FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

10 dage / 9 nætter | Priser fra: kr. 11.302,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Caribisk badeferie på Guadeloupe, Guadeloupe

Guadeloupe ligger i ’De Små Antiller’ og består af seks øer. Øen kaldes også sommerfugleøen, da hovedøerne Basse-Terre og Grande Terre, der kun ligger 50 meter fra hinanden, ligner en sommerfugl på verdenskortet - hvis man kigger godt efter. Guadeloupe er en rigtig caribisk perle. Varmen ligger konstant på 27-28 grader – både i luften og i vandet. Palmerne blafrer forførende i den blide brise, folkene er utrolig søde og maden er farverig og velsmagende. Havet omkring Guadeloupe er også helt fantastisk. Her kan I opleve delfiner og koralrev og snorkle blandt massevis af farverige fisk.

Vi har sammensat denne pakke med tre bud på forskellige hoteller - men vi kan som sædvanligt sammensætte rejsen præcis, som I ønsker det!

3* på Karibea Beach Hotel
Dette hotel ligger lige ud til stranden i Le Gosier i et dejligt område med forskellige underholdningsmuligheder. Hotellet har egen swimmingpool, og så ligger det mindre end 2 km fra Grande-Terre, La Datcha Strand og Gosier-øen. Derudover ligger Basse-Terre og Place de la Victoire ca. 10 km derfra.

3* Le Residence Nou Cinq
I Le Gosier på Guadeloupe findes også dette fantastiske hotel La Résidence Nou Cinq. Hotellet tilbyder ophold i moderne værelser og villaer med tilhørende terrasser. Derudover har hotellet en svalende swimmingpool. Le Residence Nou Cinq er et oplagt valg, hvis man søger ro og afslapgning i smukke omgivelser.

3* Hotel Diwali
Denne smukke ejendom ligger helt ned til en hvid sandstrand langs den karibiske kyst i byen Saint Anne. Fra hotellet er der en fantastisk havudsigt. Værelserne på hotellet er dekoreret i kolonoi-stil, og fra hotellet kan der arrangeres udflugter såsom kano, dykning og paragliding. Indenfor 15 minutters gang finder man et bredt udvalg af restauranter. Le Gosier ligger 15 minutters kørsel væk, og der er 25 minutters kørsel til Point-a-Pitre lufthavn.

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 11.302,00 pr. person
Varighed:10 dage / 9 nætter
Inkluderet:* Fly København-Guadeloupe t/r
* 9 nætter på hotel Karibea Beach Hotel 3* (inkl. morgenmad)
* 9 dages billeje (Toyota Yaris 2dr eller lignende)

Det er naturligvis muligt at vælge andre hoteller:

Le Residence Nou Cinq 3* (uden pension)
Pris pr. person fra kr. 11.543,-

Hotel Diwali 3* (inkl. morgenmad)
Pris pr. person fra kr. 13.350,-

Bemærk: Prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Forsikringer

14771 170718 BK

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.