Loading…

Brasiliens Ukendte Sydstater

Oplev en ukendt side af Brasilien med vinproduktion, dejlige sandstrande og smukke nationalparker med bl.a. verdens 6. største kløft. Ta med væk fra alfarvej og få et indblik i det rurale Brasilien.
Tag med til det ukendte sydlige Brasilien, hvor den rolige brasilianske mentalitet er fusioneret med italienske og tysker immigranters arkitektur og vinproduktion. Der er flere dejlige naturområder og nationalparker, som byder på gode vandreture i bl.a. verdens sjette største kløft samt ad de lange badestrande.

Dag 1: Ankomst til Porto Alegre & byrundtur
Dag 2: Porto Alegre - Bento Goncalves - Vindalen
Dag 3: Vindalen
Dag 4: Vindalen
Dag 5: Vindalen – Aparados da Serra nationalpark
Dag 6: Aparados da Serra nationalpark
Dag 7: Aparados da Serra nationalpark - Praia do Rosa
Dag 8: Praia do Rosa
Dag 9: Praia do Rosa
Dag 10: Praia do Rosa - Florianópolis - Curitiba
Dag 11: Curitiba – Vila Velha - Tibagi
Dag 12: Tibagi - Guartela - Curitiba
Dag 13: Curitiba byrundtur og afrejse

Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Porto Alegre & byrundtur
2 Porto Alegre - Bento Goncalves - Vindalen
11 Curitiba - Vila Velha - Tibagi
13 Curitiba byrundtur og afrejse

Dag 1 : Ankomst til Porto Alegre & byrundtur

Ved ankomst til Porto Alegre, som betyder den glade havn, tager I shuttle bussen til jeres hotel, hvorefter der følger en byrundtur i Rio Grande do Sul statens hovedstad.

Dag 2 : Porto Alegre - Bento Goncalves - Vindalen

Med shuttle bussen til lufthavnen, hvor I får jeres lejede bil udleveret. Herfra kører I primært af den gamle vej til Bento Goncalves. Turen tager ca. to timer. Check ind på jeres hotel. Bento Goncalves er omgivet af Vale do Vinhedo, Vindalen, som med sine italienske rødder producerer vin, god gastronomi og bakkede landskaber med vinranker.

Dag 3 : Bento Goncalves - Vindalen

Vi anbefaler, at man lejer en cykel eller hyrer en chauffør og begiver sig ud i vindalen på jagt efter de gode druer. Der er mange vingårde, som giver rundvisninger og smagsoplevelser. Indimellem finder I oprindelige stenhuse og stenkirker, gode restauranter og udsigtsterrasser.

Dag 4 : Bento Goncalves - Vindalen

For at kunne nyde området fuldt ud er der endnu en fridag. Området byder på flere oplevelser end blot vin, men der er også mange vinhuse, som man kan besøge, så tiden skal nok blive fyldt rigtig godt ud.

Dag 5 : Bento Goncalves - Aparados da Serra nationalpark

I dag har I ca. fire timers kørsel foran jer gennem Rio Grande do Sul staten til Serra Geral nationalparken, hvor I indkvarteres lokalt med halvpension omgivet af fantastiske natur omgivelser.

Dag 6 : Aparados da Serra nationalpark

Dagen er fri til at udforske på egen hånd. Af muligheder kan nævnes vandreture til Malacara kløftens naturlige pools eller vandreture gennem landskabet til kløfter og bjerge. Der er også mulighed fro rappelling for de adrenalinsøgende.

Dag 7 : Aparados da Serra nationalpark - Praia do Rosa

I dag kører I ca. tre timer til nabo staten Santa Catarina. Praia do Rosa er om efteråret kendt for de migrerende hvaler, som kælver i bugten. Resten af året er det en hyggelig strand destination med en rolig atmosfære.

Dag 8 : Praia do Rosa

Nyd stranden med en afslappende dag ved Praia do Rosa.

Dag 9 : Praia do Rosa

Der er en endnu en dag til at nyde stranden, men skal der ske lidt mere, så har I stadig bilen til rådighed og kan udforske de nærliggende områder.

Dag 10 : Praia do Rosa - Florianópolis - Curitiba

Der køres til Florianópolis, som er statens hovedstad. Det tager ca. 1,5 time, inden I kan aflevere den lejede bil og hoppe på den offentlige bus til Curitiba, som er hovedstaden i staten Paraná. I modtages på bus stationen og køres til jeres hotel for en enkelt nat.

Dag 11 : Curitiba - Vila Velha - Tibagi

Transfer fra Curitiba til Parque Estadual Vila Velha, som er beliggende 90 km fra Curitiba. Parken blev dannet i 1953 og er kendt for sine sandstensformationer, som rejser sig fra marker, der for 600 millioner år siden var havets bund. Vulkanske eruptioner, gletsjere og erosion af vind og regn har formet 20 besynderlige formationer. Vile Velha er også hjemsted for Furnas kraterne med nedfaldshuller, som i bunden har de klareste blå søer samt Lagoa Dourada, som skinner gyldent afhængig af solens stråler. Der fortsættes til Tibagi.

Dag 12 : Tibagi - Guartela - Curitiba

Besøg ved Brasiliens største og verdens sjette største kløft, Guartela, beliggende i Guartela Statspark. Nyd udsigten til de skønne omgivelser med nøgne klippe sider, skove, floder og vandfald. Der er gode vandreture i området. Der køres retur til Curitiba.

Dag 13 : Curitiba byrundtur og afrejse

I hentes på hotellet af jeres guide, som tager jer med rundt i Curitibas centrum og fortælle om byens seværdigheder, monumenter, gågade og flotte plaza'er samt fortæller om byens historie. Transfer til lufthavnen.

Bestil rejsen


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 12.653,00 pr. person

Varighed: 13 dage / 12 nætter

Inkluderet

* Alle nævnte transfers
* 12 nætter på hotel med morgenmad
* Billeje
* Nævnte udflugter med engelsktalende guide

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Øvrige måltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12276 281118 GW

Andre rejseforslag

Brasilien - det kendte og det mindre kendte

Denne 10 dages rundrejse i Brasilien indeholder to af de absolut mest kendte højdepunkter i Brasilie…

Pantanal & Bonito

Oplev smuk natur og deltag i aktiviteter som safari, ridning, vandreture, sejlture og snorkling. Få…

Samba for to

En forrygende rejse gennem Brasiliens åbne landskaber, underskønne natur og dyreliv, krydret med afr…