FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

4 dage / 3 nætter | Priser fra: kr. 6.789,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Brøleaber og kaimaner på Irupé Lodge, Argentina

I udkanten af landsbyen Colonia Carlos Pellegrino ligger Irupe Lodge, opkaldt efter en sjælden vandplante i vådlandet. Irupe Lodge har 8 værelser og en familie suite med plads til 5 personer, alle rummelige og indrettet med en rustik og samtidig moderne arkitektur, der passer til de naturlige omgivelser. Alle værelserne nyder godt af udsigten til Iberá søen. De 4 standard værelser har vinduer ud mod Iberá søen, air condition, varme, loftsvifte, hårtørrer, biologisk nedbrydelige amenities. Værelserne er beliggende i hovedbygningen med direkte adgang til pejsestuen med wifi, biblioteket og den udendørs veranda, hvor udsigten også kan nydes. De 4 superior værelser har derudover en mindre opholdsstue, minibar, sikkerhedsboks, badekar og balkon ud mod søen. Superior værelserne er beliggende i separate huse omgivet af vegetationen, men med panoramiske vinduer til Iberá søen. Lodgen har desuden en udendørs pool nær søen og parken der omgiver lodgen er på 1,5 hektar park, hvor fugle nyder frugttræerne og søen. En træbro forbinder hovedbygningen med søen, hvor man ofte kan spotte kapivar familier, der leger og alligatorer der solbader.

Dag 1: Buenos Aires - Mercedes
Om aftenen tager I natbussen fra Retiro busstation i buenos Aires til Mercedes, med ankomst den følgende dag. Sæderne kan lægges langt ned og der serveres snacks ombord.

Dag 2: Mercedes - Iberá
Der ankommes tidligt om morgenen til Mercedes busstation, hvor I tages imod af en spansktalende chauffør, der kører jer til Irupé lodge. Om eftermiddagen vandrer I gennem primær jungle med guiden, for at se om I kan spotte brøleaber og anden flora og fauna. Der er indlagt et besøg ved parkens museum Om eftermiddagen, går det atter ud i Iberá området i båd, hvor I udforsker flora og fauna og nyde synes at solnedgangen over Iberá søen, inden der returneres for aftensmad på lodgen

Dag 3: Iberá
Efter morgenmaden er det muligt at slappe eller tilvælge en aktivitet. Om eftermiddagen, går det atter ud i Iberá området i båd, hvor I udforsker flora og fauna til fods eller på hesteryg ved solnedgang eller under stjernerne. I vil være på udkig efter de nat aktive dyr, som bor i området inden I besøger en lokal gård. Der vil i lære om dagligdagen på gården uden elektricitet og biler. Der spises aftensmad ved den lokale gaucho familie, inden I returnerer til Irupé lodge.

Dag 4: Iberá - Iguazu
Om formiddagen er der transfer til Posadas, hvor I ombord stiger den offentlige bus til Iguazu. I ankommer til Iguazú ved aftenstid.

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@hannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 6.789,00 pr. person
Varighed:4 dage / 3 nætter
Inkluderet:* 2 nætter inkl. halvpension
* Alle transporter og transfers
* Alle nævnte udflugter

Ikke inkluderet:* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Drikkepenge
* Drikkevarer
* Andre tjenster der ikke er nævnt eller fremgår af rejseplan

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

7143 111119 OE

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.