FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

8 dage / 7 nætter | Priser fra: kr. 11.960,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Cruise Maldiverne, Maldiverne

Oplev det bedste af Maldiverne på dette 8 dages cruise. Det er den perfekte badeferie/afslapnings/snorkleferie, hvor I ser nogle af de mest kendte atoller og nogle af de helt ukendte, ubeboede øer og sandbanker – uden at I behøver at pakke ud og ind.

I overnatter ombord på skibet i jeres egen komfortable kahyt med bad og toilet, og hver dag går I i land på en ny ø eller sandbanke.

Der er maks. plads til 60 passagerer ombord på skibet, og prisen inkluderer fuld pension.

Cruiset varer 14 dage men det er muligt kun at sejle med de første 8 dage (som her). Det er naturligvis også muligt at blive ombord alle 14 dage – kontakt os for priser på dette.

Der er afgang på cruiset hver mandag.

Dag 1: Mandag
Ved ankomsten til Maldiverne bliver I modtaget i lufthavnen og sejler de ca. 20 minutter ud til skibet, som ligger for anker lige udenfor øen, Villingili. Efter indlogering i jeres kahyt er der velkomstmøde, hvor der bliver mulighed for at møde de andre gæster ombord samt besætningen. En drink i solnedgangen frister de fleste denne første aften, og det er altid både hyggeligt og spændende at lære sine medrejsende at kende.

Dag 2: Tirsdag
Kalhuhuraa er en lille sandbanke ved South Malé atollen. Det meste af dagen tilbringes på det eksotiske lille sted, hvor man kan slappe af eller man kan dase på den kridhvide sandstrand mens man nyder den dejlige sol.

Dag 3: Onsdag
I dag skal i besøge Resort Rannali på den vestlige side af South Male atollen. Her kan i nyde morgenen og eftermiddagen med at snorkle i det omkringliggende koralrev eller i kan booke behandlinger i resortets spa. Først på aftenen begynder jeres aftenfisketur.

Dag 4: Torsdag
Tidligt om morgenen sejler I til Vaavu atollen, hvor I kaster anker ved en sandbanke. En stor turkisblå lagune omgiver sandbanken og revet tilbyder noget af det bedste snorkling i hele Maldiverne. Formiddagen og eftermiddagen tilbringes på sandbanken, og frokosten serveres på selve øen.

Dag 5: Fredag
Endnu en dag i snorklingens tegn. I dag er det koralrevet ved Anbaraa på den vestlige side af Vaavu atollen, som skal udforskes. Om aften venter nok den mest mindeværdige aften på hele turen. Der bliver serveret maldivisk BBQ under stjerner på den smukke hvide sandstrand.

Dag 6: Lørdag
South Ari atollen er en af de største atoller i Maldiverne. I lægger til ved Oshagali Finolhu sandbanken, som har mange virkelige sunde koraller. Snorklere er altid meget begejstrede for denne atol. Det er naturligvis også muligt bare at slappe af på stranden. Om eftermiddagen besøger I øen, Dhangethi, hvor I sikkert vil nyde, at der er lidt lokalt liv. Om aftenen er arrangeres en fisketur eller det er muligt alternativt at tilkøbe en tur ud at kigge efter manta rays (djævlerokker) eller hvalhajer. South Ari atollen er et af de bedste steder i verden at se verdens største fisk.

Dag 7: Søndag
Dagens destination er Ariadhoo, som er en frodig ø med smukke sandstrande, hvorfra man kan svømme og snorkle. Det er muligt at tage på hvalhaj udflugt, hvor man dykker for at opleve de rolige giganter. Om eftermiddagen skal i besøge Maamaili for at udforske den lokale livsstil og shoppe lidt souvenirs.

Dag 8: Mandag
I dag er det tid til at forlade skibet og flyve retur til Male.

Cruiset fortsætter endnu 6 dage, og det er naturligvis muligt at blive ombord i alle 14 dage – kontakt os for priser. Man kan også vælge at forlænge rejsen med et par dages ophold på et ressort, hvis man vil nyde sandet og vandet lidt mere.

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 11.960,00 pr. person
Varighed:8 dage / 7 nætter
Inkluderet:* 7 overnatninger i dobbeltkahyt på lower main deck
* Fuld pension inkl. drikkevarer (undtagen champagne)
* Alle landgange mv som beskrevet

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

11181 110119 DH

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.