Loading…

Cambodias højdepunkter

Tag til Cambodia og oplev landets store højdepunkter. Oplev Killing Fields, som indrammer Cambodias barske fortid, undersøg det ikoniske Angkor Wat og nyd paradis-øen Koh Rong.

På denne rundrejse i Cambodia, har vi håndplukket nogle af de største seværdigheder. I starter i Siem Reap, hvor det imponerende Angkor Wat samt søen med de 1000 lingaer befinder sig. Derefter går turen videre til Cambodias hovedstad Phnom Penh, hvor seværdigheder som Killing Fields og S21 giver et indblik i landets bevægende fortid. Her prøver I også kræfter med specialiteterne i det khmerske køkken og tager på opdagelse i de mindre turistede områder. Den sidste del af rejsen foregår på paradis-øen Koh Rong, som er omringet af hvide sandstrande og krystalklart vand. En ø der oser af stilhed og fred modsat det mere støjende og pulserende liv i Cambodia.


Dag 1: Ankomst til Siem Reap
Dag 2: Cykeltur og unik madkultur
Dag 3: Tempeltur med tuk tuk
Dag 4: landsbysbesøg i Kompong Kleang og tempelbesøg
Dag 5: Besøg den flydende by Prek Toal og videre til Phnom Penh
Dag 6: Byrundtur i Phnom Penh og Killing Fields
Dag 7: Madlavningskursus og byrundtur i Phnom Penh
Dag 8: Transport til Koh Rong
Dag 9-10: Stranddage på Koh Rong
Dag 11: Koh Rong - Phnom Penh
Dag 12: Afrejse fra CambodiaDag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Siem Reap
2 Cykeltur og unik madkultur
3 Tempeltur med tuk tuk
4 landsbybesøg i Kompong Kleang og tempelbesøg
5 Besøg Prek Toal
6 Byrundtur i Phnom Penh og Killing Fields
7 Madlavningskursus og byrundtur i Phnom Penh
8 Transport til Koh Rong
9 Stranddag på Koh Rong
10 Stranddag på Koh Rong
11 Transport til Phnom Penh
12 Afrejse fra Cambodia

Dag 1 : Ankomst til Siem Reap

Når I lander i lufthavnen, bliver I hentet og kørt til jeres hotel i Siem Reap. Resten af dagen er fri til at slappe af.

 

Dag 2 : Cykeltur og unik madkultur

I forlader jeres hotel tidlig morgen og starter cykelturen langs floden. Efter en kort cykeltur kommer I til Angkor Thoms sydlige port, hvor I begynder på en af de mest charmerende ture rundt i Angkor komplekset. Derefter vil I besøge en række historiske steder beliggende i Angkor Thom. Heriblandt the Elephant Terrace, Royal Palace, Baphuon og det unikke arkitektoniske vidunder, Bayon templet. I afslutter cykelturen med at besøge det imponerende og smukke Angkor Wat – et af verdens største religiøse monumenter, hovedstaden af det khmerske imperium og nu et ikonisk symbol på Cambodia. Herefter vil I vende tilbage til hotellet.

Cykelturen er ca. 25 km og vil foregå i et tempo, så alle kan følge med.

Sent på eftermiddagen bliver I på en Vespa (scooter) kørt gennem Siem Reap og oplever den khmerske kultur og dens unikke madstil. I vil lære mere om lokale retter, besøge markeder og lokale butikker og selvfølgelig smage lækkerier såsom lokale frugter.

 

Dag 3 : Tempeltur med tuk tuk

Denne udflugt er lavet som et supplement til turen i går med flere besøg til andre kendte og smukke angkorianske templer. I når til de forskellige steder med tuk tuk på uberørte bittesmå stier gennem skove, templer og landsbyer.

I forlader jeres hotel om morgenen og kører langs floden, hvorefter I kører gennem skoven og ankommer til templet Banteay Kdei. Derefter venter det majestætiske tempel Ta Prohm, som er kendt for den omgivende vegetation, der er vokset ind i ruinerne. Herfra vil I besøge en række af templer fra det 12. og 13. århundrede heriblandt det mystiske Preah Khan og et tempel på en lille ø kaldt Neak Poan.

I slutter af med at se to templer fra det 10. århundrede nemlig East Mebon og Pre Rup templerne. På vejen tilbage vil I nyde de smukke rismarker i landskabet, før I stopper i Srah Srang for at se solnedgangen.

 

Dag 4 : landsbybesøg i Kompong Kleang og tempelbesøg

I dag skal I besøge en af de største og mindst besøgte landsbyer Kompong Khleang, beliggende på Tonle Sap søen, ca. 55 km fra Siem Reap. Her står alle husene på pæle, hvilket giver et usædvanligt naturligt miljø med betagende udsigt til flodsletter, rismarker og vandet. Her går I gennem landsbyen og møder de lokale og deres børn.

Herefter sejler I over kanalerne til en stor sø, hvorefter I kommer tilbage til landsbyen og får frokost i en af de lokales hjem. Efterfølgende besøger I det hengemte tempel Beng Malea, som har været gemt i århundreder i Cambodias skove. Senere bliver I kørt tilbage til hotellet i Siem Reap.

 

Dag 5 : Besøg Prek Toal

I dag skal I på gyngende grund - eller i hvert fald flydende. I skal nemlig besøge den flydende by Prek Toal, der ligger i den store Tonle Sap sø. Her får I et indtryk af hvordan det er at leve i en flydende by, og I får lejlighed til at lave jeres egen lille souvenir ud af en vandhyacint. Sidst på dagen flyver I fra Siem Reap til Phnom Penh.

Dag 6 : Byrundtur i Phnom Penh og Killing Fields

Den første dag i Phnom Penh får I mulighed for at udforske Phnom Penh City, som er Cambodias hovedstad. Her skal I blandt andet besøge Wat Phnom, en gammel pagode, som blev bygget af en velhavende khmersk dame, ved navn Penh, med det formål at opbevare de hellige relikvier.

Herefter fortsætter I til Det Royale Palads samt Sølvpagoden, som ligger i forbindelse med paladset. De fleste af de flotte templer, som I ser på jeres tur, er gaver som Cambodias konge har fået fra andre lande. Iblandt disse gaver er en kæmpe Buddha figur smykket med ca. 10.000 diamanter.

Om eftermiddagen skal I besøge en gammel skole, Toul Sleng, som blev brugt som fængsel under Pol Pots tid. I bliver i historien, idet I fortsætter ud til Killing Fields, hvor ofrene fra Toul Sleng blev begravet. De to barske møder med Cambodias fortid er bevægende og chokerende, men samtidig et must, hvis man vil forstå landets historie.

På vejen tilbage til Phnom Penh besøger I det russiske marked også kaldt Tuol Tumpoung. Her finder I alt lige fra smykker til porcelæn.

 

Dag 7 : Madlavningskursus og byrundtur i Phnom Penh

Dagen er sat af til at udforske Phnom Penh. Om morgenen skal I prøve kræfter med det khmerske køkken, hvor der venter jer et privat madlavningskursus. Kurset giver jer, gennem læren om deres mad, madlavning og kulinariske myter, en fascinerende indsigt i det cambodianske liv, tro og kultur. I vil få jeres egen madlavningsstation, hvor I selv kommer til at forberede 3 traditionelle khmerske retter.

Om eftermiddagen vil I opleve Phnom Penh, idet I besøger steder som det franske kvarter, lokale restauranter, gemte templer og monumenter og arkitektoniske højdepunkter.

 

Dag 8 : Transport til Koh Rong

Om morgenen bliver I kørt til havnen i Sihanoukville, hvor I efterfølgende tager en speedbåd til øen Koh Rong (ca. 1 times sejltur). I bliver fragtet til jeres hotel.

 

Dag 9 : Stranddag på Koh Rong

Denne dag er fri til at gøre, hvad I har lyst til. Koh Rong er en smuk og uberørt paradis-ø omkranset af grøn tæt jungle og kendt for hvide sandstrande og krystalklart vand. Øen oser af stilhed og fred modsat det mere støjende og pulserende liv i Cambodia.

Dag 10 : Stranddag på Koh Rong

Nyd endnu en dag i de fredelige omgivelser omringet af hvide sandstrande. Hvis ikke I har været ude at snorkle i det krystalklare vand er muligheden stadig åben.

Dag 11 : Transport til Phnom Penh

Nyd dagen ved stranden, indtil I skal med båden til Sihanoukville og direkte videre til Phnom Penh.

Dag 12 : Afrejse fra Cambodia

I bliver hentet på hotellet, og kørt i lufthavnen. Derfra går turen hjemad.


Priser og varighed

Priser fra: : 10.975,00 kr. pr. person

Varighed: 12 dage / 11 nætter

Inkluderet

* 8 overnatninger på trestjernede hoteller og 3 overnatninger på firestjernet hotel med morgenmad
* 1 * frokost
* 1 * aftensmad
* Alle de beskrevede udflugter med engelsktalende guide
* Al land- og vandtransport som beskrevet

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Da udflugter og transport er arrangeret med privat guide for den bedst mulige oplevelse, er der betydelige besparelser, hvis I er en lille familie eller et par hold venner (4 personer eller derover), der rejser sammen.

Ikke Inkluderet

* Fly
* Øvrige måltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

13142 220120 ET

Andre rejseforslag

Familieferie i Cambodia

Tag på familieeventyr til Cambodia og få en rundrejse fyldt med spændende aktiviteter for både børn…