Loading…

Colombias højdepunkter

Spændende historie og kultur i Bogotá, Medellín og Cartagena, smuk natur i kafferegionen og drømmelignende strande på Isla Mucura.
Rejs til Colombia og oplev landets højdepunkter! I får spændende kultur og historie i hovedstaden Bogotá, i den tidligere berygtede by Medellín og i kystbyen Cartagena. Derudover er der spændende natur- og kulturoplevelser i Armenia - Colombias kafferegion. Til slut kan I nyde de hvide sandstrande og det azurblå hav på Isla Mucura. Den perfekte rejse, hvis I vil have samlet en række af de største oplevelser i Colombia på en tur.

Dag 1: Ankomst til Bogotá
Dag 2: Byrundtur Bogotá
Dag 3: Saltkatedralen & Villa de Levya
Dag 4: Villa de Levya, byrundtur
Dag 5: Villa de Levya - Armenia, kaffe regionen
Dag 6: Udflugt til Salento og Cocora dalen
Dag 7: Kaffefarm, botanisk have & sommerfuglefarm
Dag 8: Med bus til Medellín og byrundtur
Dag 9: Udflugt til Guatapé & Piedra del Peñol
Dag 10: Medellín - Cartagena
Dag 11: Fridag i Cartagena
Dag 12: Cartagena - Isla Mucura øen
Dag 13: Fridag ved havet
Dag 14: Isla Mucura til Cartagena lufthavn


Se detaljeret program under rejseplan


Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Bogotá
2 Byrundtur Bogota
3 Saltkatedralen & Villa De Leyva
4 Villa De Leyva byrundtur
5 Villa De Leyva - Armenia, kafferegionen
6 Salento & Cocora-dalen
7 Kaffefarm, botanisk have og sommerfugle
8 Armenia - Medellín
9 Udflugt til Guatape & Piedra Del Peñol
10 Medellín - Cartagena
11 Fridag i Cartagena
12 Cartagena - Isla Mucura
13 Isla de Mucura
14 Afrejse Cartagena

Dag 1 : Ankomst til Bogotá

I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel i Bogota. Her kan i samle kræfter efter flyveturen og gå en tur på egen hånd i området.

Dag 2 : Byrundtur Bogota

Dagen er reserveret til byrundtur i Bogotá. Turen går blandt andet til det historiske centrum La Candelaria, til Guld museet, til Botero museet og til nogle af byens spændende markeder. Til slut tager I op på Monserrate bjerget, hvorfra man kan nyde den friske luft og udsigten ud over Bogota by.

Dag 3 : Saltkatedralen & Villa De Leyva

I dag går turen mod Villa de Levya. Undervejs gør i dog stop ved Zipaquira, der er berømt for byens saltminer. Her besøger I den imponerende Saltkatedral, der er gravet ud i en saltmine. Derefter fortsætter I til Villa de Levya, hvor I bliver indkvarteret på jeres hotel.

Dag 4 : Villa De Leyva byrundtur

På dagens udflugt skal I besøge det velbevarede kronosaurus skelet, der blev fundet lidt udenfor Villa de Levya. Det krokodille-lignende væsen målte i sin tid op mod 11 meter. Næste stop er ved El Infiernito – det astronomiske centrum for Muisca kulturen. Baseret på skygger fra 34 søjler bestemte Muisca-indianerne sæsonerne. Sidste stop er ved klostret Santo Ecce Homo, der er fra det 17. århundrede.

Dag 5 : Villa De Leyva - Armenia, kafferegionen

I bliver kørt fra jeres hotel til lufthavnen i Bogota, hvor I boarder et fly til Armenia. Armenia er et centrum for Colombias kaffeindustri. Når I lander, bliver I kørt til jeres hotel i Armenia.

Dag 6 : Salento & Cocora-dalen

Dagens udflugt går til Salento, der er et smukt eksempel på en traditionel by i kaffe regionen. Byen byder på den typiske koloniale arkitektur, som der forbindes med Latinamerika. Efter besøget fortsætter I til Cocora-dalen, der er en del af Acaime naturreservatet. Her kan man blandt andet finde Colombias nationaltræ, Vokspalmen, som er verdens højeste.

Dag 7 : Kaffefarm, botanisk have og sommerfugle

Efter morgenmad går turen mod den botaniske have, der blandt andet råder over en sommerfuglefarm med alskens farvestrålende sommerfugle. Derefter skal I besøge en kaffeplantage, hvor I vil lære om kaffeplanten og rejsen fra plante til den kaffe, vi kender fra butikkerne.

Dag 8 : Armenia - Medellín

Med bus kører I kører fra morgenstunden til Medellín. Engang var Medellín en af de farligste byer i verden. Pablo Escobar var "konge" i byen, og hans narkokartel dominerede overalt. Efter Escobars død i 1993 fortsatte narkobaronerne med at kæmpe om herredømmet i byen – lige indtil 2002, hvor en række lokale politikere besluttede sig for, at nu måtte det stoppe. Der blev investeret i infrastruktur og uddannelse - især blandt byens fattigste - og byen er nu mere sikker end nogensinde. Her kan man opleve Medellíns farverige og omskiftelige historie fra spansk landsby over guld- og kaffehovedstad til narkobaronerne hjemsted – og til dagens Medellín.

Dag 9 : Udflugt til Guatape & Piedra Del Peñol

I kører til den 200 meter høje monolit, Piedra Peñol, der er en af de mest spektakulære seværdigheder i omegnen af Medellin. Via 740 trappetrin er det muligt at bestige monolitten og få den mest fantastiske udsigt over det omkringliggende landskab, hvor grønne bjerge bliver afløst af dybblå søer. Næste stop er ved den lille landsby, Guatapé, der er kendt for sine kirker og de smukke farverige huse, der pryder gadebilledet.

Dag 10 : Medellín - Cartagena

I bliver kørt til lufthavnen i Medellín, hvorfra I flyver til Cartagena. Fremme i Cartagena bliver I hentet og kørt til jeres hotel. Derefter skal I på byrundtur. Turen går blandt andet til byens bedste udsigtspunkt på La Popa klippen, hvor La Candelaria klosteret fra 1606 ligger. I skal også besøge San Felipe fortet, der blev bygget for at beskytte Cartagena fra angreb fra både vand og land.

Dag 11 : Fridag i Cartagena

Dagen er fri til at udforske Cartagena på egen hånd.

Dag 12 : Cartagena - Isla Mucura

I dag sejler I med båd til Isla Mucura. Her skal I tilbringe de næste dage i skønne omgivelser.

Dag 13 : Isla de Mucura

Nyd det azurblå hav og de hvide sandstrande på Isla Mucura.

Dag 14 : Afrejse Cartagena

I sejler tilbage til Caragena og bliver kørt til lufthavnen, hvorfra rejsen går hjemad.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 20.558,00 pr. person

Varighed: 14 dage / 13 nætter

Inkluderet

* Al landtransport
* 8 nætter med morgenmad
* 3 nætter med halvpension
* 2 nætter med helpension
* Alle nævnte udflugter med englsktalende guider
* 1 x frokost dag 6
* Entreer

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Fly
* Øvrige måltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

06450 301219 PC

Andre rejseforslag

Aktive Colombia

Den perfekte Colombia rejse til de aktive! Rejsen byder på cykling, vandring, rafting og rappeling i…

Colombias natur og kulturskatte

Oplev Colombias imponerende natur og udforsk landets kulturskatte. Rejs bl.a. til Villa de Leyva, Sa…

Trekkingtur til The Lost City

Tag på trekkingtur gennem Colombias jungle til den skjulte civilisation; Ciudad Perdida.

Trustpilot