Botswanas "Green Season"

"Green Season" er regntid i Botswana. Men det betyder på ingen måde, at der ikke venter fantastiske, frodige oplevelser!
elefanter ved flod
Du er her:
 • Botswanas "Green Season"
location Zimbabwe, Botswana
location Safari
location 10 dage / 9 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 24.864 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Botswanas "Green Season" gør, at der er grønt og frodigt overalt og fuglene er i tusindtal, mens de græsædende dyr får unger. Og samtidig er turisterne få og priserne lave.
Turen starter i Zimbabwe ved det imponerende Victoria Falls. Her deler jorden sig og sluger den enorme Zambezi-flod, der skaber et dramatisk og kraftfuldt sammenstød af vand ved bunden af klippen. Et brølende støjniveau og en sky af tåge omgiver vandfaldet. En oplevelse man sent glemmer.
Herefter går turen til Chobe Nationalpark, hvor især flodbredden ved Chobe-floden er et elefant mekka. Tætheden af disse kæmper i området er én af de højeste i verden, så bliv ikke overrasket, hvis I ser flokke drikke ved flodbredden eller spadsere forbi jeres biler. Derudover er der også flodheste, bøfler, antiloper og andre imponerende arter at finde i området.
Efterfølgende tager turen jer videre til Khwai-området. Khwai-floden tiltrækker mange forskellige arter og giver mulighed for vilde syn. Måske ser I leoparder, der forfølger antiloper i det lange græs, løver, der svømmer fra bredden for at redde deres unger, og krokodiller, der konkurrerer med vilde hunde om et middagsmåltid bestående af impala.
Regnen falder gerne i kraftige morgen- eller eftermiddagsbyger, der renser luften og danner dramatiske kontraster på himlen, perfekt til foto-entusiasterne.

Billeder fra Botswanas "Green Season"

Detaljet program

 • Sunset helicopter

  Dag 1 : Ankomst til Victoria Falls

  I køres fra lufthavnen til hotellet ved Victoria Falls.
 • Dag 2 : Victoria Falls

  Dagen er til fri disposition. Victoria Falls vandfaldet behøver næppe nogen større introduktion. Det er en ufattelig oplevelse, som man bør unde sig selv, for jorden åbner sig og sluger ganske enkelt den mægtige Zambesi, som er en af Afrikas største floder. Når vandet rammer bunden i Batoka-kløften, så kastes en kæmpe tåget sky mod himlen og giver faldene sit lokale navn ’mosi-oa-tunya’. Det betyder 'røg, der tordner'. Når Zambesi er på sit højeste, så hænger tågen som en permanent regnsky over vandfaldene og regner på besøgende, selvom solen skinner fra en skyfri himmel. Udover at være på en del af UNESCOs verdensarv og et naturligt vidunder, så danner Victoria Falls også en naturlig grænse mellem Zimbabwe og Zambia.
 • Dag 3 : Victoria Falls

  Dagen er til fri disposition Brug fx. dagen på en tur på markedet og et "sunset" cruise på Zambezi-floden.
 • Dag 4 : Chobe Nationalpark

  I køres fra Victoria Falls til Chobe Nationalpark.
 • Dag 5 : Chobe Nationalpark

  Hele dagen er afsat til safariaktiviteter, hvor I kan se det spektakulære dyreliv fra åbne jeeps eller med båd på Chobe-floden.
 • elefanter ved flod

  Dag 6 : Chobe Nationalpark

  Dageb er igen afsat til safarioplevelser i Chobe, hvor der venter flere fantastiske dyreoplevelser til lands og til vands.
 • Dag 7 : Khwai Community Area

  I køres i lufthavnen, hvor i flyver til Kwhai-området.
 • Dag 8 : Khwai Community Area

  I disse dage skal i på safariture i Khwai-området og Moremi Game Reserve.
 • Dag 9 : Khwai Community Area

  I disse dage skal i på safariture i Khwai-området og Moremi Game Reserve.
 • Dag 10 : Maun

  I flyver til Maun, hvor turen går videre til Danmark.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 24.864 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
10 dage / 9 nætter

Inkluderet

* 3 nætter på Pioneers Victoria Falls, inkl. morgenmad
* 3 nætter på Chobe Elefant Camp, inkl. helpension, diverse drikkevarer, safariaktiviteter og nationalparkentréer
* 3 nætter på Sango Safari Camp i Khwai, inkl. helpension, diverse drikkevarer, safariaktiviteter og nationalparkentréer
* Alt landtransport imellem destinationer
* Alt lufthavnstransport

* 2 indenrigsfly


Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

18054 160424 SDB

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/