FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

4 dage / 3 nætter | Priser fra: kr. 3.709,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Brasiliens Grønne Bjerge, Brasilien

Få en storslået oplevelse og opdag regionen Aparados da Serra med dets majestætiske bjerge og frodige dale og nyd et hyggeligt ophold på Refugio Ecológico Pedra Afiada, hvor I kommer helt tæt på naturen. Denne fine lodge er beliggende i Malacara Canyon, lige ved den fredede park; Serra Geral Nationalpark. Parken er kendt for dens rige biodiversitet. Her er der registreret over 143 fuglearter, 48 type pattedyr, og 39 paddearter. Der er derfor rig mulighed for at spotte truede dyrearter såsom mankeulven, pumaen og ozelotten.

Refugio Ecológio Pedra Afiada
Dag 1: Poco Do Malacara
Dag 2-3: Itaimbezinho og Trilha Do Rio Do Boi
Dag 4: Rapelle og afrejseFå et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 3.709,00 pr. person
Varighed:4 dage / 3 nætter
Inkluderet:* Transfer t/r Porto Alegre-Pedra Afiada
* 3 nætter med halvpension
* Velkomstdrinks
* Guidet aftengåtur
* Trekking ved Poço do Malacara med specialiserede guider

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Tilvalgsudflugter
* Nationalpark entréer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.


09394 271118 GW

Dag 1 : Dag 1: Porto Alegre - Poco Do Malacara

Transfer fra Porto Alegre lufthavn til Refúgio Ecológico Pedra Afiada. Denne tur tager ca. 3 timer. Herefter er der god tid til at nyde et frokostmåltid (ikke inkluderet i prisen). Eftermiddagen tilbringes ved det fantastiske Canyon Malacara ved Parque Nacional Serra Geral. Denne udflugt tager ca. 2-4 timer og kan foretages af alle, uanset alder og trekking erfaring. Vi kan garantere, at I på denne tur bliver betaget af de fine floder, de høje bjerge, Atlanterhavs-regnskoven og vandløbene, hvor I kan tage jer en dukkert. Denne gåtur er efterfulgt af velkomstmiddag på Refugio Ecológico Pedra Afiada og aftengåtur i området.

Dag 2 : Dag 2: Poco do Malacara og Parque Nacional Serra Geral

Dagen tilbringes ved det fantastiske Canyon Malacara ved Parque Nacional Serra Geral. Denne udflugt tager ca. 2-4 timer og kan foretages af alle, uanset alder og trekking erfaring. Vi kan garantere jer at I på denne tur vil blive betaget af de fine floder, de høje bjerge, Atlanterhavs-regnskoven og de fine vandløb, hvor I kan tage jer en dukkert. Denne gåtur er efterfulgt af velkomstmiddag på Refugio Ecológico Pedra Afiada og aftengåtur i området.

Dag 3 : Dag 3: Itaimbezinho

I dag skal i opleve Itaimbezinho kløften, som er en smal 5800 meter lang kløft med stejle skrænter beliggende i Serra da Apararados nationalpark. I kører fra lodgen ca. 26 km ad en jordvej op af bjerget til Gralha Azul, hvilket tager ca. 1 time. Der findes flere vandrestier i området og I vandrer ca. 6 km langs kanten af kløften, som er en af de smukkeste i Brasilien. I vil opleve de smukke vandfald, Bride's Veil og Swallow Waterfall. Nyd udsigten til bjergkædens klipper og noget af kystsletten, inden der returneres til jeres hotel.

Dag 4 : Aparados da Serra nationalpark - Porto Alegre

Aparados Np - Porto Alegre Lufthavn

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.