FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

10 dage / 9 nætter | Priser fra: kr. 9.699,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Caribisk badeferie på Guadeloupe, Guadeloupe

Guadeloupe ligger i ’De Små Antiller’ og består af seks øer. Øen kaldes også sommerfugleøen, da hovedøerne Basse-Terre og Grande Terre, der kun ligger 50 meter fra hinanden, ligner en sommerfugl på verdenskortet - hvis man kigger godt efter. Guadeloupe er en rigtig caribisk perle. Varmen ligger konstant på 27-28 grader – både i luften og i vandet. Palmerne blafrer forførende i den blide brise, folkene er utrolig søde og maden er farverig og velsmagende. Havet omkring Guadeloupe er også helt fantastisk. Her kan I opleve delfiner og koralrev og snorkle blandt massevis af farverige fisk.

Vi har sammensat denne pakke med tre bud på forskellige hoteller - men vi kan som sædvanligt sammensætte rejsen præcis, som I ønsker det!

3* på Habitation Grande Anse
Dette mindre turistklasse hotel ligger i Basse-Terre, kun 2 km fra Grande Anse Strand og Deshaies' botaniske have. Derudover ligger Plage de la Perle Strand og Fort Royal-stranden ca. 5 km derfra. Det tropiske hotel tilbyder ferieboliger med egen terrasse eller balkon med udsigt over haven. Hotellet har en restaurant, en udendørs pool og en bar/lounge.

3+* Langley Resort Fort Royal
Dette hotel er for jer, der ønsker noget større tættere på stranden. Helt ned til stranden, Anse de Petit Bas, på Guadeloupe ligger dette skønne resort. Her kan gæsterne slappe af under de svajende palmer på stranden eller nyde solstolene omkring den store pool. Resortet tilbyder desuden et væld af forskellige aktiviteter såsom vandsport, cykling og volleyball. Der kan også arrangeres udflugter fra resortet. Hotellets restaurant, der ligger på stranden, serverer kreolske og internationale retter.

4* Mahogany Hotel Residence & Spa
Det 4* Le Mahogany Hotel Residence & Spa er velegnet til jer, som ønsker en smule mere luksus. Hotellet ligger i en tropisk hede på stranden i Le Goiser. Der bydes på smukke sandstrande, frodigt tropisk miljø, og rummelige værelser. Uanset om I leder efter en romantisk ferie blot for jer to, eller om I er afsted hele familien, har hotellet alt, hvad man kan ønske sig. Her er spa, udendørs swimmingpool, restaurant, fitnesscenter med mere. Hotellet ligger kun 1,6 km fra Plage de Gosier og ca. 10 km fra Place de la Victoire og Schoelcher Museum.

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 9.699,00 pr. person
Varighed:10 dage / 9 nætter
Inkluderet:* Fly København-Guadeloupe t/r
* 9 nætter på hotel Habitation Grande Anse 3* (uden pension)
* 10 dages billeje (Toyota Yaris 2dr eller lignende)

Det er naturligvis muligt at opgradere hotellerne:

Langley Resort Fort Royal 3+* inkl. morgenmad
Pris pr. person fra kr. 11.758,-

Mahogany Hotel Residence & Spa 4* (uden pension)
Pris pr. person fra kr. 13.630,-

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

prisen er baseret på afrejse i november 2018
Ikke inkluderet:* Måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Forsikringer

14771 170718 BK

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.