Loading…

Cykelferie på Reunion

La Reunion er en oplagt destination, hvis man ønsker aktiv ferie - og cyklen er det perfekte transportmiddel, hvis øen skal udforskes.
På denne tur oplever I La Reunions mest imponerende naturoplevelser. Lige fra de klippebetrukkede kyster og store frugtplantager til de tre cirques og vulkanen Piton de La Fournaise. Transportmidlet er cyklen, der giver jer muligheden for at bevæge jer frit og let igennem La Reunions landskab.

Vi sørger for, at jeres transport kommer fra hotel til hotel. Derfor skal I bare nyde at cykle langs øens kyster, gennem frugtplantager og små byer, udforske den imponerende Cirque de Salazie og tage den legendariske nedkørsel kaldet The Great Descent.

Dag 1: Ankomst til La Reunion
Dag 2: Første dag på cykel: Saint Dennis – Hellbourg
Dag 3: På cykel i Cirque de Salazie
Dag 4: Hellbourg – Sainte Rose: Udforsk Reunions østkyst
Dag 5: Sainte Rose – Grand Bois: Reunions vilde syd
Dag 6: Grand Bois – Saint Pierre – Saint Gilles
Dag 7: The Great Descent
Dag 8: Afgang fra La Reunion

Rejsen kan naturligvis også kombineres med andre pakker, udflugter eller jeres egne ønsker. Afslut for eksempel rejsen med nogle ekstra dage ved en af La Reunions skønne strande. Det er velfortjent efter en uges tid i sadlen.

Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til La Reunion
2 På cykel fra St. Dennis - Hellbourg
3 På cykel i Cirque de Salazie
4 Hellbourg – Sainte Rose: Udforsk Reunions østkyst
5 Sainte Rose – Grand Bois: Reunions vilde syd
6 Grand Bois – Saint Pierre – Saint Gilles

Dag 1 : Ankomst til La Reunion

I bliver taget imod i lufthavnen og kørt til jeres hotel i St. Dennis. Når I er checket ind på jeres hotel, har I resten af dagen fri til at udforske Reunions hovedstad.

Dag 2 : På cykel fra St. Dennis - Hellbourg

I dag får I jeres cykel, som den næste uges tid skal fragte jer gennem Reunion smukke landskab. Fra St. Dennis cykler i mod Hellbourg. På vejen kører I gennem St. Andre og en af øens grønneste dale.

Dag 3 : På cykel i Cirque de Salazie

I har hele dagen til at tage på opdagelse I Salazie på cyklen. Vi foreslår, at I udnytter tiden og udforsker dalen. Cykel for eksempel til Grand Ilet og Col des Boeufs - passagen til Cirque de Mafate. Efter en lang dags strabadseren på cyklen overnatter I igen i Hellbourg på et hyggeligt B&B.

Dag 4 : Hellbourg – Sainte Rose: Udforsk Reunions østkyst

Fra Hellbourg går turen I dag mod østkysten. På vejen cykler I forbi floder, der hist og her har afleveret naturlige pools. Tag for eksempel en pause ved La Paix, Bethleem og nyd den smukke natur. I overnatter i den lille by Sainte Rose.

Dag 5 : Sainte Rose – Grand Bois: Reunions vilde syd

I dag tager i cykelturen ad det, der på Reunion referes til som Garden Route. Øens historiske vulkanske aktiviteter viser sig i de lavastier, der er blevet dannet under udbrud. På vejen cykler I af små veje og igennem de hyggelige landsbyer, der er typiske for Reunion.

Dag 6 : Grand Bois – Saint Pierre – Saint Gilles

Fra formiddagen cykler I over Saint Pierre, der byder på smuk udsigt til havet og hvide sandstrande. Derefter følger i vestkysten, passerer gennem Saint Leu og ender dagen i Saint Gilles. Byen er kendt for sine strande, så her er god mulighed for at tage en slapper ved vandet efter dagens cykeltur.

Dag 7 : The Great Descent

I dag skal I på ”The Great Descent”. I bliver kørt til Maido Peak i cirka 1500 meters højde og herfra starter I nedkørslen sammen med en mountain bike-guide. Guiden fører jer gennem La Reunions landskab til vestkysten og strandene ved St. Gilles. På vejen cykler I igennem skoven og sukkerrørsmarkerne. Udflugten er en fantastisk naturoplevelse og et must for enhver mountainbiker, der rejser til La Reunion.

Dag 8 : Afgang fra Reunion (eller forlængelse med nogle rolige dage ved vandet)

Dagen er fri indtil I bliver kørt til lufthavnen, hvorfra I tager afsked med Reunion. I kan naturligvis også forlænge turen og for eksempel tage nogle velfortjente, rolige dage ved havet.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 7.900,00 pr. person

Varighed: 8 dage / 7 nætter

Inkluderet

* 7 overnatninger med morgenmad
* 6 dage cykelleje
* Mountainbikeguide på "The Great Descent"
* Transport til og fra lufthavn
* Transport af bagage mellem hotellerne

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Fly
* Øvrige måltider samt drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12452 110620 CR

Andre rejseforslag

Bjerge og strande på La Reunion

La Reunion er en sand perle! Uberørt, ukendt - og dog så velkendt. Denne 10 dages rejse til øen, kom…

Oplev Reunion Og Mauritius

Udforsk den fascinerende bjergø La Reunion og nyd de hvide sandstrande på Mauritius. I får det bedst…

Jespers Reunion

Når turen ikke går til Sydamerika, så er Reunion et af Jesper yndlingsrejsemål. De grønne bjerge, de…