Loading…

Chile rundrejse

Denne rundrejse byder på den smukkeste chilenske natur fra Atacamaørkenen, til det frugtbare vin område ved Viña del Mar & Valparaiso, til sø-distriktet og Torres del Paine nationalparken.
Denne rundrejse er for jer, som har begrænset tid, men alligevel gerne vil opleve det bedste af Chile. Turen byder på den smukkeste chilenske natur, som findes i dette aflange land bedst kendt i Danmark som en skøn vinproducent.

Turen starter i hovedstaden Santiago og det nærliggende Valparaiso & Viña del Mar. Atacama ørkenen i det nordlige Chile byder på særprægede landskaber, som minder om månen, og mumier fra forrige tider. Den sydligste del af landet tiltrækker med sit varierede landskab i Torres del Paine nationalparken. I sø distriktet vil der være vulkaner som baggrund for de smukke søer og anderledes kulturer, som er tæt knyttet til havet.

Vi skræddersyr som altid meget gerne en tur, som passer præcis til jeres ønsker!

Dag 1: Ankomst til Santiago
Dag 2: Santiago
Dag 3: Valparaiso & Viña del Mar
Dag 4: Santiago - San Pedro de Atacama
Dag 5: San Pedro de Atacama Saltsø & Toconao
Dag 6: Salar de Tara & Monjes de Pakana
Dag 7: Månedalen & dødens dal, Fly Calama - Santiago
Dag 8: Santiago - Punta Arenas - Puerto Natales
Dag 9: Puerto Natales - Torres del Paine nationalpark - Puerto Natales
Dag 10: Puerto Natales
Dag 11: Puerto Natales - Punta Arenas - Puerto Montt - Puerto Varas
Dag 12: Osorno vulkanen & Petrohué vandfaldet
Dag 13: Chiloé øen, Ancud, Culin & Lacuy
Dag 14: Transport til lufthavnen for afrejse

Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst Santiago
2 Halvdags guidet byrundtur i Santiago
3 Valparaiso & Viña del Mar
4 Santiago - Calama - San Pedro & udflugt til månedalen
5 Petroglyffer & Rainbow Valley
6 San Pedro de Atacama Saltsø & Toconao
7 Heldagstur til El Tatio Gejserne & Machuca
8 Santiago - Punta Arenas - Puerto Natales
9 Puerto Natales - Torres del Paine nationalpark - Puerto Natales
10 Puerto Natales
11 Puerto Natales - Punta Arenas - Puerto Montt - Puerto Varas
12 Osorno vulkanen & Petrohué vandfaldet
13 Chiloé øen, Ancud, Culin & Lacuy
14 Puerto Varas- Puerto Montt - Santiago

Dag 1 : Ankomst Santiago

Ankomst til Santiagos internationale lufthavn og transfer til hotellet, hvor I har tre overnatnigner. Dagen er til at at komme sig ovenpå flyveturen og udforske byen på egen hånd.

Dag 2 : Halvdags guidet byrundtur i Santiago

Dagen byder på en guidet tur i Santiago til byens største seværdigheder og højdepunkter som Plaza de Armas, katedralen, posthuset og rådhuset og ikke mindst El Palacio de La Moneda som er regeringsbygningen og præsidentpaladset. Bygningerne er fra 1805 og blev oprindeligt brugt som administrationskontor for den spanske kolonis skatteopkrævnng.

Under militærkuppet i 1973, hvor præsident Salvador Allende blev dræbt, blev bygningerne delvist ødelagt af bomber, og den dag i dag kan man stadig se skudhuller i facaden, der er bevaret som et historisk ”bevis”. På ”La Plaza de la Constitución” (Forfatningspladsen) ses i dag en statue af Salvador Allende.

Santa Lucía bakken er en fin lille oase og den byder på den bedste udsigt over byen og til de fascinerende Andesbjerge i horisonten. Bakken er et perfekt lille pit-stop. Turen slutter i finansdistriktet, som er kendt for sine imponerende skulpturer og de store skyskrabere i glas.

Dag 3 : Valparaiso & Viña del Mar

Valparaiso har fungeret som Chiles primære havn siden 1544 og betegnes af mange som en de mest behagelige byer i landet. Bakkerne, havet og kabelbanerne er de historiske vidner til byen, som har inspireret mange forfattere, poeter og musikere. UNESCO deklarerede Valparaiso for Verdenskulturarv i 2003.

Dagen byder på en panoramisk tur i Valparaiso med fokus på historiske, kulturelle og politiske seværdigheder. Udflugten er kombineret med besøg i Viña del Mar, kendt som Garden City, en moderne by beliggende nær Valparaiso. I Februar fejres en international sang festival, som er Chiles største kulturelle fest afholdt siden 1969. Om eftermiddagen returneres der til Santiago. Det er muligt hjemmefra at tilvælge besøg ved den Nobel prisvindende forfatter Pablo Nerudas hus.

Dag 4 : Santiago - Calama - San Pedro & udflugt til månedalen

Om morgenen bliver I kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Calama. I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel i San Pedro de Atacama. San Pedro de Atacama er en usædvanlig farverig by med huse beliggende i 2.000 meters højde midt i en grøn oase. Byen benævnes ofte som den arkæologiske hovedstad i Chile.

Senere på eftermiddagen venter jer en tur til månedalen, hvor I skal opleve en spektakulær solnedgang. I kører fra San Pedro mod Calama, hvor I undervejs får mulighed for at stoppe og tage nogle fantastiske billeder af Andes Bjergkæden, den enorme saltsø Atacama, den aktive vulkan Lascar og den imponerende vulkan Licancabur. I fortsætter til månedalen – det er tid til at udforske dette fantastiske sted med dets bizarre stenformationer. I vil blive imponeret over dalens stille månelandskab, udforske besynderlige figurer, som naturen har formet af salt og ler. De bizarre sten- og saltformationer og områdets golde landskab er nok det tætteste man kommer på at opleve at stå på månen. Her er der mulighed for at observere det smukke sceneris farver intensivere og forstærkes som solen bevæger sig over området.

Efter oplevelsen i månedalen bliver I kørt tilbage til jeres hotel.

Dag 5 : Petroglyffer & Rainbow Valley

Efter morgenmaden køres I fra San Pedro de Atacama til pre-historiske Yerbas Buenas, hvor man kan se historiske petroglyffer. Herefter skal I til den farverige Rainbow Valley, som har fået navnet grundet de mangefarvede klipper og bakker. Der vil være god tid til at beundre stedets skønhed og til at tage billeder. Turen varer ca. 4 timer

Dag 6 : San Pedro de Atacama Saltsø & Toconao

I kører langs de ensomme grusveje til Toconao, en oase af en bjergflod. I krydser Jerez kløften, inden I fortsætter til Chiles største saltsø beliggende i den tørreste ørken i Chile, nemlig Atacama ørkenen. Flere salt bassiner strækker sig ud i horisonten. Det er et tørt, goldt og forladt område, men et af de mest spektakulære landskaber på jorden. Stedet er hjemsted for flere flamingoer samt mange andre fugle. Lagunen Chaxa er en del af det nationale flamingo reservat og man kan ofte komme ret tæt på fuglene.

Dag 7 : Heldagstur til El Tatio Gejserne & Machuca

Om morgen kører I fra San Pedro og sætter kursen nordpå til de berømte El Tatio gejsere; et geotermisk felt flankeret af skyhøje toppe. El Tatio ligger 4,300 meter over havets overflade på Altiplano. Det er det højeste geotermiske felt i verden og byder på spektakulære landskaber.

Ved daggry observerer I kraftfulde sprøjt af damp, der skyder ud fra adskillelige gejsere og dampende søer, der er omgivet af strålende saltkrystaller, der reflekterer den metalblå himmel. Efter det smukke besøg ved El Tatio fortsætter I til landsbyen Machuca kendt som lamaernes hvilested. Herefter er der afgang til lufthavnen og fly til Santiago, hvor I overnatter på et hotel beliggende ved lufthavnen.

Dag 8 : Santiago - Punta Arenas - Puerto Natales

Efter en overnatning lige ved lufthavnen i Santiago, sørger I selv for at møde op til jeres fly til Punta Arenas. Ved ankomst til Punta Arenas vil der være en offentlig bus til hotel Temauken 3* i Puerto Natales, beliggende ca. to timer mod nordvest.

Dag 9 : Puerto Natales - Torres del Paine nationalpark - Puerto Natales

Dagen starter tidligt, så man kan komme ind og opleve Torres del Paine nationalparken, beliggende ikke langt fra verdens ende. Torres del Paine nationalparken indeholder bjerge, gletchere, isbjerge, fjorde, laguner, floder og søer, som tiltrækker erfarne trekkere. Milodón hulen bliver første stop på turen. Hulen er formet af tre huler og en sammenklumpet sten kaldet Djævlens Stol. I nationalparken besøges Amarga lagunen, Salto Grande vandfaldet, Grey søen og sidst men ikke mindst nydes den smukke udsigt til bjergtinderne Paine Massif, Almirante Nieto og de berømte tårne, Torres del Paine. Der vil være mulighed for at observere det lokale dyreliv såsom lama-arten, guanako, den sydamerikanske struds, nandu, ræve, stinkdyr, sorthalsede svaner, flamingoer, kondorer og ørne. Frokosten spises på en lokal restaurant og der returneres til hotellet i Puerto Natales.

Dag 10 : Puerto Natales

Dagen er afsat til at nyde hotellet og den Patagonske fauna i rolige omgivelser. Har man lyst til andet end afslapning kan man tilvælge udflugter med skib mod betaling. Eksempler på ture: sejltur til Balmaceda & Serrano gletcherne, den historiske fjord, observere bjergkæder, parkkæder og gletchere eller sejle langs Serrano floden i motoriserede gummibåde. Der er en smuk natur at observere på disse sejlture.

Dag 11 : Puerto Natales - Punta Arenas - Puerto Montt - Puerto Varas

Om morgenen vil der afgå en offentlig bus til Punta Arenas, hvorfra der flyves videre til Puerto Montt, der er beliggende i den sydlige ende af sø-distriktet og udgangspunkt for mange fantastiske sejladser. I lufthavnen vil den lokale guide sørge for transport til hotellet i Puerto Varas, som også er kendt under sit kælenavn, Rosernes By, beliggende på bredden af Llanquihue søen. Llanquihue søen er Chiles anden største, hvor vulkanerne Osorno og Calbuco spejler sig i det krystalklare vand.

Dag 12 : Osorno vulkanen & Petrohué vandfaldet

Om morgenen, køres der langs bredden af Llanquihue søen til Petrohué i Vicente Pérez Rosales nationalparken med ophold ved det berømte Petrohué vandfald med det smaragdgrønne vand. Udflugten fortsætter til Osorno vulkanen ved vandring gennem coigüe skoven, som også er beplantet med andre oprindelige træarter. 1000 meter oppe gøres der stop, så man kan observere det imponerende La Burbuja krater samt udsigten over dalen, Petrohué floden samt Calbuco vulkanen i Andesbjergkæden. Der fortsættes op til ski centret ved 1200 meter, hvor lava formationer kan opleves. Et sidste stop gøres på toppen af Osorno vulkanen. Efter bestigningen af vulkanen returneres der til hotellet i Puerto Varas.

Dag 13 : Chiloé øen, Ancud, Culin & Lacuy

Afgang til Pargua, hvorfra Chacao-kanalen krydses med færge, for at ankomme til Chiloé-øen, som er den næststørste ø i Chile og Sydamerika. Chiloé-indbyggerne er opvokset med havet og de er dygtige sejlere, som respekterer havets fabler og legender. Første stop gøres ved Dalcahue, som er kendt for sit traditionelle kunsthåndværks marked med træ og uld produkter. Dernæst er det markedet i byen Castro med de velkendte huse bygget på stylter og andre seværdigheder i byen, hvor arkitekturen og kulturen er meget speciel på grund af øens isolation fra Chiles fastland. Derefter går turen til byen Ancud, som er berømt for dets traditionelle marked med blandt andet alt godt fra havet, flettede kurve, uldtæpper og kunsthåndværk samt sine museer. Det regionale museum vil blive besøgt for at lære mere om øens historie samt Fortet San Antonio. Der vil være en vandretur op ad Huaihuén bakken hvorfra en smuk udsigt kan nydes. Om eftermiddagen returneres der til hotellet i Puerto Varas.

Dag 14 : Puerto Varas- Puerto Montt - Santiago

Transfer til lufthavnen i Puerto Montt, hvorfra der flyves til Santiago.

Bestil rejsen.

Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 20.551,00 pr. person

Varighed: 14 dage / 13 nætter

Inkluderet

* Alle nævnte lufthavnstranfers
* Al landtransport m/spansktalende chauffører
* Alle ovennævnte ture m/ engelsktalende guider
* 13 nætter på 3* hoteller m/morgenmad
* 1 x frokost (dag 9)
* 2 x entré (dag 5 & 7)

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Fly & inkluderbare skatter
* Lokale lufthavnsskatter
* Drikkepenge
* Øvrige måltider

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

10736 151119 PT

Andre rejseforslag

Chile & Påskeøen: Berigende Kultur Og Natur

Påskeøen ligger midt i Stillehavet omtrent 3600 km vest for Chile. Vi har derfor sammensat en rejse,…

Ecocamp: 7 Day Torres Del Paine W Trek

W-trekket er velnok et af de mest legendariske trek i Torres Del Paine. Og med rette. Det er en fant…

Grønne Chile

På denne grønne rejse oplever i Chile til fods, på cykel og i kajak - den perfekte indgang til lande…

Trustpilot