FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

10 dage / 9 nætter | Priser fra: kr. 9.398,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Caribiske badeferie på Curacao, ABC øerne

Hvem kunne ikke bruge 10 dage på en skøn, caribisk strand? Glem alle hverdagens bekymringer, når du flader ud på en af Curacaos smukke, hvide strande.

Vi har sammensat denne pakke med 4 bud på forskellige hoteller - men vi kan som sædvanligt sammensætte rejsen præcis, som I ønsker det!

Boutique Hotel 't Klooster
I området Pietermaai i Willemstad finder man dette charmerende og historiske hotel. Boutique Hotel 't Klooster er et tidligere kloster, der er moderniseret, men stadig har bevaret sin charme. Hotellet har en pool i en hyggelig gårdhave med solsenge og hængekøjer, hvor man også finder lougeområdet. Hotellets restaurant, Restaurant Blessing, serverer middag, og kun et par minutters gang fra hotellet finder man barer og restauranter ned til stranden. Er man til det kulturelle ligger nogle af byens museer kun 5 minutter væk.

Afslapning eller en dykkertur i det smukke hav
Scuba Lodge & Ocean Suites har en fantastisk placering med udsigt over det caribiske hav. På hotellet er der mulighed for at slappe af på deres private, kunstige strand, tage en dukkert i deres to pools eller dase på terrassen med havudsigt. Derudover tilbyder hotellet også lektioner i sportsdykning, hvis du går rundt med drømmen om et caribisk dykkeeventyr. Som prikken over i’et er det muligt at nyde en gang massage som afslutning på en skøn dag.

Skønt resort med mange faciliteter
Det firstjernede Lions Dive Beach Resort i Willemstad ligger direkte på stranden. Resortet har mere end hundrede værelser, fire restauranter, to barer, pool, børnepool, dampbad og fitnesscenter. Værelserne er moderne indrettet, og de har alle balkon eller terasse. Hotellets bygninger er omgivet af tropiske, grønne planter og palmer. Man kan dase ved hotellets pool i en solstol, mens man nyder udsigten over havet.

Resort med god plads til afslapning og aktiviteter
Dette all-inclusive tre-stjernede Kunuku Aqua Resort tilbyder gæster en afslappende caribisk ferie. Hotellet ligger ved stranden kun få kilometer fra flere af de flotteste caribiske sandstrande. Resortet består af i alt syv swimmingpools, hvor en af dem er centralt placeret ved siden af barområdet. Derudover er der også en restaurant, legeplads og en lille butik. Resortet tilbyder flere typer værelser, og de store, rummelige lejligheder er perfekte, hvis man er flere afsted.

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 9.398,00 pr. person
Varighed:10 dage / 9 nætter
Inkluderet:* Fly Danmark-Curacao t/r inkl skatter og afgifter
* 9 nætter på et af de fire nedenstående hoteller i delt dobbeltværelse

Hotel Boutique 't klooster
Pris pr. person fra kr. 9.398,-

Scuba Lodge & Ocean Suites
Pris pr person fra kr. 11.625,-

Lions Dive Beach Resort
Pris pr person fra kr. 13.615,-

Kunuku Aqua Resort 3+ – All inclusive
Pris pr person fra kr. 14.035,-


Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Transfer mellem lufthavn og hotel t/r
* Drikkepenge
* Forsikringer

17324 260220 AT

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.