FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

10 dage / 9 nætter | Priser fra: kr. 9.331,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Brasilien - det kendte og det mindre kendte, Brasilien

Turen tager sin begyndelse ved de mægtige Iguassu-vandfald, hvor I naturligvis oplever faldene fra både den brasilianske og den argentinske side.

Herfra går turen mod et mere ukendt hjørne af Brasilien nemlig Curitiba. Byen er kendt som Brasiliens mest moderne (og mest rene!) by. Herfra tager I på en fantastisk togrejse med Serra Verde ekspressen gennem Atlanterhavsregnskoven med udsigt til vandfald, grønne klipper og dybe kløfter. I lander ved kysten, hvorfra I tager til den lille ø, Ilha do Mel, hvor et par dage med rendyrket afslapning og naturoplevelser venter. Når I er helt nede i gear og trænger til, at der igen sker noget, slutter I rejsen af med et besøg i altid levende Rio.

Dag 1: Ankomst Iguassu
Dag 2: Foz do Iguassu - besøg på den argentinske side
Dag 3: Iguassu – Curitiba
Dag 4: Curitiba & Morretes med Serra Verde Expressen
Dag 5: Morretes – Ilha do Mel
Dag 6: Ilha do Mel – på egen hånd
Dag 7: Ilha do Mel – Rio
Dag 8: Rio – besøg ved Corcovado og Sukkertoppen
Dag 9: Rio – på egen hånd
Dag 10: Afrejse Brasilien

Se detaljeret program under rejseplan


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@hannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 9.331,00 pr. person
Varighed:10 dage / 9 nætter
Inkluderet:* Alle transfers
* 9 nætter på hotel med morgenmad
* Halvdagstur på den brasilianske side af Foz do Iguassu
* Heldagstur på den argentinske side af faldene
* Togtur med Serra Verde inkl. byvandretur i Morretes
* Halvdagstur i Rio

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Nationalpark entréer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12126 281119 GW

Dag 1: Ankomst Iguassu

Ved ankomsten til Foz do Iguassu bliver I modtaget og kørt til jeres hotel. Her bliver I indlogeret og har to overnatninger. Allerede om eftermiddagen anbefaler vi, at I besøger den brasilianske side af faldene. Kommer I først sent i dag, kan I også lægge dette besøg på dag tre.

Dag 2: Foz do Iguasu

Vandfaldene skal opleves fra begge sider, og i dag står den argentinske side for tur. Udsigten her er måske ikke helt så imponerende som fra den brasilianske side. Til gengæld kan man her på den argentinske side komme tættere på vandet. En række broer går over faldene, og det føles nærmest som at gå på vandet.

Dag 3: Iguasu – Curitiba

I dag går turen til dem brasilienske side. I vil både opleve, hvor smukt dette vidunder er, samt få indblik i, hvor rigt området er på flora og fauna. Derefter går turen til lufthavnen, hvorfra I flyver til Curitiba. Her bliver I modtaget i lufthavnen.Ved ankomst er der fri til at udforske byen på egen hånd, der siges at være den mest moderne by i Brasilien.

Dag 4: Curitiba & Morretes

Efter tidlig morgenmad på hotellet er der afgang mod togstationen, hvorfra I tager toget gennem regnskoven til Morretes. Serra Verde-ekspressen er en af Brasiliens mest berømte togrejser. Turen går gennem Atlanterhavsregnskoven. Udsigten er helt fænomenal, og undervejs kører toget gennem ikke færre end 14 tunneller og over mere end 30 forskellige broer. Kløfter, vandfald og grønne klipper suser forbi i adstadigt tempo. Glæd jer – det er tre timers ubeskrivelig smuk natur! I Morretes venter en dejlig frokost, inden eftermiddagen bruges på en vandretur i byen. Overnatning på en lokal pousada.

Dag 5: Morretes – Ilha do Mel

I bliver hentet på hotellet og kørt til Pontal do Sul, hvorfra I sejler til den lille ø, Ilha do Mel. Navnet betyder ”honning-øen”, og er et paradis for dem, som søger det afslappede strandliv i skøn forening med et par lokale landsbyer. Der er ingen biler på øen, og de flade strande indbyder til lange slentreture. I har to overnatninger på øen.

Dag 6: Ilha do Mel

Dagen er fri til at bruge, som I vil. Vi kan varmt anbefale, at I lejer en cykel eller tager en god vandretur til fortet; Fortaleza Nossa Senhora Dos Prazeres.

Dag 7: Ilha do Mel – Rio

Det er tid til at forlade det afslappede ø liv. I sejler tilbage til fastlandet, hvor en bil venter for at køre til retur til Curitiba. Herfra flyver mod Rio, hvor de sidst tre nætter på dette Brasilien-eventyr venter.

Dag 8: Rio

Et absolut must-see i Rio er Kristus figuren på toppen af Corcovado. Et besøg her er da også på dagens program sammen med et besøg på Sukkertoppen. Udsigten herfra er helt fænomenal! Der bliver naturligvis også tid til at besøge et par andre højdepunkter.

Dag 9: Rio

Dagen i dag er til fri disposition. Måske til at besøge de berømte strande Ipanema og Copacabana. Vi er naturligvis også gerne behjælpelige, såfremt I ønsker en guidet tur i dag.

Dag 10: Afrejse Brasilien

I bliver hentet på hotellet i god tid før jeres afrejse.

Bestil rejsen.
Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.