FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

8 dage / 7 nætter | Priser fra: kr. 8.500,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Cruise Seychellerne, Seychellerne

Få den ultimative oplevelse på Seychellerne. I bor ombord på en katamaran, Lagoon 380 eller 440, i otte dage, mens I sejler rundt og oplever de skønne øer og strande, der dukker op af havet og udgør Seychellerne. Der vil vente jer oplevelser på øerne, på de smukke strande samt over og under havoverfladen. Der er fokus på afslapning og skønne oplevelser på fornemmeste vis der venter jer ombord på dette cruise.

Dag 1: Mahé Island
I vil blive taget imod i lufthavnen og kørt til marinaen på Mahés østkyst, Victoria. Hovedstaden er kun en fem minutters køretur. I vil blive taget varmt imod ombord på Lagoon 380 eller 440, hvor I vil få en briefing af kaptajnen. Der sejles langs den nordøstlige kyst af Máhé til Beau Vallon med en smuk hvid sandstrand. Der spises frokost ombord. Der vil være tid til at nyde eftermiddagen på egen hånd med at snorkle, svømme eller hvad I har lyst til. Om aftenen er der middag ombord og der lægges for anker i bugten ved Luanay havn på Mahé.

Dag 2: Praslin Island
Efter morgenmaden sejles der til Praslin, den næststørste ø på Seychellerne. Undervejs passeres Cousin og Cousine øerne. Der lægges til ved Anse Lazio, en af de smukkeste strande i verden. Der spises frokost ombord og eftermiddagen er til at nyde på egen hånd. Om aftenen serveres der aftensmad og ankres op ved Anse Lazio.

Dag 3: Curieuse Island
Denne morgen er det tid til at sejle til Curieuse øen, en fascinerende naturreservat med kæmpe skildpadder. Der laves barbecue frokost på stranden og tid til at svømme i det krystalklare vand. Det er muligt at snorkle ved St. Pierre øen og udforske Seychellernes unikke koraller og fisk. Der sejles til kysten af Praslin og lægges for anker ved Anse bugten.

Dag 4: Praslin - Vallee de Mai
Efter morgenmaden er det tid til at besøge den legendariske Valle de Mai, hjemsted for den endemiske palmeart, Coco de Mer med de sjovt formede nødder. Dernæst sejles der til Anse La Farien med til frokost og snorkling. Der lægges for anker i La Dique havn.

Dag 5: La Dique
I dag er der udflugt til La Dique, en ø, hvor stilen og arkitekturen er speciel. På cykel og med medbragt frokost besøges de spektakulære steder på øen; Anse Coco, Grand Anse og L´Union. Om eftermiddagen returneres der til katamaranen.

Dag 6: Félicité & Coco Island
Der sejles til Felicite og Coco øerne, hvor det er muligt at snorkle og svømme med skildpadder. Det er et af de bedste snorkle steder på Seychellerne og vandet synes som et akvarium. Efter frokosten er det op til jer selv hvad resten af dagen skal byde på ved de to øer. Der ankres op ved Felicite bugten.

Dag 7: Aride Island
Der sejles til Eden øen, beliggende meget tæt på Mahé. Undervejs vil passere Aride øen. Undervejs fiskes der og spises frokost. Det vil være muligt at besøge Victoria om eftermiddagen. Der ankres op i havnen på Eden.

Dag 8: Mahé
I dag er det tid til at gå fra borde, tage afsked med mandskabet og ligge den uforglemmelige oplevelse bag jer.

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 8.500,00 pr. person
Varighed:8 dage / 7 nætter
Inkluderet:* Kaptajn
* Kok
* Helpension
* Aftenbriefing
* Rengøring
* Gas og benzin
* Vand
* Kajakker
* Snorkle udstyr og fiske udstyr

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Fly og inkluderbare skatter
* Transfers
* Drikkevarer og alkohol
* Landing fee ( ca. 50 Euro per person)

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

Dag 1 : Dream Yacht Seychelles, Mahé-Mahé 8 Dage/7 Nætter

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.