Loading…

Cape Town, Panorama & Safari

13 dages uforglemmelig rejse til Sydafrikas absolutte højdepunkter med både Cape Town, Vinlandet og verdensklasse safari. Undervejs bor I på vores favorithoteller.

Tag på en 13 dages uforglemmelig rejse til Sydafrikas absolutte højdepunkter. Nyd atmosfæren i sprudlende Cape Town, smag på det lokkende Vinland op oplev de dramatiske landskaber på Cape Peninsula og ved Blyde River Canyon. Slut af med safari i verdensklasse i det private vildreservat Sabi Sand Game Reserve.

Dag 1: Ankomst til Cape Town og transfer til hotellet
Dag 2: I skal på en fantastisk tur til Cape Peninsula's sydligste punkt, Cape Point
Dag 3: Denne dag er dedikeret Sydafrikas fantastiske "vinland"
Dag 4-5: Dagene er til fri disposition
Dag 6: Afrejse fra Cape Town til Kruger Mpumalanga International Airport og videre til Hazyview
Dag 7: Heldagstur på Panoramaruten
Dag 8: Dagen er til fri disposition.
Dag 9: Transport fra Hazyview til Sabi Sand Game Reserve, der går for at være Sydafrikas bedste vildtreservat
Dag 10-11: Dagene i vildtreservatet går med safari, afslapning og god mad & drikke.
Dag 12: Transport til lufthavnen og afrejse

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Cape Town
2 Heldagstur til Cape Peninsula
3 Heldagstur til Vinlandet
4 Dagene er til fri disposition
6 Transport til lufthavnen og med fly til Kruger Mpumalanga International Airport
7 Heldagstur på Panoramaruten
8 Dagen er til fri disposition
9 Hazyview - privat vildtreservat i Greater Krüger
10 Safarioplevelser i Greater Krüger
12 Transfer fra safarilodge til lufthavnen
13

Dag 1 : Ankomst til Cape Town

Ankomst Cape Town - Sydafrikas smukke moderby ved Atlanterhavskysten. I bliver budt velkommen i lufthavnen og kørt til jeres hotel.

Dag 2 : Heldagstur til Cape Peninsula

I skal på en fantastisk tur til Cape Peninsula's sydligste punkt, Cape Point. Undervejs passeres historiske og idylliske kystbyer, smukke sandstrande og dramatiske kyststrækninger, mens man fra flere udsigtspunkter kan nyde den bjergtagende udsigt. Turen går langs Atlanterhavskysten via de mondæne forstæder Sea Point, Clifton og Camps Bay med stop ved et udsigtspunkt ved Llandudno. Herefter går turen videre til Hout Bay, en lille fiskerlandsby med fantastisk udsigt til bjerge og strand. Hvis vejret tillader, er der mulighed for en bådtur til Seal Island (ikke inkl. i prisen), hvor man kan se i hundredevis af Cape-pelssæler.

Der fortsættes ad Chapman's Peak Drive til Cape Point og Good Hope Nature Reserve, der byder på et rigt plante-, fugle- og dyreliv. Over middag går turen til Simon's Town. Her gør I holdt ved Boulders Beach, hvor en stor pingvinkoloni holder til. Turen slutter tilbage i Cape Town sidst på eftermiddagen.

Dag 3 : Heldagstur til Vinlandet

Denne dag er dedikeret til Sydafrikas fantastiske "Vinland". Fra Cape Town går turen gennem smukke bjerglandskaber, forbi vinmarker og karakteristiske Cape Dutch-vingårde til hjertet af Vinlandet. I vil opleve den smukke udsigt over vinmarker til bjerge ved Taal Monument nær Paarl, og føle historiens vingesus ved Huguenot Monument i Franschhoek. I kører gennem Helshoogte-bjergpasset til den historiske universitetsby Stellenbosch - Sydafrikas næstældste by, hvilket tydeligt afspejles i den pittoreske gade Dorp Street med den berømte butik Oom Samie Se Winkel fra 1791. Turen inkluderer en kældertur og vinsmagning på to vingårde. Hvis tiden tillader det, kan der indlægges en tredje vinsmagning (for egen regning).

Dag 4 : Dagene er til fri disposition

De næste to dage er til fri disposition. Det kan anbefales at booke en tur til de to townships Langa og Khayelitsha og slutte dagen af med en sejltur og guidet rundtur på Robben Island.

Dag 6 : Transport til lufthavnen og med fly til Kruger Mpumalanga International Airport

Efter morgenmaden bliver I kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver direkte til Krüger Mpumalanga International Airport. Her bliver I mødt og kørt til hotellet, hvor I bor de næste tre dage.

Dag 7 : Heldagstur på Panoramaruten

Denne dag er der heldagstur på Panoramaruten, der byder på en mulighed for at se de fleste af Mpumalanga's smukkeste naturscenerier. Højdepunkter inkluderer Blyde River Canyon, God's Window, Wonderview, Bourke's Luck Potholes, Three Rondavels, Lisbon Falls, Mac Mac Falls (hvis tiden tillader) og Pilgrims Rest.

Dag 8 : Dagen er til fri disposition

Dagen er til fri disposition.

Dag 9 : Hazyview - privat vildtreservat i Greater Krüger

I bliver hentet på jeres hotel og kørt til et privat vildtreservat i Greater Krüger Nationalpark - Sydafrikas bedste safariområde. Her skal I bo på en fantastisk safarilodge midt ude i bushen.

Dag 10 : Safarioplevelser i Greater Krüger

Dagene i vildtreservatet går med safari, afslapning og god mad & drikke

En typisk dag på safari foregår således:

Mellem kl. 5 og kl. 6 bliver man vækket med te, kaffe og en bid brød eller frugt. Herefter er der safari i åben jeep i det private vildtreservat. Her om morgenen vågner bushen langsomt, og der er aktivitet blandt dyrene, da det endnu ikke er for varmt. Da det er et privat reservat, er det tilladt for rangeren af køre "off road", så man kan komme helt tæt på dyrene. En lokal "tracker" er med, og der er ikke mange spor, der forbigår hans overvågne og trænede blik. Undervejs er der kaffe/tepause i bushen, inden det så småt går retur til lodgen. Her er man ved kl. 10-tiden, hvor en tiltrængt brunch venter. Herefter kan man slappe af ved poolen, læse en bog i loungen eller tage med rangere på bush walk. Her i middagsvarmen holder dyrene sig i ro, og det er sikkert at bevæge sig rundt med en ranger. Han vil fortælle om floraen, fuglene, dyrene og alle de små ting, man ikke lige lægger mærke til, når man sidder i en bil.

Frokost serveres omkring kl. 14, og herefter kan man så småt begynde at klæde om til næste safari. Men inden da er der lige lidt at spise - igen. Kage, frugt, kaffe og te så man er klar til de næste tre timers safari.

Ved 16-tiden går turen igen ud i bushen. Dyrene er atter aktive, og mange vandrer mod vandhuller for at slukke tørsten. Inden solen går ned, gøres der stop og den velkendte sundowner-drink serveres i solnedgangen. Himmelen overtages langsomt af en fantastisk stjerneparade, som rangeren også er kyndig i. På turen tilbage til lodgen bruges en kraftig spotlampe, så der er chance for at møde nogle af de sky nat-aktive dyr.

Tilbage på lodgen er der tid til et bad inden folk mødes i baren for lige at snakke om dagens oplevelser. Middagen serveres for så vidt muligt udendørs i bomaen med den spektakulære stjernehimmel som tag. En lang og begivenhedsrig dag er slut, og de fleste trækker sig tilbage for at være klar til morgendagens tidlige vækning.

Dag 12 : Transfer fra safarilodge til lufthavnen

Det er sidste morgen i bushen, og der er tid til en morgensafari inden morgenmaden. Herefter bliver I hentet og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver via Johannesburg mod Danmark.

Dag 13 :

 


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 9.832,00 pr. person

Varighed: 12 dage / 11 nætter

Inkluderet

* 5 overnatninger på turistklassehotel i Cape Town, standardværelse inkl. morgenmad
* Heldagstur; Cape Peninsula
* Heldagstur; Vinlandet
* 3 overnatninger på turistklasse hotel i Hazyview, standardværelse inkl. morgenmad
* Heldagstur; Panoramaruten
* Transport til privat reservat i Greater Krüger Nationalpark
* 3 nætter på safarilodge, standardværelse inkl. helpension og to daglig game drives i åben jeep
* Alle lufthavnstransfers

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

10580 071218 SW

Andre rejseforslag

Cape Town og Safari

Super pris på individuel rejse i Sydafrika! Seks dage i vidunderlige Cape Town med god tid til oplev…

Camps Bay og safari i egne villaer

Den perfekte Sydafrika-rejse, hvis I ønsker at rejse sammen som en stor familie eller venneflok. I f…

Aktiv Garden Route

Cape Town og Garden Route indbyder til aktiv ferie. Derfor har vi sammensat en rejse, hvor I får rig…