Loading…

Cruise Seychellerne

Oplev de skønne øer, der udgør Seychellerne ombord på en katamaran i selskab med andre ivrige rejsende. Der vil være udflugter og aktiviteter indlagt i programmet, men også tid til at være jer selv.
Få den ultimative oplevelse på Seychellerne. I bor ombord på en katamaran i otte dage, 4-kahytters til maks 10 personer eller 12-kahytters til maks 24 personer, mens I sejler rundt og oplever de skønne øer og strande, der dukker op af havet og udgør Seychellerne. Der vil vente jer oplevelser på øerne, på de smukke strande samt over og under havoverfladen. Der er fokus på afslapning og skønne oplevelser på fornemmeste vis ombord på dette cruise.

Dag 1: Mahé Island
Dag 2: Sainte Anne Marine Park - Cocos Island - La Digue
Dag 3: La Digue
Dag 4: La Digue - Cousin Island - Praslin
Dag 5: Grande Soeur - Curieuse Island eller Anse Petite Cour
Dag 6: Curieuse Island - Saint Pierre - Anse Volbert eller Anse Lazio
Dag 7: Praslin - Anse Volbert eller Anse Lazio
Dag 8: Mahé


Se det fulde program under rejseplan
Dag Beliggenhed Vis alle
1 Velkomst og sejlads mod Sainte Anne
2 Sainte Anne Marine Park - Cocos Island - La Digue
3 La Digue
4 La Digue - Cousin Island - Praslin
5 Praslin
6 Praslin
7 Praslin -
8

Dag 1 : Velkomst og sejlads mod Sainte Anne

I vil blive taget varmt imod ombord på katamaranen, hvor I vil få en briefing af kaptajnen. Tidlig eftermiddag sættes kursen mod Sainte Anne, hvor I lægger til anker for natten.

Dag 2 : Sainte Anne Marine Park - Cocos Island - La Digue

Om morgenen har I tid til at udforske Sainte Anne Marine Park, der byder på fantastisk snorkling. Efter frokost går turen til Cocos Island, hvis smukke klippeformationer og krystalklare vand er som taget ud af en drøm. Her er enestående snorkling med tusindvis af farvestrålende fisk. Aftenen og natten tilbringes udfor den idylliske havn på La Digue.

Dag 3 : La Digue

Dagen er tilegnet La Digue - en ø hvor stilen og arkitekturen er speciel og tempoet helt nede i gear. Tag en tur rundt med oksekærre eller lej en cykel, tag frokost med og besøg de spektakulære steder på øen som Anse Coco, Grand Anse og L´Union. Om eftermiddagen returneres til katamaranen.

Dag 4 : La Digue - Cousin Island - Praslin

Efter morgenmaden forlader I La Digue og gør stop ved Cousin Island, der siden 1968 har været et beskyttet natur- og fuglereservat. Frokost nydes ombord på katamaranen inden I fortsætter til Praslin, den næststørste ø på Seychellerne.

Her kan I bruge eftermiddagen i den smukke og fortryllende "palmeskov" Valle de Mai, der er hjemsted for den endemiske palmeart, Coco de Mer med de sjovt formede nødder.

Denne nat lægges for anker i Baie St Anne.

Dag 5 : Praslin

Grande Soeur - Curieuse Island eller Anse Petite Cour

Denne morgen sættes kursen mod Grande Soeur, hvor der er BBQ på en af Seychellernes smukkeste strande. Tag en kort vandretur på øen, slap af på stranden eller lån en havkajak.

Sidst på dagen forlader I den lille ø og der overnattes ved enten Curieuse eller i den smukke bugt Anse Petite Cour.

Dag 6 : Praslin

Curieuse Island - Saint Pierre - Anse Volbert eller Anse Lazio

I sejler mod Curieuse Island, et fascinerende naturreservat med kæmpe skildpadder. Efter frokost på katamaranen får I mulighed for at svømme og snorkle i det krystalklare vand ved Sainte Pierre - en lillebitte ø der kun består af de karakteristiske klipper og palmer, men ikke desto mindre er en af Seychellerne mest fotograferede. Dagen slutter på Praslin, hvor der lægges for anker ved Anse Volbert eller Anse Lazio.

Dag 7 : Praslin -

Praslin - Anse Volbert eller Anse Lazio

Anse Lazio og Anse Lazio er to af de smukkeste strande i verden, og I har hele dagen til at nyde de fantastiske omgivelser til vands og til lands.

Om eftermiddagen sættes kursen mod Mahé, hvor I har den sidste overnatning ombord.

Dag 8 :

Mahé

I dag er det tid til at gå fra borde, tage afsked med mandskabet og Seychellernes spektakulære strande, bugter og små øer. Det er naturligvis muligt at forlænge opholdet på paradisøerne!


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 8.500,00 pr. person

Varighed: 8 dage / 7 nætter

Inkluderet

* Overnatning i kahyt med eget toilet og brusebad; aircondition mellem kl. 08:00-22:00
* Helpension
* Kaptajn
* Kok
* Skibsassistent
* Aftenbriefing
* Lån af havkajakker, fiske og snorkeludstyr

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltkahyt

Ikke Inkluderet

* Fly og inkluderbare skatter
* Evt. overnatning på Mahé inden cruiset (anbefales)
* Transfers til/fra marinaen
* Evt. udflugter på øerne
* Drikkevarer
* Cash Box på EUR 150 pr.person der bla. dækker havneskatter, marineparkskatter og turistskatter.


Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

Andre rejseforslag

Mahé & Praslin

Seychellerne er ensbetydenede med kridhvide sandstrande, svajende kokospalmer, tropefisk i alle farv…

Trustpilot