Loading…

Caribisk badeferie på Guadeloupe - Basse Terre

Tag med til Basse Terre på Guadeloupe! Øen har alle de tropiske ingredienser, man forbinder med en ø i Caribien krydret med det bedste fra fransk kultur. PRISEN ER INKL. FLY OG BILLEJE!
Guadeloupe ligger i ’De Små Antiller’ og består af seks øer. Øen kaldes også sommerfugleøen, da hovedøerne Basse-Terre og Grande Terre, der kun ligger 50 meter fra hinanden, ligner en sommerfugl på verdenskortet - hvis man kigger godt efter. Guadeloupe er en rigtig caribisk perle. Varmen ligger konstant på 27-28 grader – både i luften og i vandet. Palmerne blafrer forførende i den blide brise, folkene er utrolig søde og maden er farverig og velsmagende. Havet omkring Guadeloupe er også helt fantastisk. Her kan I opleve delfiner og koralrev og snorkle blandt massevis af farverige fisk.

Øen Basse Terre er den frodige side af Guadeloupe. Her kan man blandt andet opleve regnskoven og tage på vandreture heri, besøge Jaques Cousteaus undersøiske nationalpark eller tage på et romdestilleri. Og det er selvfølgelig muligt at køre på udflugt til Grande Terres smukke strande.

Vi giver jer her tre bud på forskellige hoteller på Basse Terre - men vi kan som sædvanligt sammensætte rejsen præcis, som I ønsker det!

Residence Hoteliere Caraibes Royal
Tæt ved havet ved Fort Royal finder man det pæne Residence hoteliere Caraibes Royal. Hotellets grund er omgivet af en frodig have, og i midten af grunden finder man en lækker pool. Derudover er der ikke mere end et par hundrede meter til den smukke strand ved Fort Royal.

Habitation Grande Anse
Habitation Grande Anse er et fint turistklasse-hotel beliggende i Basse-Terre med kun 250 meter til stranden Grande Anse. Indenfor 5 km finder man også strandene Plage de la Perle og Fort Royal. På hotellet er der både restaurant, udendørs swimmingpool og en bar. Værelserne og lejlighederne kan huse alt fra 2 til 7 personer - alle har tekøkken med køleskab. Derudover har de enten balkon eller terrasse med udsigt til havet eller hotellets charmerende have.

Hotel Langley Fort Royal
Langley Fort Royal ligger helt ned til vandet på Basse Terre. Hoteller tilbyder små bungalows, der er spredt ud i hotellets have og langs vandet. Stilen er luksuriøs og moderne. På hotellet er der en god restaurant, hvor man kan nyde udsigten over det rolige hav.
Ikke tilgængelig

Priser og varighed

Priser fra: : kr. 10.254,00 pr. person

Varighed: 10 dage / 9 nætter

Inkluderet

* Fly København-Guadeloupe t/r
* 9 nætter på Residence hoteliere Caraibes Royal
* 9 dages billeje (Toyota Yaris 2dr eller lignende)

Det er naturligvis muligt at vælge andre hoteller:

Habitation Grande Anse
Pris pr. person fra kr. 10.975,-

Hotel Langley Fort Royal i Bungalow med havudsigt (morgenmad inkluderet)
Pris pr. person fra kr. 13.450,-

Bemærk: Prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Forsikringer
* Lokale skatter, der afregnes på hotellet

16343 070220 AT

Andre rejseforslag

Caribisk Drømmeferie På Guadeloupes Øer

Rejs til Guadeloupe og oplev Grande-Terre og Basse-Terre samt de omkringliggende små øer i det carib…

Caribisk badeferie på Guadeloupe - Grande Terre

Tag med til Grande Terre på Guadeloupe! Øen har alle de tropiske ingredienser, man forbinder med en…

Guadeloupe & Martinique

Oplev to øer i Caribien, der får dig til at føle som om, du er landet i paradis - Guadeloupe og Mart…