Loading…

Colombias natur og kulturskatte

På denne rundrejse får I store naturoplevelser i Colombia og I oplever landets store kulturskatte. Tag blandt andet med til Tatacoa ørkenen, den frodige Tayrona nationalpark og de gudeskønne Rosario øer. Gå på opdagelse i de interessante byer Bogota og Cartagena, udforsk Villa de Leyva og San Agustins arkæologi og lær om Colombias stolte kaffetradtioner i Armenia. En fantastisk rejse til Colombia, hvis I værdsætter kultur og natur.

Dag 1: Ankomst Bogotá
Dag 2: Byrundtur Bogotá
Dag 3: Saltkatedralen & transfer til Villa de Leyva
Dag 4: Villa de Leyva byrundtur
Dag 5: Villa de Leyva – Neiva, Tatacoa ørkenen & San Agustin
Dag 6: San Agustins arkæologi
Dag 7: San Agustins arkæologi på hesteryg
Dag 8: Popayan, byrundtur
Dag 9: Silvia markedet og byrundtur i Cali
Dag 10: Kafferegionen, Armenia
Dag 11: Udflugt til Salento & Cocora dalen
Dag 12: Armenia – Santa Marta
Dag 13: Tayrona nationalpark
Dag 14: Med bus til Cartagena og byrundtur
Dag 15: Rosario øerne
Dag 16: Afrejse CartagenaSe detaljeret program under rejseplan


Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst Bogotá
2 Byrundtur Bogotá
3 Saltkatedralen & Villa De Leyva
4 Villa De Leyva, byrundtur
5 Villa De Leyva - Neiva, Tatacoa ørkenen & San Agustin
6 San Agustins arkæologi
7 San Agustins arkæologi på hesteryg
8 Popayan, byrundtur
9 Silvia markedet og byrundtur i Cali
10 Kafferegionen, Armenia
11 Salento & Cocora dalen
12 Armenia - Santa Marta
13 Tayrona nationalpark
14 Med bus til Cartagena og byrundtur
15 Rosario øerne
16 Afrejse Cartagena

Dag 1 : Ankomst Bogotá

Når I lander i Bogotá lufthavn, bliver I hentet af en chauffør, der kører jer til jeres hotel i Bogotá. Resten af dagen er fri til at komme ovenpå efter flyveturen og eventuelt se sig omkring i nabolaget.

Dag 2 : Byrundtur Bogotá

Dagen er reserveret til byrundtur i Bogotá. Turen går blandt andet til det historiske centrum La Candelaria, til Guld museet, til Botero museet og til nogle af byens spændende markeder. Til slut tager I op på Monserrate bjerget, hvorfra man kan nyde den friske luft og udsigten ud over Bogota by.

Dag 3 : Saltkatedralen & Villa De Leyva

I dag går turen mod Villa de Leyva. Undervejs gør I dog stop ved Zipaquira, der er berømt for byens saltminer. Her besøger I den imponerende Saltkatedral, der er gravet ud i en saltmine. Derefter fortsætter I til Villa de Levya, hvor I bliver indkvarteret på jeres hotel.

Dag 4 : Villa De Leyva, byrundtur

På dagens udflugt skal I besøge det velbevarede kronosaurus skelet, der blev fundet lidt udenfor Villa de Levya. Det krokodille-lignende væsen målte i sin tid op mod 11 meter. Næste stop er ved El Infiernito – det astronomiske centrum for Muisca kulturen. Baseret på skygger fra 34 søjler bestemte Muisca-indianerne sæsonerne. Sidste stop er ved klostret Santo Ecce Homo, der er fra det 17. århundrede.

Dag 5 : Villa De Leyva - Neiva, Tatacoa ørkenen & San Agustin

I bliver kørt til Bogotá, hvorfra i flyver til Neiva. Fremme i Neiva kører I til Tatacoa ørkenen, hvis landskab er præget af store sprækker i den eroderede jord, rødlige farver i sand og klipper samt kæmpe kaktusser. Et imponerende syn. I kører derefter gennem Magdalena-dalen til byen San Agustin, der ligger i cirka 1700 meters højde. På vejen passerer i blandt andet tobaks- og kakaoplantager.

Dag 6 : San Agustins arkæologi

Dagen er afsat til at udforske arkæologiske fund i San Agustin og omegn. Turen går til San Agustins arkæologiske park, som er berømt for de betydningsfulde statuer og grave, der tiskrives den præ-colombianske kultur. I ser Alto de los Ídolos, der består af grave, som er forbundet via forhøjede stier, og bakkerne Chaquira La, La Pelota og Purutal, hvor forskellige symboler er skåret ind i stenene.

Dag 7 : San Agustins arkæologi på hesteryg

I dag skal I udforske området omkring San Agustin til hest. Rideturen går først til den store klippeindgravering El Alto de la Chaquira. Efter en pause forstsætter I til El Estrecho del Magdalena. Her kan i nyde udsigten til den smalleste del af Magdalena floden, som på stedet kun er 2,25 meter bred. Sug den friske luft ind og værdsæt det rolige tempo.

Dag 8 : Popayan, byrundtur

Rejsen fortsætter i dag til Popayan, hvor I skal udforske ”den hvide by” og dens kulturelle skatte. Popayan har siden kolonitiden været det religiøse centrum på vejen mellem Cartagena og Quito i Ecuador. Byen har været hjemsted for mange poeter, præsidenter og colombianske forfattere. I oplever stemningen, de smukke kirker, parken Parque Caldas og broen Puente del Humilladero.

Dag 9 : Silvia markedet og byrundtur i Cali

I kører til formiddag mod Cali. Undervejs gør i stop ved Siliva-markedet. Her afholdes der hver tirsdag et marked, hvor indianerne i deres karakteristiske, blåviolette dragter kommer til byen for at sælge deres varer. I en årrække kunne man ikke besøge byen, da denne lå i ”FARC-territorium". Det er dog nye tider, og besøgende kan igen stifte bekendtskab med det farvestrålende marked. Fremme i Cali, der blev grundlagt i 1536 af spaniolerne og kaldes Salsaens hovedstad, ser I Cristo Rey monumentet, Sebastián de Balalcazar udsigtspunktet, Boheme kvarteret, El Gato monumentet og det historiske centrum.

Dag 10 : Kafferegionen, Armenia

Turen går mod kafferegionen, Armenia. Undervejs gør I stop ved en kaffefarm, hvor I vil lære om processen fra kaffefrø til høstning, tørring, ristning og til slut en god kop kaffe. Området omkring Armenia er frodigt og grønt.

Dag 11 : Salento & Cocora dalen

Dagens udflugt går til Salento, der er et smukt eksempel på en traditionel by i kaffe regionen. Byen byder på den typiske koloniale arkitektur, som der forbindes med Latinamerika. Efter besøget fortsætter I til Cocora-dalen, der er en del af Acaime naturreservatet. Her kan man blandt andet finde Colombias nationaltræ, Vokspalmen, som er verdens højeste.

Dag 12 : Armenia - Santa Marta

I bliver kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Santa Marta. Her bliver I hentet og kørt til jeres hotel i byen.

Dag 13 : Tayrona nationalpark

Turen går i dag til en af Colombias smukkeste nationalparker, Tayrona. I kører til Cañaveral, hvorfra I starter vandreturen gennem skov og forskellige mikro-klimaer rige på fugleliv. Med lidt held ser I en abe eller to i trætoppene. Efter en god vandretur ankommer I til Arrecifes stranden, en af nationalparkens mest sceniske strande. Turen fortsætter til La Piscina, en naturlig stille strand, som er ideel at tage en dukkert eller snorkle fra. Der fortsættes til El Cabo de San Juan de Guía, hvor I har fritid til at nyde strandlivet. Om eftermiddagen går turen retur til Cañaveral, hvorfra I kører retur til jeres hotel.

Dag 14 : Med bus til Cartagena og byrundtur

I bliver hentet ved hotellet af shuttle bussen, og I begiver jer derefter mod Cartagena. Vel fremme bliver I sat af ved jeres hotel. Senere på dagen skal I på byrundtur. Turen går blandt andet til byens bedste udsigtspunkt på La Popa klippen, hvor La Candelaria klosteret fra 1606 ligger. I skal også besøge San Felipe fortet, der blev bygget for at beskytte Cartagena fra angreb fra både vand og land.

Dag 15 : Rosario øerne

Dagen starter med transport til havnen, hvorfra I skal med båd til de smukke Rosario øer, der ligger cirka to timer med båd fra Cartagena. Isla del Rosario er et sandt paradis med hvide sandstrande, krystalklart vand og et fantastisk undervandsliv med farverige fisk og koraller. Øerne er blevet udlagt som nationalpark, da koralbankernes fauna er enestående for området. Koralrevet er det største på Colombias caribiske kyst og ideelt til dykning, snorkling og vandsport. Alternativt kan I nyde bølgernes brusen i en hængekøje på stranden. Der returneres til Cartagena sidst på eftermiddagen.

Dag 16 : Afrejse Cartagena

I bliver kørt til lufthavnen i Cartagena, hvorfra flyrejsen hjemad starter.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 24.727,00 pr. person

Varighed: 16 dage / 15 nætter

Inkluderet

* Al landtransport
* 10 nætter med morgenmad
* 5 nætter med halvpension
* Alle nævnte udflugter med engelsktalende guide
* 1 x frokost dag 15
* Entreer

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Fly
* Øvrige måltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12584 301219 PC

Andre rejseforslag

Colombias højdepunkter

Spændende historie og kultur i Bogotá, Medellín og Cartagena, smuk natur i kafferegionen og drømmeli…

Aktive Colombia

Den perfekte Colombia rejse til de aktive! Rejsen byder på cykling, vandring, rafting og rappeling i…

TREKKING TO THE LOST CITY – 4 DAYS / 3 NIGHTS

Tag på trekkingtur gennem Colombias jungle til den skjulte civilisation; Ciudad Perdida.