FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

10 dage / 9 nætter | Priser fra: kr. 10.760,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Caribisk badeferie på Guadeloupe - Basse Terre, Guadeloupe

Guadeloupe ligger i ’De Små Antiller’ og består af seks øer. Øen kaldes også sommerfugleøen, da hovedøerne Basse-Terre og Grande Terre, der kun ligger 50 meter fra hinanden, ligner en sommerfugl på verdenskortet - hvis man kigger godt efter. Guadeloupe er en rigtig caribisk perle. Varmen ligger konstant på 27-28 grader – både i luften og i vandet. Palmerne blafrer forførende i den blide brise, folkene er utrolig søde og maden er farverig og velsmagende. Havet omkring Guadeloupe er også helt fantastisk. Her kan I opleve delfiner og koralrev og snorkle blandt massevis af farverige fisk.

Øen Basse Terre er den frodige side af Guadeloupe. Her kan man blandt andet opleve regnskoven og tage på vandreture heri, besøge Jaques Cousteaus undersøiske nationalpark eller tage på et romdestilleri. Og det er selvfølgelig muligt at køre på udflugt til Grande Terres smukke strande.

Vi giver jer her tre bud på forskellige hoteller på Basse Terre - men vi kan som sædvanligt sammensætte rejsen præcis, som I ønsker det!

Residence hoteliere Caraibes Royal
Tæt ved havet ved Fort Royal finder man det pæne Residence hoteliere Caraibes Royal. Hotellets grund er omgivet af en frodig have, og i midten af grunden finder man en lækker pool. Derudover er der ikke mere end et par hundrede meter til den smukke strand ved Fort Royal.

Hotel Le Jardin Tropical
Le Jardin Tropical ligger med en fantastisk udsigt over havet og den omkringliggende frodige regnskov. Hotellet er et mindre, charmerende hotel, og der er god mulighed for afslapning ved poolen.

Hotel Langley Fort Royal
Langley Fort Royal ligger helt ned til vandet på Basse Terre. Hoteller tilbyder små bungalows, der er spredt ud i hotellets have og langs vandet. Stilen er luksuriøs og moderne. På hotellet er der en god restaurant, hvor man kan nyde udsigten over det rolige hav.

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 10.760,00 pr. person
Varighed:10 dage / 9 nætter
Inkluderet:* Fly København-Guadeloupe t/r
* 9 nætter på Residence hoteliere Caraibes Royal
* 9 dages billeje (Toyota Yaris 2dr eller lignende)

Det er naturligvis muligt at vælge andre hoteller:

Hotel Le Jardin Tropical i bungalow
Pris pr. person fra kr. 11.185,-

Hotel Langley Fort Royal i Bungalow med havudsigt (morgenmad inkluderet)
Pris pr. person fra kr. 13.050,-

Bemærk: Prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Forsikringer

16343 060619 BK

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.