 8: Memphis – Natchez
Dag 9: Natchez – New Orleans
Dag 10: New Orleans
Dag 11: New Orleans – Pensacola
Dag 12: Pensacola – St. Augustine
Dag 13: St. Augustine
Dag 14: St. Augustine – Savannah
Dag 15: Savannah – Charleston
Dag 16: Charleston
Dag 17: Charleston – Atlanta
Dag 18: Afrejse fra Atlanta

Se det samlede program under Rejseplan

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@hannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 10.777,00 pr. person
Varighed:18 dage / 17 nætter
Inkluderet:* 17 overnatninger på primært 3-stjernede hoteller
* Billeje hele turen (Nissan Versa eller lignende)

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly
* Udflugter samt indgang til diverse attraktioner

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

13677 031117 ART

Dag 1: Amkomst til Atlanta

Velkommen til Atlanta!
Atlanta er ikke kun interessant på det historiske plan. Byen byder også på mange andre attraktioner. Besøg blandt andet Stone Mountain Park eller Coca Cola Museet, som viser alt, der har med den verdenskendte drik at gøre. CNN Centeret er også en populær attraktion, hvor I kan se en aktuel nyhedsudsendelse blive forberedt og sendt.

Dag 2: Atlanta

I dag kan I gøre, hvad I har lyst til. Dagen er til fri disponering. I kan blandt andet besøge verdens største akvarium, Georgia Aquarium, som ligger i Atlanta. I akvariet er der mere end 100.000 dyr heriblandt hvalhajer.
Atlanta er også byen, hvor præsten og borgerrettighedsforkæmperen Martin Luther King blev født, og hans barndomshjem ligger på Auburn Avenue i kvarteret Sweet Auburn, der er bevaret under navnet Martin Luther King, Jr. National Historic Site.

Dag 3: Atlanta - Chattanooga

Chattanooga's mest velkendte vartegn er det berømte Choo Choo tog. Her kan man se en vogn og en motor fra det orginale tog. Besøg også Rock City Gardens, som er en by af usædvanligt formede, men naturlige, sandstensformationer. I kan også nyde de smukke bjerge, som omgiver Chattanooga og udsigten fra Lookout Mountain.

Dag 4: Chattanooga - Nashville

I dag fortsætter I til Nashville - countrymusikkens hovedstad. Her kan I besøge det berømte Grand Ole Opry, spadsere langs Music Row med dets lydstudier og nyde byens arkitektur fra før krigen.

Dag 5: Nashville

Den amerikanske borgerkrig nåede også til Nashville og I kan i byen finde flere monumenter. Start for eksempel med et besøg på Tennessee State Museum, hvor en stor udstilling fortæller om byens rolle under borgerkrigen. I kan også besøge countrymusikkens Hall of Fame og Museum.

Dag 6: Nashville - Memphis

I dag forlader I countrymusikkens centrum og kører til Memphis, der er hjem for musikgenren Blues og fødebyen for Rock & Roll.

Dag 7: Memphis

I dag kan I besøge Graceland, Elvis Presleys hjem, og nyde endnu en afslappende dag i Memphis.

Dag 8: Memphis - Natchez

I dag oplever I en part af the Natchez Parkway - en vej med en gammel historie. Vejen blev oprindeligt brugt af de indfødte amerikanere, og senere af hvide opdagelsesrejsende, pelsjægere, soldater og handelsrejsende. Natchez er kendt for dets palæer, fra før borgerkrigen, bygget af rige bomuldsplantemænd. I kan besøge nogle af disse yndefulde hjem, opleve det genskabte Natchez, Under-the-Hill, som er farverige butikker, lounges og restauranter. En anden mulighed er at tage en nostalgisk tur i en hestevogn.

Dag 9: Natchez - New Orleans

I dag kører I igennem hjertet af Cajun Country. I skal forvente først at ankomme til New Orleans sent på eftermiddagen, hvorefter I har to dage til at nyde byen.

Dag 10: New Orleans

Hele dagen er sat af til, at I kan udforske New Orleans.

Dag 11: New Orleans - Pensacola

I kører langs Golfkysten og når til Mississippi, hvor Biloxis casinoer, næsten sikkert, vil friste jer til at gøre et stop. I krydser Alabama og kort tid efter, når I til Pensacola, der er kendt for dets smukke hvide sandstrande.

Dag 12: Pensacola - St.Augustine

I ankommer til St. Augustine tidligt på eftermiddagen. St. Augustine blev grundlagt i 1865 og tjente i 200 år som kolonihovedstad for Floridas spanske territorium. I kan besøge det gamle spanske fort Castillo de San Marcos. Old Town Trolley hop på/hop af ture er en god mulighed for at se alle hovedattraktionerne.

Dag 13: St.Augustine

I dag kan i for eksempel opleve Spanish Quarter Village, der er et stort udendørs historisk museum (over 6000 m2). I kan også kravle op ad de 219 trin til toppen af St. Augustine fyrtårn og museum, hvorfra der er en fantastisk udsigt udover hele byen og strandene.

Dag 14: St.Augustine - Savannah

I kan nemt være i Savannah før middag. Byen er i live med sydlig charme, beliggende på den mægtige Savannah flod og porten til det "lave land".

Dag 15: Savannah - Charleston-South Carolina

I dag har I mulighed for at udforske det lave lands kultur og traditioner beliggende mellem Savannah og Charleston. Her kan I opleve glimt af alligatorer og en uberørt kystlinje. Stop op for en spadseretur gennem Beauforts charmerende inter-kyst ø. I ankommer til Charleston sent på eftermiddagen.

Dag 17: Charleston-South Carolina

De første skud af Den Amerikanske Borgerkrig blev affyret i Charleston, en by som er kendt for dets fremragende arkitektur, og hvor livet bevæger sig langsomt frem. I vil være omringet af historie, storslåede huse og plantager fra det 18. århundrede, offentlige bygninger der har været i brug i århundreder og spetakulære haver.

Dag 18: Charleston-South Carolina - Atlanta

I kører tilbage mod Atlanta, hvor jeres mindeværdige rejse slutter.

Dag 19: Afrejse fra Atlanta

I kører til lufthavnen, hvor I afleverer bilen og flyver mod Danmark igen.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.