FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

8 dage / 7 nætter | Priser fra: kr. 12.033,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Cruise Maldiverne, Maldiverne

Oplev det bedste af Maldiverne på dette 8 dages cruise. Det er den perfekte badeferie/afslapnings/snorkleferie, hvor I ser nogle af de mest kendte atoller og nogle af de helt ukendte, ubeboede øer og sandbanker – uden at I behøver at pakke ud og ind.

I overnatter ombord på skibet i jeres egen komfortable kahyt med bad og toilet, og hver dag går I i land på en ny ø eller sandbanke.

Der er maks. plads til 60 passagerer ombord på skibet, og prisen inkluderer fuld pension.

Cruiset varer 14 dage men det er muligt kun at sejle med de første 8 dage (som her). Det er naturligvis også muligt at blive ombord alle 14 dage – kontakt os for priser på dette.

Der er afgang på cruiset hver mandag.

Dag 1: Mandag
Ved ankomsten til Maldiverne bliver I modtaget i lufthavnen og sejler de ca. 20 minutter ud til skibet, som ligger for anker lige udenfor øen, Villingili. Efter indlogering i jeres kahyt er der velkomstmøde, hvor der bliver mulighed for at møde de andre gæster ombord samt besætningen. En drink i solnedgangen frister de fleste denne første aften, og det er altid både hyggeligt og spændende at lære sine medrejsende at kende.

Dag 2: Tirsdag
Kuda Bandos er en lille ubeboet ø ved North Malé atollen. Det meste af dagen tilbringes på den eksotiske lille ø, hvor man kan snorkle på det omkringliggende koralrev. Bliver man træt af at være i vandet, kan man dase på den kridhvide sandstrand.

Dag 3: Onsdag
Forestil jer, at I hopper i land på en hvid sandbanke, som er omgivet af krystalklart vand med det smukkeste koralrev og de mest farverige fisk. Det er nemlig præcis det, I gør i dag. Hvis vejret tillader det, rejses parasollerne og ellers er det bare med at nyde vandet, solen og sandet. Midt på dagen serveres frokosten ombord på skibet og i løbet af eftermiddagen forlades sandbanken og man sejler til den ubeboede ø, Maadhoo Finolhu, hvor der ankres op for natten.

Dag 4: Torsdag
På Maadhoo Finolhu er der flere små vandrestier og masser af vegetation, som giver skygge – altså en helt anderledes oplevelse end gårsdagens sandbanke. Øen er godt 1 km lang og sandets hvide farve står i skærende kontrast til det grønne bagland og det blå hav. Lagunen er perfekt til en kølende svømmetur. Det meste af dagen tilbringes på øen, hvor frokosten også serveres.

Dag 5: Fredag
Tidligt om morgenen sejler I til Vaavu atollen, hvor I kaster anker ved en sandbanke. En stor turkisblå lagune omgiver sandbanken og revet tilbyder noget af det bedste snorkling i hele Maldiverne. Formiddagen og eftermiddagen tilbringes på sandbanken, og frokosten serveres på selve øen.

Dag 6: Lørdag
I tager en kort sejltur om til den nordvestlige side af atollen, hvor I lægger til ved den lille ø, Vashugiri. Snorklerne er tæt på revet og dem, som hellere vil slappe af på stranden, har adgang til skygge og strandstole. Frokosten serveres ombord på båden. Om aftenen serveres en lækker BBQ på stranden under de funklende stjerner. Denne aften er måske den mest mindeværdige aften fra cruiset. Fornemmelsen af sand mellem tæerne og lyden af havet der bruser ind mod stranden mens man nyder den gode mad bliver hængende i lang tid bagefter.

Dag 7: Søndag
South Ari atollen er en af de største atoller i Maldiverne. I lægger til ved Oshagali Finolhu sandbanken, som har mange virkelige sunde koraller. Snorklere er altid meget begejstrede for denne atol. Det er naturligvis også muligt bare at slappe af på stranden. Om eftermiddagen besøger I øen, Dhangethi, hvor I sikkert vil nyde, at der er lidt lokalt liv. Om aftenen er arrangeres en fisketur eller det er muligt alternativt at tilkøbe en tur ud at kigge efter manta rays (djævlerokker) eller hvalhajer. South Ari atollen er et af de bedste steder i verden at se verdens største fisk.

Dag 8: Mandag
Fra morgenstunden sejler I til Ariadhoo, hvor det er tid til at forlade skibet og flyve retur til Male.

Cruiset fortsætter endnu 6 dage, og det er naturligvis muligt at blive ombord i alle 14 dage – kontakt os for priser. Man kan også vælge at forlænge rejsen med et par dages ophold på et ressort, hvis man vil nyde sandet og vandet lidt mere.

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 12.033,00 pr. person
Varighed:8 dage / 7 nætter
Inkluderet:* 7 overnatninger i dobbeltkahyt på lower main deck
* Fuld pension inkl. drikkevarer (undtagen champagne)
* Alle landgange mv som beskrevet

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.