FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

12 dage / 11 nætter | Priser fra: kr. 12.796,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Cykelferie på Trinidad & Tobago, Trinidad og Tobago

Oplev Trinidad & Tobago fra cykelsadlen. Turene fører jer gennem tæt jungle til det grønne lavland, over bakker til smukke strande. Følg tidligere tiders handelsruter fra plantage tiden. Kom tæt på Trinidad & Tobagos utrolige natur og dyreliv.

Vi kan arrangere forskellige cykelpakker på hver af øerne eller kombinere en kortere cykelpakke med afslappende badeferie.

Dag 1: Ankomst Trinidad og transport til hotellet
Dag 2: I skyggen af kæmpe bambussen
Dag 3: Den nordlige jungle
Dag 4: Søen i Trinidads hjerte
Dag 5: Trinidad - Tobago
Dag 6-7: På mountain bike gennem Tobago
Dag 8: Kør-selv
Dag 9: Nordvestlige Tobago
Dag 10: På ny i cykelsadlen
Dag 11: Bucco Reef
Dag 12: Afrejse Tobago

Se detaljeret program under rejseplan


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 12.796,00 pr. person
Varighed:12 dage / 11 nætter
Inkluderet:* 4 nætter på Trinidad med halvpension
* 7 nætter på to forskellige guesthouses/hoteller på Tobago med morgenmad
* 6 guidede cykel udflugter inkl. cykelhjelm
* 1 dags billeje
* 1 udflugt til Bucco Reef
* Alle landtransfer på Trinidad & Tobago

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Fly
* Øvrige måltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

10572 210120 CS

Dag 1: Ankomst til Trinidad

Ved ankomst til Trinidad lufthavn, bliver I mødt af vores lokale repræsentant, som sørger for transport til jeres hotel. Hotellet er en del af et tidligere kloster i en naturpark, beliggende centralt på øen Trinidad. Her bor I de næste 4 nætter med halvpension.

Dag 2: I skyggen af kæmpe bambussen

Der varmes op på vej gennem Chaguaramas, et naturreservat nordvest på Trinidad. Der er god mulighed for at opleve aber i de store bambus grene, der buer ind over den asfalterede vej. Undervejs vil I opleve en fantastisk udsigt. Ca. 25 km. (60% asfaltvej, 40% jordvej). Højeste punkt ca. 600 m.

Dag 3: Den nordlige jungle

I dag følger i en smal sti gennem bjergene, som er dækket af den tætte regnskovs vegetation. Stedet er hjemsted for sommerfugle og eksotiske fugle. Der er indlagt stop ved Brasso Seco vandfaldet, hvor den naturlige pool for foden af vandfaldet indbyder til en dejlig dukkert. Ca. 18 km (20% asfaltvej, 70% jordvej, 10% sti). Højeste punkt ca. 600 m.

Dag 4: Søen i Trinidads hjerte

Dagens oplevelser finder sted mens I kører fra sti til sti gennem skov og gennem de rullende bakker omkring Arena Dam. Ca. 25 km. (25 % asfaltvej, 10% jordvej, 65 % stier). Højeste punkt ca. 100 m.

Dag 5: Med fly fra Trinidad til Tobago

Det er tid til at tage afsked med Trinidad, da I køres I lufthavnen. Herfra flyver I til Tobago, ca. 30 minutters flyvetur. Vores lokale agent møder jer i lufthavnen, og kører jer til hotellet ved Stone Haven stranden på den sydvestlige del af Tobago. Her overnatter I 4 nætter med morgenmad.

Dag 6: På mountain bike gennem Tobago

I dag er der en guidet cykeltur på ca. 5-6 timer. I vil opleve øens gamle plantager, mangroveskove, historiske ruiner og dejlige natur med udsigt til lækre strande.

Dag 7: På mountain bike gennem Tobago

I har endnu en guidet cykeltur, der tilpasses efter jeres interesser og ønsker.

Dag 8: Oplev Tobago med bil

I dag får benene lov at hvile sig lidt (hvis I vil!), da I er på egen hånd. Dog har I en bil til rådighed, så I kan opleve mere af skønne Tobago, som man godt kan køre rundt på en dag og få et bedre indblik i det afslappede ø-liv.

Dag 9: Det nordvestlige Tobago

I dag skifter I sydvestlige Tobago ud med nordøstlige Tobago, som I køres til. I indkvarteres 3 nætter med morgenmad på et charmerende hotel i udkanten af Speyside ikke langt fra stranden.

Dag 10: På ny i cykelsadlen

Der venter en udfordrende cykeldag i sadlen gennem Tobagos bakkede terræn til Starwood Bay.

Dag 11: Bucco Reef

I dag er tid til at lade benene hvile, da I sejler ud til Bucco Reef. Her er en fantastisk undervandsverden af fisk og koraller, som I kan observere fra båden med glasbund.

Dag 12: Afrejse Tobago

I køres til lufthavnen, hvor det er tid til at tage afsked med Trinidad & Tobago.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.