FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

14 dage / 13 nætter | Priser fra: kr. 14.612,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Costa Rica og Nicaragua, Costa Rica

Costa Rica og Nicaragua er en rigtig interessant cocktail for jer, der gerne vil opleve både den storslåede natur og den autentiske kultur. Ikke mange lande i regionen kan slå Costa Rica på deres velstrukturerede udvalg af naturoplevelser med regnskov, vulkaner og strande så langt øjet rækker. Det at landet desuden har en god økonomi og infrastruktur gør, at mange føler det er trygt at rejse der, endda i egen bil. Naboerne i Nicaragua har ikke nær den samme økonomi og organisation, men derimod kan de byde på langt større kulturoplevelser end de andre. De har smukke, velbevarede byer fra kolonitiden og en autentisk, mere indiansk befolkning.

Dag 1: Ankomst til Costa Rica, San José lufthavn og transport til jeres hotel
Dag 2: Med minibus frs San José til Arenal
Dag 3: Oplevelser på egen hånd i Arenal
Dag 4: Med minibus fra Arenal til Monteverde
Dag 5: Formiddags udflugt i Monteverdes tågeregnskov
Dag 6: Oplevelser på egen hånd i Monteverde
Dag 7: Transport fra Monteverde over grænsen til Nicaragua, San Juan del Sur
Dag 8: Oplevelser på egen hånd i San Juan del Sur
Dag 9: Med båd til øen Ometepe, besøg på museum og kaffeplantage
Dag 10: Oplevelser på egen hånd på Ometepe
Dag11: Transport til Granada, byrundtur i hestevogn samt bådtur omkring øerne
Dag 12: Udflugt til Masaya vulkanen, små landsbyer og markeder
Dag 13: Halvdags udflugt til Mombacho vulkanen
Dag 14: Transport til Managua lufthavn for hjemrejse

Se detaljeret program under rejseplan


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 14.612,00 pr. person
Varighed:14 dage / 13 nætter
Inkluderet:* Alle transfers til og fra lufthavne
* Al landtransport fra hotel-hotel i delte shuttles, både eller private biler
* Nævnte udflugter private eller delte grupper med engelsktalende guide
* 13 nætter på 3* hoteller m/morgenmad
* 3 frokoster inkluderet dag 9,11,12
* Bidrag til rejsegarantifonden

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

10446 041219 CT

Dag 1 : Ankomst Costa Rica - transport til hotellet

I ankommer til San José lufthavn. Her bliver I mødt af vores lokale agent og kørt til jeres hotel. I har en enkelt overnatning i San José.

Dag 2 : Transport fra San José til Arenal

Idag kører I fra San José til Arenal. Turen foregår i minibus. I har to overnatninger i Arenal på et godt hotel tæt ved nationalparken.

Dag 3 : Oplevelser på egen hånd i Arenal

Dagen idag er fri til at nyde området omkring Arenal og La Fortuna på egen hånd. Mod tillæg kan vi også arrangere ture i omegnen f.eks. vandretur omkring selve Arenal vulkanen.

Dag 4 : Transport fra Arenal til Monteverde

I dag er der igen delt transport fra hotellet i Arenal til hotellet i Monteverde - på vejen tilbagelægges noget af turen i båd over søen, der adskiller de to steder. I Monteverde overnattes tre nætter på Trapp Family Lodge. Det er en lille perle af et hotel lige på kanten af selve Monteverde reservatet og dermed lidt væk fra byen og dog kun en taxatur på minutter. Doña Amelia Trapp og hendes søn har holdt en charmerende, rustik stil af rent træ som passer perfekt ind i naturen umiddelbart omkring en. Værelserne er store og har udsigt over skoven - 20 standard og 10 suiter. Dette intime hotel er perfekt for naturelskerne, der gerne vil nyde freden lidt væk fra larmen i Santa Elena by.

Dag 5 : Halvdagstur i Monteverdes tågeregnskov

Nu er det tid til at stifte bekendtskab med tågeskoven. Dagens udflugt går til Monteverde Reserve, der er spredt ud over 10.500 hektar og over ikke mindre end 6 forskellige habitater. Klimaet og terrænet skaber til sammen en enorm biodiversitet, hvor der er ikke mindre end 400 forskellige fugle arter i skoven. En af dem, der er værd at nævne, er Resplendent Quetzal eller som den kaldes på dansk, den farvestrålende Quetzal, der var mayaernes hellige fugl. Man finder deslige ikke mindre end 100 pattedyr, 120 padder og krybdyr og ikke mindre end 2.500 planter, der til sammen danner Monteverde, naturelskernes paradis.

Dag 6 : Oplevelser på egen hånd i Monteverde

Dagen idag er fri til på egen hånd at udforske det fantastiske område omkring tågeregnskoven og nationalparken Monteverde. Mod tillæg kan vi arrangere en lang række udflugter som f.eks. guidede vandreture i skoven, besøg ved kaffeplantager, canopytours/zip lines i trætoppene og meget mere.

Dag 7 : Transport fra Monteverde til San Juan del Sur, Nicaragua

Turen går i dag over grænsen ved Peñas Blancas til Nicaragua og hotellet i San Juan del Sur, et attraktivt strandområde.

Dag 8 : Afslapning og oplevelser i San Juan del Sur

Dagen idag er til fri disposition til at slappe af eller selv tage på tur i San Juan del Sur.

Dag 9 : Transport fra San Juan del Sur til Ometepe Island

Der er transport til havnen, hvorfra turen går med båd til den spændende vulkanø Ometepe. Der er guidet tur til det interessante præ-colombianske museum samt naturreservatet Charco Verde. Efter frokost er der også besøg ved en kaffefarm. Herfter der der transport til Villa Paraiso, hvor der overnattes to nætter.

Villa Paraiso er et af de bedre hoteler på Ometepe øen, hvor det meste er ret simpelt. Hotellet har 16 værelser samt hytter som er simpelt indrettet med de fornødne faciliteter. Beliggende ved Santo Domingo stranden, som er en af de bedste på øen. Herfra er der udsigt til Concepción vulkanen. Der er en mindre restaurant, som serverer et internationalt udvalg. Hotellet er omgivet af frodig natur og dyrelivet kigger ind imellem forbi.

Dag 10 : Afslapning og oplevelser på Ometepe

Fridag til at nyde øen på egen hånd eller tilvælge flere udflugter.

Dag 11 : Transport fra Ometepe til Granada

Transport og båd til Granada, nok den smukkeste by i Nicaragua, med dens fantastiske arkitektur fra kolonitiden. Der er byrundtur til fods og i hestevogn samt en afslappende bådtur rundt om de smukke øer i søen.

Dag 12 : Heldagsudflugt i og omkring Granada

På denne udflugt kører man først fra byen til havnen ved søen, hvorfra man sejler på søen Cocibolca - "Nicaraguas sore sø"- til en verden med over 300 små øer skabt af vulkansk eruption fra Mombacho vulkanen. Dernæst er det Granada by som skal udforskes.

Den gamle by Granada er en kolonial juvel i Centralamerika. Den er grundlagt af Fransisco Hernández de Córdoba i 1524 og er den ældste by på det amerikanske kontinent, der har været beboet hele tiden. Eksemplerne på kolonial og neoklassisk arkitektur er overvældende. Der er mange historiske steder og derudover ligger byen lige ved søen Lago Cocibolca/Lago Nicaragua.

Nationalparken Volcan Masaya, der er kendt for sin rolige skønhed. Santiago krateret er et af de mest aktive i Centralamerika med dets konstante udledning af gasser der kommer op som høje søjler mod himlen. Floraen og faunaen i den tørre tropiske skov ligger på en baggrund af lava marker. Vi besøger museet ved indgangen til parken og lærer mere om vulkaner. Senere går turen til Masaya, kendt som Nicaraguas folklore-vugge. Her vil vi besøge det smukke marked for kunsthåndværk og en stor variation af typisk håndværk som hængekøjer, lædervarer, trævarer og meget andet. Her er der inkluderet frokost.

Dag 13 : Heldagstur til Volcán Mombacho

På denne heldags udflugt tager man afsted fra Granada tidligt om morgenen for at køre til Volcan Mombacho Natural reserve. Regnskoven indeholder en fantastisk diversitet af flora og fauna med arter unikke for egnen heroppe i 1344 meter over havet. I skal I dag ud at zipline og får derved mulighed for at beundre de forskellige arter af fugle og sommerfugle fra oven. Den sidste tur op til krateret foregår i firehjulstrækkere, og langs vejen kan man observere mere end 80 slags orkideer. Ved toppen når man et af naturens højdepunkter, en fantastisk panoramaudsigt over Lago Nicaragua og øerne. Der er frokost indkluderet i turen i dag.

Dag 14 : Transport fra Granada til Managua lufthavn

Efter morgenmaden er der transport til lufthavnen i Managua, hvorfra turen går hjemover.

Bestil rejsen.
Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.