Loading…

Californien og Sydvest - den klassiske

Californien og det sydvestlige USA har så uendeligt meget, man bør opleve. Fantastiske nationalparker, spændende byer og smukke kyststrækninger danner rammen om denne rejse. På en USA-rejse skal I selvfølgelig have egen bil til rådighed. Den henter I derfor, så snat I lander og har herefter den frihed som egen bil giver. I oplever storbyerne San Francisco, Los Angeles og Las Vegas, udforsker de imponerende nationalparker Yosemite og Grand Canyon og tager køreturen op af den smukke Highway 1, hvor fortryllende byer afløser hinanden. Kort sagt får i alt det bedste i det sydvestlige USA.

Dag 1: Ankomst til San Francisco
Dag 2: San Francisco
Dag 3: San Francisco
Dag 4: San Francisco - Yosemite
Dag 5: Yosemite National Park
Dag 6: Yosemite – Mammoth Lakes
Dag 7: Mammoth Lakes – Death Valley – Las Vegas
Dag 8: Las Vegas
Dag 9: Las Vegas
Dag 10: Las Vegas – Grand Canyon
Dag 11: Grand Canyon
Dag 12: Grand Canyon - Laughlin
Dag 13: Laughlin - Hollywood
Dag 14: Hollywood
Dag 15: Hollywood – Pismo Beach
Dag 16: Pismo Beach - Monterey
Dag 17: Monterey
Dag 18:Monterey – San Francisco


Se det samlede program under Rejseplan
Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til San Francisco
2 San Francisco
3 San Francisco
4 San Francisco - Yosemite National Park
5 Yosemite National Park
6 Yosemite National Park - Mammoth Lakes
8 Las Vegas
9 Las Vegas
10 Las Vegas - Grand Canyon
11 Grand Canyon
12 Grand Canyon - Laughlin
14 Los Angeles
15 Los Angeles - Pismo Beach,Ca
16 Pismo Beach,Ca - Monterey
17 Monterey
18 Monterey

Dag 1 : Ankomst til San Francisco

Ved ankomsten til San Francisco samler I jeres bil op i lufthavnen og kører derefter til jeres hotel, der ligger centralt placeret i San Francisco.

Dag 2 : San Francisco

I dag har I hele dagen fri til at udforske San Francisco. Læg for eksempel vejen forbi den centrale plads Union Square, den ekstremt stejle vej ved Nob Hill, byens spændende kinesiske kvarter China Town og selvfølgelig kajen Fisherman’s Wharf, hvor der altid er masser liv. San Francisco er generelt en smuk by, så det er en oplevelse bare at vandre roligt igennem byens stejle gader.

Dag 3 : San Francisco

Endnu en fri dag til at udforske San Francisco og få set noget af det I ikke nåede i går. Start for eksempel dagen ud med et besøg ud til den berygtede og berømte fængselsø Alcatraz, hvor blandt andet Al Capone sad indespærret. Et ophold i San Francisco bør selvfølgelig også inkludere et besøg ved Golden Gate Bridge, hvor tågen ofte vælter ind over den røde bro. De smukke farvede huse ved Alamo Square er også et besøg værd.

Dag 4 : San Francisco - Yosemite National Park

I dag kører I fra San Francisco til Yosemite National Park. Turen er omkring 350 kilometer lang, så I har tid til at gøre holdt på vejen og stadig nå at kigge rundt i parken, efter I er checket ind på jeres hotel.

Dag 5 : Yosemite National Park

Hele dagen er afsat til at begive jer ud i den fantastiske nationalpark, der strækker sig over Sierre Nevada bjergkædens vestlige skråninger. Tag jer god tid til at beundre den diverse skov, de smukke vandfald og de imponerende granitklipper. Yosemite er en af verdens smukkeste nationalparker.

Dag 6 : Yosemite National Park - Mammoth Lakes

I kører gennem Yosemites højland og det berømte Tiogo Pass, der i vintermånederne er lukket på grund af snefald. Det varierer, hvornår passet er lukket, men slutningen af oktober til slutningen af maj er en rettesnor. Derefter kører I ned til Mono Lake og ankommer til det frodige område ved Mammoth Lakes om eftermiddagen.

Dag 7 : Mammoth Lakes - Las Vegas

Dagens køretur er en kontrastfyldt køretur fra høje bjergtoppe med grønne skove til den øde og tørre ørken i Death Valley. Death Valley er både et af de varmeste steder på jorden og det laveste landområde på det nordamerikanske kontinent. Gå ikke glip af at køre forbi Badwater Bassin, der ligger 86 meter under havoverfladen. Derefter kører I til Las Vegas – også kendt som Sin City.

Dag 8 : Las Vegas

Las Vegas er en by fyldt med underholdning. I løbet af dagen kan der være meget varmt i byen, og derfor kan det være en fordel at holde sig indenfor eller ved hotellets pool. Der er dog også masser at foretage sig indenfor. Forskellige forlystelser, kasinoerne og et væld af restauranter.

Dag 9 : Las Vegas

Når man er i Vegas, må man ikke snyde sig for en tur ned af The Strip, som hovedgaden i byen kaldes. Her er de enorme hoteller linet op på stribe. Temahotellerne byder ofte på forskellige shows om aftenen, og det er en oplevelse bare at gå forbi eller igennem de forskellige hoteller.

Dag 10 : Las Vegas - Grand Canyon

Fra Las Vegas kører I til Hoover Dam, hvor I kan gøre et stop. Herefter krydser i den imponerende dæmning. Fra Kingman til Seligman kører I på den gamle del af Route 66. Hvis I har tid, kan I for eksempel besøge bjørnene, bisonerne og ulvene i Bearixone, der er en drive-through park. De næste to nætter skal I bo ved Grand Canyons sydlige kant.

Dag 11 : Grand Canyon

En tur ned i Grand Canyon er en fantastisk oplevelse. Farverne ændrer sig fra bjergside til bjergside og alt efter tiden på dagen. Hvis et hike ned i kløften er for hårdt, kan vi også arrangere en helikoptertur, hvor man flyver over den smukke kløft. Nyd solnedgangen med udsigt over kløften – en sådan udsigt fås ikke mange andre steder på jorden.

Dag 12 : Grand Canyon - Laughlin

I nyder den sidste morgen ved Grand Canyon. Hvis I er morgenfrisk, kan I stå tidligt op og nyde de mange farver, der spiller sammen i kløften, når solen står op. Derefter kører I til Laughlin, der ligger ved Colorado River.

Dag 13 : Laughlin - Los Angeles

Fra Laughlin kører I mod Los Angeles nærmere bestemt Hollywood. På vejen kan I gøre stop ved Barstow, hvor der er to Outlet shopping malls. Outlets er bygget som mindre byer, der består af butikker, hvor der er gode priser på varerne. Fremme i Holliwood checker I ind på jeres hotel, hvor I skal tilbringe de næste to nætter. Om eftermiddagen kan I for eksempel gøre et besøg ved Hollywood Walk of Fame eller køre ud og kigge på det berømte Hollywood skilt i det bakkede Hollyuwood område.

Dag 14 : Los Angeles

Dagen er fri til at udforske Los Angeles og Hollywood. Vi kan anbefale et besøg i Universal Studios, hvor filmklassikere er vakt til live. Vi hjælper selvfølgelig gerne med billetten.

Dag 15 : Los Angeles - Pismo Beach,Ca

På turen langs vandet mod Pismo Beach gør I stop i Santa Barbara. Byen er kendt for sin spanske stil og de rige og berømtes livsstil. Det er en hyggelig by, hvor I kan nyde en frokost, inden I kører videre. I fortsætter langs kysten, smukke vingårde og små strandbyer til I når Pismo Beach.

Dag 16 : Pismo Beach,Ca - Monterey

Køreturen fra Pismo Beach til Monterey er fantastisk. Gør et stop ved Hearst Castle, der var avismogulen William Randolph Hearsts residens. Nogle få kilometer længere oppe af kysten er der god mulighed for at spotte søelefanter på stranden. Fortsæt af Highway 1 langs den imponerende kyststrækning i Big Sur. De snoede veje giver smuk udsigt over stillehavet. I slutter dagen i Monterey, hvor I skal sove to nætter.

Dag 17 : Monterey

Monterey Bugten er kendt for Cannery Row, Carmel-By-the-Sea (hvor Clint Eastwood har været borgmester), Monterey Bay Aquarium og Pebble Beach. Den nobelprisvindende amerikanske forfatter John Steinbeck boede desuden i mange år i området og hentede inspiration til sine bøger herfra. For eksempel foregår hans gennembrudsroman Tortilla Flat i Monterey.

Dag 18 : Monterey

I kører det sidste stykke af kysten op til San Francisco. Her afleverer I jeres bil i lufthavnen og starter derefter jeres flyvning hjemad.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 11.197,00 pr. person

Varighed: 18 dage / 17 nætter

Inkluderet

* 17 overnatninger på primært 3-stjernede hoteller (4-stjernet i Las Vegas og 2-stjernet i Pismo Beach)
* Billeje hele turen (Ford Focus eller lignende)


Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

13564 181017 ART

Andre rejseforslag

Kør selv i USA i autocamper

Oplev USA i autocamper. Road Bear har 4 forskellige camper-størrelser, som kan hentes og afleveres i…

Californien & Sydvest - med et tvist

Den klassiske vestlige USA-rejse er blevet tilsat et besøg i Palm Springs og et par dage i det calif…

USAs vestlige nationalparker i lækre lodges

Oplev USAs vestlige nationalparker på denne spændende rejse. Dertil skal I bo i spændende lodges i n…